2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam kızlar doktordan geldik bebiş hiç hareket etmiyordu korktum perşembe olan kontrol gününü bugüne aldım bebiş nihayet kanala inmeyi başarmış suyu biraz azalmış alt sınırda dedi ama birkaç gün idare edermiş ilk defa alttan muayene oldum çatı muayenem de yapıldı çatım gayet müsaitmiş ayrıca 1 parmak kadar da açılma varmış çok şaşırdım demekki dün geceki şiddetli sancı yaptı bunu:KK31::KK31:
bu arada bizim kızçe biraz iri bir bebek bilmiyorum ben onu nasıl çıkarıcam 4 kilo olmuş:nazar::nazar:
perşembe yine çağırdı o zamana kadar doğmazsa yine gel dedi
sizde ne var ne yok

Aleykum selam canim.
Bebisin kanala inmis olmasina cok sevindim..
Cati muayeneni de olmussun. MasaAllah dunku sancilar ise yaramis..
MasaAllah bebisine.kilosuna. ben de dr.umu aradim bugun. Cuma gunune gun verdi.
Cuma bana biraz gec geldi ama napalim. Suyundan korkuyorum ben de..
Bakalim cumaya kadar insaAllah bi gelisme olur.

selam kızlar doktordan geldik bebiş hiç hareket etmiyordu korktum perşembe olan kontrol gününü bugüne aldım bebiş nihayet kanala inmeyi başarmış suyu biraz azalmış alt sınırda dedi ama birkaç gün idare edermiş ilk defa alttan muayene oldum çatı muayenem de yapıldı çatım gayet müsaitmiş ayrıca 1 parmak kadar da açılma varmış çok şaşırdım demekki dün geceki şiddetli sancı yaptı bunu:KK31::KK31:
bu arada bizim kızçe biraz iri bir bebek bilmiyorum ben onu nasıl çıkarıcam 4 kilo olmuş:nazar::nazar:
sizde ne var ne yok

kız bu cımcıme ne ara 4 kg oldu sanırım ıkımızde aynı ara doğururuz sende acılmada olmuş ne guzel ya maaşallah cnm benım

ayy sorma doktor biraz seni zorlar ama normal olur dedi beni de korku aldı hiç korkmuyodum normalde ama 4 kiloyu duyunca baya tırstım:18::18::18:

benim de bu gece değil de dün gece çok sancım oldu canım öyle böyle değildi kıvrandırdı dünde hep karnım kasılıyordu ama düzenli değildi ama nstde hiç sancı çıkmadı doktor kendi başşına başlicak gibi durmuyor gelmeye niyeti yok dedi suyu biraz azaldığı için perşembe duruma göre bakarız dedi galiba suni sancı verecek:KK31::KK31:

ayy lına banada cuma vercekler hem bebiş o kadar kılolu değildir ıllakı azlıgı vardır tırsma cnm ne olcakta 5 kılo doğuran var

kızlar beni işlerimi halledyim çamaşırları asayım evi de bir süpüreyim belli olmaz doğururum filan ev kirli olmasın sonra yine gelirim kendinize ve göbiştekilere iyi bakın:KK49::KK49::KK49:

kız ne yaptın hemen keşke doğurmak kolay olsaydı ama yınede dıkkat et sanırım sunı sancıya kalcaz ama sende acılma var bende o da yok

cnm sen bugun yoksun doğurdunmu acaba genelde doğuranlar bırden yok oluyo merak ettım senıde

Ama senin zaten 2 günün kalmış 1 kadım geç değil mi cnm:26:

Evt cnm bizim son dört günümüz:)))) inş hayırlısıyla:))))kadıklatımda ağrım var cnm benimde bacaklar kaldırmıyo galiba ağırlığımı:))))

Normal dogum istiyorum ben, miyad dolumu 42. Hafta oluyor ya benim doktorum 42 ye kadar beklemiyor ama 41in sonuna kadar beklicez. Suyu falan normal plasenta yaslanmasi yok hala kilo aliyor... Belki kendisi gelir, bilmiyoruz ki ???

