2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben diyorum benimki içerde şantiyeyide kurdu son sürat çalışıyo. özellikle sağ böbrek kampüsünden tünel açıldı açılcak

hehe aman dünyaya gelipde napcaz ekmek elden su gölden keyfimiz iyi diyorlar galiba :))

hadi hayırlısı o zaman.. güzel haberlerini bekliyoruz canım..

benimde korkum aynı yönde kuzu, Allah korusun.. 0 yüzden ek zaman istemiyorum ama bakalım ne dicek cuma günü..
aynen dediğin gibi belim ayrılıyo artık ama mecburen yinede yapıyorum. Sonuçta kv yanındayım, akşama eşim gelicek en azından yemeği yapıp ortalığı toplamam lazım, kv.nin bakmasını beklemek utandırır beni
benim bebişin suyu normal ama eşinde yaşlanma var kuzu. yinede şükür ki kilo almaya devam ediyo.. inşallah bizlerde onun gibi hayırlısıyla çabucak doğururuz..

aynen canım yaa böyle adet ağrısı gibi ağrım oluyor mesela şimdi hafiften hafiften.. bazen karnım bir sertleşiyor kasılma o oluyormuş doktor öyle demişti.. ama insan konduramıyo işte..
o kasılmaları tam 1,5 haftadır aralıksız yaşıyorum ben kuzum, cuma günü acile gittim onun için. ama sancı cıkmadı. dün kontrolde çıktı sancılar, dr dedi bu kez kasılmaların gözükmüş diye.. benimde aynı adet sancısı gibi değişik tuhaf bi sancı karnıma giriyo arada. ama değildir diyip geçiyorum.

hehe aman dünyaya gelipde napcaz ekmek elden su gölden keyfimiz iyi diyorlar galiba :))
kesinnnn

bu plesanta yaşlanmasının tıbbi terimi ne bilmiyorum ama plesentayla ilgili her zaman söylediğinden farklı bir terim söyledi acaba benimkinde de mi var :26::26:
kv olunca haklısın canım benimde kimse yok yanımda bende senin gibi yapıyorum her işimi şimdiye kadar hiç evi temizletmek için kadın çağırmadım mesela cam çerçeve temizledim şükür mecburen yapıyoruz napalım

bende yarın yada yarından sonra gidecem bakalım ne olacak.. geçen cumartesi gittim sancı falan cıkmamıştı.. ama herşeyi iyiydi bebeğin bu defa ne olacak bakalım... ama gerek kalmadan ona doğuma gideriz inşallahhhhh hehhe :)))

kızzlarrr öpüyorum sizi ve ben mutfağa geçiyorum... inşallah bir dahaki dönüşümde güzel haberlerinizi alırım... siz ve bebekleriniz Allaha emanet olun görüşürüz...

Selam kizlar..
Benim de dun geceden beri araliksiz adet agrisi gibi agrilarim var.
Kasiklarimda ve belimde.. bazen daha da siddetleniyor. Esim dr.u arayalim dedi. Aramadm.
Bir de dun gece akintiyla karisik pembemsi bisi geldi nisan midir onu da anlayamadim.
Kirmizi deil pembemsiydi. Biryerinde daha cok kirmizilik vardi :) biseyi anlayamamak ne kotu..

Linacm nisanin geldigine sevindim. InsaAllah bebis de gelir bu gece :)
Ben 24 ekimde dogururum diyordum aylar oncesinde.. hayirlisi bakalim..

Yas arkadasimiz dogurmus cok sevindim. Allah anali babali buyutsun..

Darisi basimizaaaaa ..

evet halimize şükür, zar zor da olsa bişeyler yapabiliyoruz.
plasenta yaşlanması plasenta kalsifikasyonu olarak geçiyo canım. bu da bebeğe besin ve oksijen taşıyan damarların kireçlenmeye başlaması demekmiş. bebeğin kilo almamasının sebeplerinden biri olarak kabul edilirmiş. şükür kilo alıyo..

kızzlarrr öpüyorum sizi ve ben mutfağa geçiyorum... inşallah bir dahaki dönüşümde güzel haberlerinizi alırım... siz ve bebekleriniz Allaha emanet olun görüşürüz...
bende cuma gidiyorum, ikimizde hayırlı haberler alalım insallah ama dediğin gibi ona gerek kalmadan doğurmaya gideriz hayırlısıyla insallahhhh kolay gelsin cnm, sizde Allaha emanetsiniz..

bence senin de nişanın gelmiş inşallah doğururuz bu gece ama nişan gelince 1-2 hafta bile sürebiliyormuş doğumun başlaması ama bizim günümüz doldu belki beklemez o kadar

Ben de cuma gunu gidiyorum...
Ahhh insaAllah cumaya kadar dogururuz hayirlisiyla..

