Canım seninde durumum bizle aynıymış. benimde bugün 5 dk ara ile 80 95 olarak 2 sancı çıktı. diğeride 40ın üstündeydi. bnm bebişin suyuda iyi ama eşi yaşlanmaya başlamış. bende normal istediğim için sezeryan tarihi vermedi. benimkinin başıda aşağıda ama kanala girmiyo beyimiz.. İnşallah hayırlısıyla kendi sancımız ya da suyumuz gelirde tez zamanda kavusuruz..
aminnnn canımmm inşallahhh.. Allah hepimiz için en hayırlısını nasip etsin inşallah..
dediğin gibi topik epey sessizleşti, doğuran tayin oluyo artık :) uykusuzluk diz boyu hepimizde :)
bebişine de maşallah canımumarım en kısa zamanda sende iyileşirsin.. çokk geçmiş olsun..
tşkler cnm
amin canım hayırlısıyla olsun inşallah..İnşallah canım ya bekledipimize değer ya normal olur canım hayırlısı ile o kadar bekledik evde oluo mu sancım peki canım ben bu ara çok sık tuvalete gitmeye başladım ve giderken bazen adımımı zor atıyorum ağrıdan alt taraftan çok baskı yapıyor
amin canım hayırlısıyla olsun inşallah..
benim kasılmalar çok sık oluyo, o sırada oturup kalkarken çok zorlanıyorum. Arada benimde alttan sancı giriyo ve wc ye giderken zorlanıyorum. Belim çok sık ağrıyo, bugün kontrolden gelirken hem belim hem kasıklarımla karnım ağrıdı. eve varmadan geri döncez heralde diye düşünmeye başlamıştım ama şuan yok denecek seviyede belim ağrıyo.. Ben bu ara ishal olsamda olmasamda büyük tuvaletim için de sık çıkmaya başladım.. Mide bulantısı da var.. Doğum belirtilerim var ama doğum yok anlıcağın :)
hiç sorma canım, sürekli belirti ararken buluyorum kendimi. dediğin gibi hayırlısıyla kucağımıza bi alsaydık..Of of düşünmek ten kafayı yiyecez artık desene allahım sağ salim elimize almayjı nasip etsin
bencede en güselikızlar bence bu topiğin adını doğuramayan anneler kulübü olarak yapalım. baksanıza ne kadar da az kalmışız. hiç birimizin bebişinin de gelmeye niyeti yok. ben yarın yine kontrole gidiyorum bakalım ne çıkacak. normalden geçtim sezeryana da razıyım artık. 41. haftam bitiyor hala tık yok
allah kolaylık versın canım sana ve tum dogum yapacak arkaadaslara kus gıbı hafıfleyeceksınız hep dııyorlardı bunlar ıyı gunlerınız felan ınan alakası yok asıl ıyı gunler bebeısını saglıkla kuacagına baslayacakmidendeki yanma sorunu devam ediyosa onun ağrısıda vuruyo olabilir cnm..
sağol cnm, mecburen yapıyorum, hep otursam göze batar illaki.. her zamanda kv.demden bekleyememki.. hergün elimden geldiğince mutfağı topluyorum, yemek ve kahvaltı işini hallediyorum. insan ister istemez utanıyo.. :)
anammmmmmmmmmmmm
hayırlısı normal doğummu acabaaa, ayy çok sevindim cnm yaaaa
tmm cnm okurum o duayı.. benimde ağrı eşiğim yüksektir, böbrek taşı ve şiddetli adet sancısından accık tecrübem var gibi :) ama hep dayanırım gibime geliyo hiç aksini aklıma getirmemeye çalışıyorum Allah güç kuvvet verir..
hmmm hayırlısı olsun hakkında canım, inşallah o güne kalmaz bebişin.. Benimde yarın kontrol var gidelim bakalım ne olcak, gerçi hiç umudum da yok nedense.. hayırlısı artıkın :)
oy maşallahhh.. Allahım bizlerede nasip etsin hayırlısıyla..
Canımmm gözünaydınnnn çok şükür kavustun minişine.. Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah..
hakkında hayırlısı ne ise o olsun kuzum.. tırsma ve kendini motive etmeye çalış. kendini kastıkça zorlanırsın. bebişini kucağına aldığını hayal et hep :)
o da güselmişşşbakalım bizim bebişler ne zaman gelicek..
bencede en güseliinsanın psikolojisi bozuluyo sona kaldıkca ya Allah bilir ama tez zamanda hayırlısıyla gelsinler inşallah yaa.. senin 41. bitiyosa büyük ihtimalle ya doğumunu başlatır ya da sezeryana alır.. hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm..
