ben diyorum benimki içerde şantiyeyide kurdu son sürat çalışıyo. özellikle sağ böbrek kampüsünden tünel açıldı açılcak
hehe aman dünyaya gelipde napcaz ekmek elden su gölden keyfimiz iyi diyorlar galiba :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben diyorum benimki içerde şantiyeyide kurdu son sürat çalışıyo. özellikle sağ böbrek kampüsünden tünel açıldı açılcak
aynen canım ben daha fazla beklemek istemiyorum zaten suyunda da azalma var ya kendi kakasını yapar da yutarsa diye filan korkuyorum yarın temkinli gidicem doktora da dicem ben çokk stres oluyorum artık doğsun dicem
o da zor yaa insanın beli ayrılıyor resmen dinlenmeye de ihtiyaç duyuyor ama senin bebişin hiç ihtiyacı yok anlaşılan baksana tınlamıyor
benimde arada ağrı olacak gibi olup geçiyor o da sayılmaz yani eşim gelsin yürüyüşe gidicem umarım yarın sabaha doğar
canım eltimin son kontrolüne kadar kanalda değildi suyu azalmıştı ertesi gün doğuma alacaktı doktor gece sancısı başladı ve maşallah çok çabuk doğurdu fazla sancı çemedi anlık birşey bu senin de öyle olur belki
benimde korkum aynı yönde kuzu, Allah korusun.. 0 yüzden ek zaman istemiyorum ama bakalım ne dicek cuma günü..aynen canım ben daha fazla beklemek istemiyorum zaten suyunda da azalma var ya kendi kakasını yapar da yutarsa diye filan korkuyorum yarın temkinli gidicem doktora da dicem ben çokk stres oluyorum artık doğsun dicem
o da zor yaa insanın beli ayrılıyor resmen dinlenmeye de ihtiyaç duyuyor ama senin bebişin hiç ihtiyacı yok anlaşılan baksana tınlamıyor
benimde arada ağrı olacak gibi olup geçiyor o da sayılmaz yani eşim gelsin yürüyüşe gidicem umarım yarın sabaha doğar
canım eltimin son kontrolüne kadar kanalda değildi suyu azalmıştı ertesi gün doğuma alacaktı doktor gece sancısı başladı ve maşallah çok çabuk doğurdu fazla sancı çemedi anlık birşey bu senin de öyle olur belki
hehe aman dünyaya gelipde napcaz ekmek elden su gölden keyfimiz iyi diyorlar galiba :))
o kasılmaları tam 1,5 haftadır aralıksız yaşıyorum ben kuzum, cuma günü acile gittim onun için. ama sancı cıkmadı. dün kontrolde çıktı sancılar, dr dedi bu kez kasılmaların gözükmüş diye.. benimde aynı adet sancısı gibi değişik tuhaf bi sancı karnıma giriyo arada. ama değildir diyip geçiyorum.aynen canım yaa böyle adet ağrısı gibi ağrım oluyor mesela şimdi hafiften hafiften.. bazen karnım bir sertleşiyor kasılma o oluyormuş doktor öyle demişti.. ama insan konduramıyo işte..
kesinnnnhehe aman dünyaya gelipde napcaz ekmek elden su gölden keyfimiz iyi diyorlar galiba :))
benimde korkum aynı yönde kuzu, Allah korusun.. 0 yüzden ek zaman istemiyorum ama bakalım ne dicek cuma günü..
aynen dediğin gibi belim ayrılıyo artık ama mecburen yinede yapıyorum. Sonuçta kv yanındayım, akşama eşim gelicek en azından yemeği yapıp ortalığı toplamam lazım, kv.nin bakmasını beklemek utandırır beni
benim bebişin suyu normal ama eşinde yaşlanma var kuzu. yinede şükür ki kilo almaya devam ediyo.. inşallah bizlerde onun gibi hayırlısıyla çabucak doğururuz..
o kasılmaları tam 1,5 haftadır aralıksız yaşıyorum ben kuzum, cuma günü acile gittim onun için. ama sancı cıkmadı. dün kontrolde çıktı sancılar, dr dedi bu kez kasılmaların gözükmüş diye.. benimde aynı adet sancısı gibi değişik tuhaf bi sancı karnıma giriyo arada. ama değildir diyip geçiyorum.