Ooo arkadaşlar doğumlar başladı derken çoğalmış çok sevindim tebrik ederim hepinizi...Bende sıra mevlitlere geldi diyordum tam yeni gelen anahtarlıklarımı sizinle paylaşmak istedim görüşmek üzereEki Görüntüle 836989 Eki Görüntüle 836990 Eki Görüntüle 836991 Eki Görüntüle 836992 Eki Görüntüle 836993 Eki Görüntüle 836994 Eki Görüntüle 836995 Eki Görüntüle 836996 Eki Görüntüle 836997 Eki Görüntüle 836998 Eki Görüntüle 836999 Eki Görüntüle 837000 Eki Görüntüle 837001

kilo alıyorsa demekki sorun oluşturacak derecede değil canım allahım inşallah sağ salim kavuşuruz bebişlere tez zamanda

bence senin de nişanın gelmiş inşallah doğururuz bu gece ama nişan gelince 1-2 hafta bile sürebiliyormuş doğumun başlaması ama bizim günümüz doldu belki beklemez o kadar

Evt cnm nisan geldikten cok sonra da olabilir dogum..
O deil de ben agrilarima taktim. Hic gecmeden agriyo. Ama sanci deil bunlar.
Yani girip cikmiyor. Sabit bi agri. Bazen yukseliyo.. bir de agrinin cok asiri siddetli olmasi lazim.
Bu asiri siddetli olsa bu sekilde duramam. Bu gece yarin obur gun.. su bikac gun icinde dogururuz insaAllah..

bir yandan size laf yetiştirip bir yandan ütümü yaptım çok şükür bitti

seninde nişanın gelmiş o zaman gözünaydın cnm, tez zamanda hayırlısıyla doğumunda başlar inşallah :)

Ben de cuma gunu gidiyorum...
Ahhh insaAllah cumaya kadar dogururuz hayirlisiyla..
aminnnnn inşallah canımmm :)

kilo alıyorsa demekki sorun oluşturacak derecede değil canım allahım inşallah sağ salim kavuşuruz bebişlere tez zamanda
evt kuzu o yüzden günümü beklemem sıkıntı olmadı..
deminden karnıma bi ağrı girdi, halende var ve yine akıntı geldi normal renkte..

kızlar mrb sıze sıkıntımı anlatayım moralımı bozdular normal doğum ıstıyordum gerı kafalılar benı korkuttu yok ebeler karnına cıkıyo dr gırmıyo yırtıyolar hatta bı bebegı acıllık etmışler falanda fılan şimdi ben bu korkuyla ne yapcam

aynen canım bende de dediğin gibi saat 3ten beri bir ağrı var ama sanki geçmiyor ama bir ara yükseliyor bir de belimde ağrı olup olmadığını anlamadığım için bilemiyorum(belim her zaman ağrıdığı için kestiremiyorum) zaten dediğin gibi doğum sancısı şiddetli olur doktoru da arasan birşey değişmez orda da beklicen sonuçta evde de

Merhaba Ekim anneleri hepinize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar diliyorum inşallah, bende mart annesi olucam nasipse size birşey danışmak istiyorum en doğru yer burası çünkü, ben ailelerden çok uzakta bir yerde yaşıyorum doğuma annemin yanına gideceğim, şöyle planladım 34. haftamda izne ayrılacağım kayınvalideme gideceğim 2 hafta kalıcam 36. haftamda annemin yanına geçeceğim yalnız annem arabayla 8 saat uzak mesafede. bu haftalarda çok ağır oluyor musunuz durumlarınız nasıl yoksa direk kendi annemin yanına mı gideyim? Yolculukta zorlanır mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…