2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evet canm birde doğumdan önce güç kuvvet enerji gelir diyolrlar ama bende pisikolojik mi bilmiyorum kendimi halsiz ve bitkin hissediyorum
evet hep öyle diyolar ama herkeste bir olmuyodur canım. çünkü benimde gücüm çabuk tükeniyo, hele bacaklarım tutmuyo resmen.. nette baktığımda enerji fazlalığı veya tam tersine halsizlik olabilir diyo. biz enerjik takımın dışında kalanlardanız sanırım :)

iyi akşamlar hnmlar.bızımde bugun kontrolumuz vardı.pek gelmeye nıyeti yok paşamın.pazartesiye kadar olmazsa sunu sancı oda olmazsa sezeryan dedı.beklemedeyız.allah hepımıze kolaylık versın.

iyi akşamlar hnmlar.bızımde bugun kontrolumuz vardı.pek gelmeye nıyeti yok paşamın.pazartesiye kadar olmazsa sunu sancı oda olmazsa sezeryan dedı.beklemedeyız.allah hepımıze kolaylık versın.
hayırlısı olsun canım. kalanların hepsi aynı durumda galiba :) sen suan kaç haftalıksın ?

bebişin nasıl kac kılo olmuş sanırım hepimiz cumayı beklıycez yazyagmuru

Kızlar yaaa ben kendimi iyi hissetmiyorum bu mide bulantısından
belimle karnımda ağrıyo arada ve tuvaletim ishal şeklinde yine ama sık değil..
bebişte hareketlendi ama kasılmalar devam ediyo..
Hasta gibiyim aynı yaaa

cnm lına gırdı bugun hatta sen ona msj yazmışsın ya masallah bebişine diye yoksa yanlışmıyım
lina benim girdiğimde çıkmıştı kuzum, ben mesajını alıntıladım sadece. konuşamadık yani.. 0 yüzden merak ettim.

amın cnm.40+2 olduk.hayırlısı...
Allah hayırlısıyla göndersin inşallah hepimizin bebişini..

bebişin nasıl kac kılo olmuş sanırım hepimiz cumayı beklıycez yazyagmuru
bebiş iyi şükür cnm, kilo vs olarak bi bilgi vermedi 3 kg civarında demişti cuma günü.. bugün suyunu felan kontrol etti. evet biçoğumuz cumayı bekliyo, hayırlısı olsun insallah.. ama bnm suan feci midem bulanıyo yaaa

artık sonlardayız sabırlı olmamız lazım cnm dogumdan sonra hiç birini hatırlamıyacaksın merak etme...bebegının yuzu sana herşeyı unutturacak.azıcık sabır gerakıyo.allahta bız bayanlarada bu gücü vermiş çok şukur.senın ne kadar gunun var cnm???

ßenim cuma günüm doluyo canım. Sabrediyorum şükürler olsunki Allah kuvvet veriyo ama hiç şuanki kadar zorlamamıştı bu bulantı. Üşütmekten beter bi şekilde aniden oldu.. azcık rahatladım ama korkudan olsa gerekki sanki tekrar gelicek gibi..
Sizlerde de var mı böyle bi durum ?

Benim bayramda oldu bulantim kahvaltidan sonra. Birkac gun surdu, ya yedigim birsey dokundu ya da usuttum dedim

Soda icip midemi battaniye ile sarip ayaklarimi da sicak tuttunca gecmisti...

Benim de catlaklar cok kasiniyor. Kasiklarimdan gobek deligim hizasina ciktilar saniyorum bogazimi zorlayacaklar :):

çok haklısın ama gelen giden hiç bitmiyor maalesef kimseye gelme diyem.yorsun

bu göğüsteki yara hiç geçmeyecek sanırım dr saate bir emzir dedi çünkü kilo almamışşş

mıde yanması var bendede acayıp çok.bulantı yok çok şükür.geçer inş..aklına getırmemeye çalış cnm.
benimde öyleydi ama bu sefer bulantıya döndü ve bi anda fena geldi. düşünmemeye çalışıyorum ama ben burdayım diyo :)
doğum belirtilerinde de var, o yüzden terslik olmasında gerisi problem değil..

bulantım oluyodu canım ama bu derece değildi. bnmde yediğim bişey mi dokundu acaba diye düşündüm. biraz yağlı yiyecekler yedim o etkiledi galiba.. ama korkmadım diyemem, o sırada yine sümüksü akıntıda geldi bikaç parça toplu iğne başı gibi yine.. üşütmek mi yoksa doğumla mı alakalı ayırt edemedim doğrusu benim çatlaklarda seninkiyle aynı hizada ve kaşıyamıyorum acıyo diye

Kızlar az önce tuvalete girmiştim
Ve bir baktım nişan gelmiş hemde bugün doktor muayenemde sancıda çıkmıştı ay çok sevindim ya hissediyorum oğlum bugün yarın gelecek galiba allahım hepimizin kucağına istediği gibi sağ salim almayı nasip etsin

gözünaydın canım.. sağlıcakla devamıda gelir inşallah :)
sende yavaştan bizi terkediyosun, hadi hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…