kesinnnn
evet halimize şükür, zar zor da olsa bişeyler yapabiliyoruz.bu plesanta yaşlanmasının tıbbi terimi ne bilmiyorum ama plesentayla ilgili her zaman söylediğinden farklı bir terim söyledi acaba benimkinde de mi var :26::26:
kv olunca haklısın canım benimde kimse yok yanımda bende senin gibi yapıyorum her işimi şimdiye kadar hiç evi temizletmek için kadın çağırmadım mesela cam çerçeve temizledim şükür mecburen yapıyoruz napalım
bende yarın yada yarından sonra gidecem bakalım ne olacak.. geçen cumartesi gittim sancı falan cıkmamıştı.. ama herşeyi iyiydi bebeğin bu defa ne olacak bakalım... ama gerek kalmadan ona doğuma gideriz inşallahhhhh hehhe :)))
bende cuma gidiyorum, ikimizde hayırlı haberler alalım insallah ama dediğin gibi ona gerek kalmadan doğurmaya gideriz hayırlısıyla insallahhhh kolay gelsin cnm, sizde Allaha emanetsiniz..kızzlarrr öpüyorum sizi ve ben mutfağa geçiyorum... inşallah bir dahaki dönüşümde güzel haberlerinizi alırım... siz ve bebekleriniz Allaha emanet olun görüşürüz...
Selam kizlar..
Benim de dun geceden beri araliksiz adet agrisi gibi agrilarim var.
Kasiklarimda ve belimde.. bazen daha da siddetleniyor. Esim dr.u arayalim dedi. Aramadm.
Bir de dun gece akintiyla karisik pembemsi bisi geldi nisan midir onu da anlayamadim.
Kirmizi deil pembemsiydi. Biryerinde daha cok kirmizilik vardi :) biseyi anlayamamak ne kotu..
Linacm nisanin geldigine sevindim. InsaAllah bebis de gelir bu gece :)
Ben 24 ekimde dogururum diyordum aylar oncesinde.. hayirlisi bakalim..
Yas arkadasimiz dogurmus cok sevindim. Allah anali babali buyutsun..
Darisi basimizaaaaa ..
evet halimize şükür, zar zor da olsa bişeyler yapabiliyoruz.
plasenta yaşlanması plasenta kalsifikasyonu olarak geçiyo canım. bu da bebeğe besin ve oksijen taşıyan damarların kireçlenmeye başlaması demekmiş. bebeğin kilo almamasının sebeplerinden biri olarak kabul edilirmiş. şükür kilo alıyo..
bende cuma gidiyorum, ikimizde hayırlı haberler alalım insallah ama dediğin gibi ona gerek kalmadan doğurmaya gideriz hayırlısıyla insallahhhh kolay gelsin cnm, sizde Allaha emanetsiniz..
evet halimize şükür, zar zor da olsa bişeyler yapabiliyoruz.
plasenta yaşlanması plasenta kalsifikasyonu olarak geçiyo canım. bu da bebeğe besin ve oksijen taşıyan damarların kireçlenmeye başlaması demekmiş. bebeğin kilo almamasının sebeplerinden biri olarak kabul edilirmiş. şükür kilo alıyo..
bende cuma gidiyorum, ikimizde hayırlı haberler alalım insallah ama dediğin gibi ona gerek kalmadan doğurmaya gideriz hayırlısıyla insallahhhh kolay gelsin cnm, sizde Allaha emanetsiniz..
bence senin de nişanın gelmiş inşallah doğururuz bu gece ama nişan gelince 1-2 hafta bile sürebiliyormuş doğumun başlaması ama bizim günümüz doldu belki beklemez o kadar
bir yandan size laf yetiştirip bir yandan ütümü yaptım çok şükür bitti
Selam kizlar..
Benim de dun geceden beri araliksiz adet agrisi gibi agrilarim var.
Kasiklarimda ve belimde.. bazen daha da siddetleniyor. Esim dr.u arayalim dedi. Aramadm.
Bir de dun gece akintiyla karisik pembemsi bisi geldi nisan midir onu da anlayamadim.
Kirmizi deil pembemsiydi. Biryerinde daha cok kirmizilik vardi :) biseyi anlayamamak ne kotu..
Linacm nisanin geldigine sevindim. InsaAllah bebis de gelir bu gece :)
Ben 24 ekimde dogururum diyordum aylar oncesinde.. hayirlisi bakalim..
Yas arkadasimiz dogurmus cok sevindim. Allah anali babali buyutsun..
Darisi basimizaaaaa ..
aminnnnn inşallah canımmm :)Ben de cuma gunu gidiyorum...
Ahhh insaAllah cumaya kadar dogururuz hayirlisiyla..
evt kuzu o yüzden günümü beklemem sıkıntı olmadı..kilo alıyorsa demekki sorun oluşturacak derecede değil canım allahım inşallah sağ salim kavuşuruz bebişlere tez zamanda
Evt cnm nisan geldikten cok sonra da olabilir dogum..
O deil de ben agrilarima taktim. Hic gecmeden agriyo. Ama sanci deil bunlar.
Yani girip cikmiyor. Sabit bi agri. Bazen yukseliyo.. bir de agrinin cok asiri siddetli olmasi lazim.
Bu asiri siddetli olsa bu sekilde duramam. Bu gece yarin obur gun.. su bikac gun icinde dogururuz insaAllah..