2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
DOĞURDUMMMMM kızlar evimize geldik emirimizle
2920 doğdu ama inanın doğunca boyu falan hikaye kalıyor okadar güzel bir duyguki anlatamam doğum hikayelerine yazacağım birazdan

canım gozun aydın ALLAH analı babalı buyutmeyı nasıp etsın saglıcakla huzurla mutlulukla ınsaallah

selam kızlar doktordan geldik bebiş hiç hareket etmiyordu korktum perşembe olan kontrol gününü bugüne aldım bebiş nihayet kanala inmeyi başarmış suyu biraz azalmış alt sınırda dedi ama birkaç gün idare edermiş ilk defa alttan muayene oldum çatı muayenem de yapıldı çatım gayet müsaitmiş ayrıca 1 parmak kadar da açılma varmış çok şaşırdım demekki dün geceki şiddetli sancı yaptı bunu
bu arada bizim kızçe biraz iri bir bebek bilmiyorum ben onu nasıl çıkarıcam 4 kilo olmuş
perşembe yine çağırdı o zamana kadar doğmazsa yine gel dedi
sizde ne var ne yok

amiiin canim insallah

HTML:

Maşallah kilosu gayet iyi ama biraz zor olcak çıkarması ama dr derdi normal yapamazsın diye drmekki gayet müsaitsin:))) sçıklık olmasında sevindim cnm perşembeye kalmax doğurırdun inşşşşş:)))

selam canim masallah kizcene oy yerim onu.. bak demekki aniden farkediyomus, hadi hayirlisi az kalmis doguma sanki seninle günlerimiz ayni bakalim kim önce doguracak
benimde dün aksam saat 8den sonra her 10 dk bir karnim kaskati oldu, kuyruk sokumum agridi bide asagi tarafa sanki bicak saplaniyomus gibi oldu kalktik kocisle hazirlandik gece anneme geldik hastane buraya yakin diye.. sabaha karsi ancak uyumusum, simdi yine bisey yok.. bizimkide kandirik yapti galiba

canim dün gördüm senin gününde belli oldu artik galiba bizim gibi bi belirsizlik icinde degilsin en azindan, hakkina hayirlisi olsun insallah

canim dün gördüm senin gününde belli oldu artik galiba bizim gibi bi belirsizlik icinde degilsin en azindan, hakkina hayirlisi olsun insallah

Evt cnm günüm bellide o güne bekler mi bilmiyorum. Dün kanlı akıntım geldi iki defa gecede biraz ağrım oldu şimdide adet sğrısı gibi bi ağrı var bskalım nolcak:))) bizim kız kendi kararını kendi veriyo:)))

ayy sorma doktor biraz seni zorlar ama normal olur dedi beni de korku aldı hiç korkmuyodum normalde ama 4 kiloyu duyunca baya tırstım:18::18::18:

benim de bu gece değil de dün gece çok sancım oldu canım öyle böyle değildi kıvrandırdı dünde hep karnım kasılıyordu ama düzenli değildi ama nstde hiç sancı çıkmadı doktor kendi başşına başlicak gibi durmuyor gelmeye niyeti yok dedi suyu biraz azaldığı için perşembe duruma göre bakarız dedi galiba suni sancı verecek

Belli olmaz cnm bi bakarsın başlar sancın benim dün nst de hiç sancı çıkmadı gece boyu ağrım oldu dedim kesin geliyo ama gelmedi:)))) hala ağrım var ama çok değil benim bacaklarımda çok ağrıyo sizin de var mı ağrı bacaklarınızda:)))

evet canım belli olmaz dediğin gibi hayırlısı inşallah gelir bugün sağlıklı bir şekilde..
bende de oluyor sanki adet olacağım zamanlardaki gibi bacağıma ağrı vuruyor sende de mi öyle

hakkinda hayirlisi olsun canim vardir bundada bi hayir elbet sonunda minisini alacaksin ya en önemlisi o

kızlar beni işlerimi halledyim çamaşırları asayım evi de bir süpüreyim belli olmaz doğururum filan ev kirli olmasın sonra yine gelirim kendinize ve göbiştekilere iyi bakın

hadi hayirlisi ozaman canim.. siz bu gidisle beni burda yanliz birakacaksiniz, kaldim burda bi basima
benimde bugün dk randevum var bakalim ne diycek en son bi parmak aciklik vardi en gec 29da banada suni sanci demisti.. hayirlisi artik her türlüsüne varim

bacaklarda degilde canim kasik taraflarinda var bicak saplaniyo sanki, bide bizim kerata kipirdadikca cogaliyo agrilar
kiiz seninki geldi gelecek ayy coook heycanliii

Günaydin canim ben varim

Hey gidi ekim anneleri topigi nerde kaldi o 24 saatte 50-60 sayfa ilerleyen topik ne kadar issizlasti.herhalde ekim annelerinin son dogurani ben olacagim 1 kasim a kadar gun verdi bana da. Ne kanala girdi benim tembel ne acilma ne yumusama ne de bir agri sizi
Kv geldi sonunda, 108. Bebek temizligimizi yapiyoruz. Halilar kirlendi bizim bebek keyifte

Merhaba doğum bekleyen anneler
19 ekim sabahi normal doğumla 3, 650 gr kız bebeğimiz dünyaya geldi. Allah hepinize en hayırlı zamanda doğum nasip etsin. Doğum çok rahatlatıcı bir şey kendinizi kuş gibi hissediyorsunuz. Doğum hikayemi yakın zamanda yazabilirim inş. Allah hepimizin yardımcısı olsun :))

Ama senin zaten 2 günün kalmış 1 kadım geç değil mi cnm:26:
bacaklarda degilde canim kasik taraflarinda var bicak saplaniyo sanki, bide bizim kerata kipirdadikca cogaliyo agrilar
kiiz seninki geldi gelecek ayy coook heycanliii

Evt cnm bizim son dört günümüz:)))) inş hayırlısıyla:))))kadıklatımda ağrım var cnm benimde bacaklar kaldırmıyo galiba ağırlığımı:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…