ßari kv ile oturmaya gidiyim, 1 saat dursak yine de değişiklik olur. hemde yürümüş olurum hava alırım.. Yoksa evin içinde patlıcam :105:
Biz bugün hastaneden çıkıyoruz kızlar
Bi kaç tavsiyem var kanama için büyük mesane pedleri kullandım tavsiye ederim. Kanın yanısıra su da akıyo.
Bi de ben çok bunaldım hastanede ince pijama ya da gecelik tercih edin.
Göğüs uçları büyük problem. O konuda Allah yardımcınız olsun
doğuran terki diyar edip gitmiş galiba ne zaman baksam doğumu bekleyenler yazışıyor hala..
25 gün oldu doğum yapalı sanki sizin şu an yaşadıklarınızı yıllar önce yaşamış gibiyim çok tuhaf bi his
hayırlı doğumlar bekleyen arkadaşlara
panik yapma kuzu, düşün taşın kararını ver. sonucta ikisinden de memnunsun ve ikisininde yaptıracağı işlem aynı. önemli olan senin rahat hissetmen..bana da hep yürüyüş dedi doktor senin doktor neden öyle demiş anlamadım..
dur bakalım yarın hastaneye gidelim de duruma göre artık kendi doktorumun çok hastası varsa gitmem ona diğerine giderim şimdi endişem bir de şu yönden benim doktor izindeydi yarın gelecek yaa kesin çok dolu olur diye de buna gidesim var çok kararsızım çok
sen yürüyüş yap canım şu son günlerde de bebiş kanala insin senin işini kolaylaştırır en azından suni sancı bile almak zorunda kalsan bebiş kanalda olduğu için daha başarılı olur doğum
misafirliğe mi gidiyosun kız sen de benim gibi durmuyosun sanırım ben eşime diyorum ben ya misafir varken doğurucam ya da gezmedeyken diyorum günüm bittiği halde hala misafir ağırlıyorum misafirliğe gidiyorum
Allah bağışlasın canım..doğuran terki diyar edip gitmiş galiba ne zaman baksam doğumu bekleyenler yazışıyor hala..
25 gün oldu doğum yapalı sanki sizin şu an yaşadıklarınızı yıllar önce yaşamış gibiyim çok tuhaf bi his
hayırlı doğumlar bekleyen arkadaşlara
Kıxlar ben doğurdum dün akşam sıyum geldi şimdi kızım ysnımda:))))
Günaydınnn sabır taşı annelerrrrr..
haklısın canım en güzeli rahat hissetiğime gitmek..panik yapma kuzu, düşün taşın kararını ver. sonucta ikisinden de memnunsun ve ikisininde yaptıracağı işlem aynı. önemli olan senin rahat hissetmen..
benimde aklıma suni sancı meselesi gelince en güzeli sağa sola bari gideyim dedim, vakit geçmiyo, hepte evdeyim bunaldım iyice.. bu yokuş beni zorlayacak biraz ama böyle oturmakla da insan daha fena oluyo ya.kızlardan birinin doğum hikayesinde okumuştum, önceden suyu gelmiş ama bilmediği için halen misafir ağırlıyomuş. o sırada konu açılınca millet hastaneye yollamış suyun gelmiş diye
Allah bağışlasın canım..
ivet biz kalakaldık böyle pinekliyoruz..
senin yine 39+3 benimkii 40+3 cancan daha doğuramadım amaselam annelerrr... siz ve bebişleriniz naslsınız bakalım ?? 39+3 olduk hala ses yok benim oğlandan.. ağrı sancı hiç bir şey yok yaa babası gibi inatçı çıkacak herhalde benim oğlan :)) babamız 9 ay 20 günlük doğmuş daaD
Ahhhh benim dunku dua senin icinmis desene... Allah bagislasin canim...