Selam kizlar nasilsiniz benim oğlum 6 günlük oldu daha dün gibi sizinle şafak sayiyordum günler su gibi geçiyor
Cok zor birsurecten sonra kavustum ogluma o yüzden pek fazla iyilesemedim çok dikisim var ve uzerine oturmyorm allah razı olsun eşim annem ve kardeşim hep yanımda esim bana bakiyir annemle kardeşim ogluma normal doğum yapilamayacak.bisey degil ama brnim yasayacak acim varmis
Oglum 12 gün önce 3040grdogdu anestezi aldigim için sutum 3 güne geldi biraz kilo kaybi yaşadım oğlum ama şükür simdi iyi
Dogumun ayrintisini yazmak isyemiyorum allah.hepinize yardım etsin
Kİ
allah kolaylık versın canım sana ve tum dogum yapacak arkaadaslara kus gıbı hafıfleyeceksınız hep dııyorlardı bunlar ıyı gunlerınız felan ınan alakası yok asıl ıyı gunler bebeısını saglıkla kuacagına baslayacak
duayı da eksık yazmısım kafamı kaldı kı
Rabbi yessir ve la tüassir Rabbi temmim bil hayr
Canım ben Ocak annelerinden de bir taraftan da sizi izliyorum... Hikayelerinizi okuyorum... Bu benim ikinci gebeliğim, ilkmdoumum tam kırkıncı haftanın bittiği gün oldu... Sendin galiba değil mi sümüksü, yapışkan bir akıntım geldi diyen...
39 haftaya kadar benim kızım da aşağı bile inmemişti ve Dr sezeryandan bahsetmeye başlamıştı pazar günü o değişik kansız, akıntı geldi ve salı günü Dr kontrole gittiğimde bir hafta öncesinde inmeyen kızım, aşağı inmiş, meğer yüzü bulan sancılarım varmış ve üç cm açıklığım demem o ki, senin de doğum yakın olabilir, her gün sıcak duş almak ve evin içinde yürüyüş iyi geliyor yani ben öyle yapmıştım.. Rabbim sağlıklı doğumlar versin....
Selam kizlar nasilsiniz benim oğlum 6 günlük oldu daha dün gibi sizinle şafak sayiyordum günler su gibi geçiyor
Cok zor birsurecten sonra kavustum ogluma o yüzden pek fazla iyilesemedim çok dikisim var ve uzerine oturmyorm allah razı olsun eşim annem ve kardeşim hep yanımda esim bana bakiyir annemle kardeşim ogluma normal doğum yapilamayacak.bisey degil ama brnim yasayacak acim varmis
Oglum 12 gün önce 3040grdogdu anestezi aldigim için sutum 3 güne geldi biraz kilo kaybi yaşadım oğlum ama şükür simdi iyi
Dogumun ayrintisini yazmak isyemiyorum allah.hepinize yardım etsin
Kİ
keşke cnm yaa, hayırlısıyla göndersin artık Allah'ım.. yapacak bişey bulamadıkca canım sıkılıyo, burda da kimse kalmadı doğru düzgün. aynı anda denk gelip konusmak bile zorlasıyoii akşamlar kızlar hayırlısıyla birde biz kurtulsak ya bekle bekle bi hal olduk topiğin bile pek tadı tuzu kalmadı az kişi kalınca
keşke cnm yaa, hayırlısıyla göndersin artık Allah'ım.. yapacak bişey bulamadıkca canım sıkılıyo, burda da kimse kalmadı doğru düzgün. aynı anda denk gelip konusmak bile zorlasıyo
aynen beni anlatmışsın, iş olsada yapasım gelmiyo. bazen yapmak için kalkıyorum ama sonra birden kayboluyo o istek. Doğuma o kadar adapte oldukki, bi de hormonlar tavan yapınca daha da zorlandık sanırım. Allah yardımcımız olsun, dediğin gibi geç olsun güç olmasın, vakti saati belli nasılsa, bize düşen beklemek.. zor da olsaaynen canım benmde canm sıkılıyor evde yapacak çok iş olmasına rağmen canm hiç bişey istemiyor burda da kimse kalmadı sıkıntıdan patlıyorum neyse bakalım belki bizim kide geç olacak ama güç olmayacaktır öyle teselli edelim kendimizi
maşallah canm Allah bağışlasın doğru söylüyorsun ama bu ne kdar mümkün olur bilmiyorum benim kesin karuışırlar gibi geliyor o yüzden şimdiden kendimi hazırlıyorum söylediklerini takmıcam diyeAllah kurtarsın kızlarr sağlıkla bebişlerinize kavuşun inşallah.. 7 aylık olduk biz.. Kırkınız çıkana kdr eve misafir kabul etmeyin ve kimsenin yanında emzirmeyin.. Herkes her halta karışıp burnunu göğsünüze sokup aaa tüh yetmiyormu ki süt fln diyip sinir bozuyor..
aynen beni anlatmışsın, iş olsada yapasım gelmiyo. bazen yapmak için kalkıyorum ama sonra birden kayboluyo o istek. Doğuma o kadar adapte oldukki, bi de hormonlar tavan yapınca daha da zorlandık sanırım. Allah yardımcımız olsun, dediğin gibi geç olsun güç olmasın, vakti saati belli nasılsa, bize düşen beklemek.. zor da olsa
sağolunn aminn inşallahh :)Allah kurtarsın kızlarr sağlıkla bebişlerinize kavuşun inşallah.. 7 aylık olduk biz.. Kırkınız çıkana kdr eve misafir kabul etmeyin ve kimsenin yanında emzirmeyin.. Herkes her halta karışıp burnunu göğsünüze sokup aaa tüh yetmiyormu ki süt fln diyip sinir bozuyor..