Dogurdum, suyum geldi, nisanim geldi diyen annler hepinize olesiye imreniyorum... Allah Doguranlara saglik sihhat huzur, dogurmak uzere olanlarada agrisiz sizisiz kolay bir dogum versin. Biz bekleyenlere de sabir tabiki
:) daha iyi anlatamazdin canim durumumuzu... Kv bende oldugu icin artik cok sıkı takip edemiyorum yoksa su dogum yapanlar listesini devam ettirecektim
Kizlar bu arada dun gece yatarken 4-5 tane sancim oldu. Nasil tarif edecegimi bilmiyrum ama. İki kasigimin ortasinda aci veren kasilmalarim oldu. 1 saat tetikte bekledik esimle herhalde temizlik yaradi dedimdi ama sonra 4 e kadar totomuzda pireler uca uca uyumusuz. Tuvalate kalktim turp gibiyim. Aciklik olmazsa suni sanci bir ise yaramayacak bari 2 cm cik acilma olsun Allahim sezaryandan cok korkuyorum. Yarin gunum doluyo
kasılmalarımın çoğalması ve oğluşumun kanala inememesinden dolayı 19.10.2013 saat 1 de oğluşumu sezeryan doğumla kucagıma aldım rabbim bekleyenleri tez kurtarsn :)
Ben ve hala doğuramayan ekim anneleri.
BİZ NEDEN HALEN DOĞURAMADIK
Patlamak üzereyim.
canım seninki de demekki son güne kadar bekliyor benim de günüm bitti hala doğurmadım bekliyorum
bu arada evleneli 9 ay 19 gün yazıyor senin takvimde maşallah hemen hamil kalmışsın demekki
evet canım.. biz çok seviyorduk bebişleri. hiç önlem almadık olsun istedik.
ama doğmuyorgerçi tahmini doğum tarihine 3 gün var ama yinede insan umutlanıyor. bir an önce kucağına almak istiyor
umutsuz vaka gibiyiz aynıselam annelerrr... siz ve bebişleriniz naslsınız bakalım ?? 39+3 olduk hala ses yok benim oğlandan.. ağrı sancı hiç bir şey yok yaa babası gibi inatçı çıkacak herhalde benim oğlan :)) babamız 9 ay 20 günlük doğmuş daaD
:) daha iyi anlatamazdin canim durumumuzu... Kv bende oldugu icin artik cok sıkı takip edemiyorum yoksa su dogum yapanlar listesini devam ettirecektim
Kizlar bu arada dun gece yatarken 4-5 tane sancim oldu. Nasil tarif edecegimi bilmiyrum ama. İki kasigimin ortasinda aci veren kasilmalarim oldu. 1 saat tetikte bekledik esimle herhalde temizlik yaradi dedimdi ama sonra 4 e kadar totomuzda pireler uca uca uyumusuz. Tuvalate kalktim turp gibiyim. Aciklik olmazsa suni sanci bir ise yaramayacak bari 2 cm cik acilma olsun Allahim sezaryandan cok korkuyorum. Yarin gunum doluyo
aminnnnnnnnnnn inşallah hayırlısıylaaa..kasılmalarımın çoğalması ve oğluşumun kanala inememesinden dolayı 19.10.2013 saat 1 de oğluşumu sezeryan doğumla kucagıma aldım rabbim bekleyenleri tez kurtarsn :)
yokuşta dediğin gibi baskı çok oldu, bi de aşırı tuvalet ihtiyacım var gibi geldi ama o kadar da yokmuşhaklısın canım en güzeli rahat hissetiğime gitmek..
yokuş çıkmak iyi kız zorluyor ama çok baskı hissettiriyor aşağı doğru yani bebiş iner imşallah
al benden de o kadar.. :84:Ben ve hala doguramayan ekim anneleri.
BiZ NEDEN HALEN DOGURAMADIK
Patlamak üzereyim.
Geldim kuzum, gelir gelmez buraya damladım acaba yeni bişiler var mı diye.hoşgeldin canım geldin mi misafirlikten