Kızlar çok az kişi kaldınız hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş
biz bugün iki haftalık olduk 3.450 doğmuştu oğlum 3.250 ye inmişti bugün kontrolde maşallah3.700 çıktı çok az mama verdim dedim dokora çok alıştırma dedi bir haftadır mamaya başlamıştım ilk hafta sırf emzirdim ikinci hafta 4 saat direndim artık bebeğim bir sağ bir sol göğsümü kaç kere emzirdiğimi hatırlamıyorum aranması ağlaması devam ediyor bizde mama vermeye başladık emziriyorum birde çok az mama yapıyprum

kızlar siz ne kadar aralıklarla ve ortalama kaç dk.emziiyorsunuz merak ettim mesela 2 saatte bir emziriyorsanız 2 saat sonra yine göğüsleriniz doluyor mu ?

Normal dogum istiyorum ben, miyad dolumu 42. Hafta oluyor ya benim doktorum 42 ye kadar beklemiyor ama 41in sonuna kadar beklicez. Suyu falan normal plasenta yaslanmasi yok hala kilo aliyor... Belki kendisi gelir, bilmiyoruz ki ???

Tabi dr daha iyi bilir beklene biliniyo demek ki :))) inşşş gelir ozamana kadar çünkü bir anda oluyo bi bakmışsın sancın başlamışş inşşş öle olur:))))))

sizde ne var ne yok
oy maşallahhh cnmmm :nazar: yeterki sağlıcakla gelsin Allah kuvvet verir hiç korkma. Açılma olmasına çokk sevindim, en kısa zamanda da bebişin gelir inşallah kuzum yaa :KK16:

Hey gidi ekim anneleri topigi nerde kaldi o 24 saatte 50-60 sayfa ilerleyen topik ne kadar issizlasti.herhalde ekim annelerinin son dogurani ben olacagim 1 kasim a kadar gun verdi bana da. Ne kanala girdi benim tembel ne acilma ne yumusama ne de bir agri sizi :KK43:
Kv geldi sonunda, 108. Bebek temizligimizi yapiyoruz. Halilar kirlendi bizim bebek keyifte :KK43:
ahh ahh :) son doğuran ben olurum cnm sen merak etme :)) benimde senden farkım yok.. hayırlısı olsun artık ne diyelim..

cnm sen bugun yoksun doğurdunmu acaba genelde doğuranlar bırden yok oluyo merak ettım senıde
kontrole gittik merkeze cnm, ordan da eşimin teyzesine uğradık. yeni geldim eve :) doğurmak kimmm ben kimmm :KK43:

Kızlar bende geldim kontrolden. Eşimin teyzesine uğradık muayeneden sonra, değişiklik çok iyi geldi.
Bebişim halen yerleşmemiş, suyu vs herşey normal ve yine açıklık yok :KK43:
Alttan da muayene etti, henüz tam doğum modunda değil dedi. Doğum şekli olarak ne düşündüğümü sordu, normal istiyorum başından bari dedim. Kendine güvenin varmı diye sordu, evet dedim. Tamam o zaman Cuma günü tekrar kontrole gel gününde dolmuş oluyo zaten, duruma göre değerlendirilsin ben izne ayrılıyorum malesef dedi :KK43: 0 sevemediğim doktora gidicem mecburen :KK43: Bunda da bi hayır vardır diyorum artık napıyım.. Sezeryan olsaydım ne zamana gün verirdiniz diye sordum, bugünlerde olman gerekirdi dedi..
Artık bişey diyemiyorum, Allah büyük, hayırlısıyla gelsin.. :KK43:

Canlar ben çıkıyorum. Kocişe vericem pc.yi.. Fırsat buldukca yazarım.. Öptüm hepinizi :KK54:

selam kızlar uzun zaman sonra fırsat bulabildim oğlusm yarın 3haftalık oluyo ve normalde yarın doğması gerekiyodu :) darısı başınıza kızlar ya çok tatlı oluyolar rabbim kolay doğumlar nasip etsin bebişlerimizi bizlere bağışlasin kendinize ve bebeklere iyi bakın canlar allah a emanetsiniz

selam kızlar uzun zaman sonra fırsat bulabildim oğlusm yarın 3haftalık oluyo ve normalde yarın doğması gerekiyodu :) darısı başınıza kızlar ya çok tatlı oluyolar rabbim kolay doğumlar nasip etsin bebişlerimizi bizlere bağışlasin kendinize ve bebeklere iyi bakın canlar allah a emanetsiniz
Allah bağışlasın canım, Allah bizlerede nasip etsin hayırlısıyla..

slm kızlar nasılsınız epeydir yazamıyordum, forum baya sessizleşmiş :) doğuran anneler bebişlerinden ayrılıp bize yazamaz olmuşlar :)

bizde dün kontrolümüzü olduk 38+4 olduk :) bizimki erkenciydi 29. haftada gelcem demişti ama artık gelmeye niyeti yok :) zamanını bekler oldu :) 3300 olmuşuz artık dr boyumuzu söylemiyor, karnımız biraz aşağı inmiş ama daha kanalda değil, açılmamızda yok, sancımız ara ara yumurtalıklarımıza vurup kaçıyor, bu ara bel ağrılarım arttı, birde üstüne boğaz enfeksiyıonum eklendi, sürekli öksürük,terleme vs. gece uykularım iptal oldu bi yandanda reflü zorluyor,hayırlısı ile minişin gelmesini bekliyoruz dr.muz bu haftasonuna kadar rahatsın dedi, salı günü yeniden kontroldeyiz bakalım o vakite kadar bizimki bekler mi yoksa bize bi sürpriz yapar mı bilemiyorum. Şimdilik bizden bu kadar :)

Doğum yapan arkadaşlarımıza gözleri aydın olsun, sıradakileri de (bende dahil olmak üzere :) )bi avazda kurtarır inş.

Kızlar bende geldim kontrolden. Eşimin teyzesine uğradık muayeneden sonra, değişiklik çok iyi geldi.
Bebişim halen yerleşmemiş, suyu vs herşey normal ve yine açıklık yok :KK43:
Alttan da muayene etti, henüz tam doğum modunda değil dedi. Doğum şekli olarak ne düşündüğümü sordu, normal istiyorum başından bari dedim. Kendine güvenin varmı diye sordu, evet dedim. Tamam o zaman Cuma günü tekrar kontrole gel gününde dolmuş oluyo zaten, duruma göre değerlendirilsin ben izne ayrılıyorum malesef dedi :KK43: 0 sevemediğim doktora gidicem mecburen :KK43: Bunda da bi hayır vardır diyorum artık napıyım.. Sezeryan olsaydım ne zamana gün verirdiniz diye sordum, bugünlerde olman gerekirdi dedi..
Artık bişey diyemiyorum, Allah büyük, hayırlısıyla gelsin.. :KK43:

Ah yazyagmurcum istesek cirpindak yirtinsak bu kadar benzetemezdik dogumlarimizi herhalde :)
Ben de gidicem cuma benimki aciklik olursa doguma alicam direk seni dedi, seninki de oyle yapacaktir muhtemelen cantanla mi gitsen acaba ??? Kendimize duamiz tutmuyor birbirimize dua edelim de belki o tutar da cumaya kadar gelirler...

Kv bende butun halilari koltuklari masalari kaldir kondur temizlik yaptik bugun simdi totomun ustune oturdum ama tik yok pasa icerde kipir kipir... Sezaryandan korkuyorum dogmazsa 1 kasim suni sanci... Suni sancilarin sonu sezaryan :KK43:

Yeni doktorun seni utandirir da mukemmel cikar insalllah...

Geriye kalan tum ekim anneleri hepinimizin sancisi tutsun hastaneyi boylayalim bugece insallah amin :)

slm kızlar nasılsınız epeydir yazamıyordum, forum baya sessizleşmiş :) doğuran anneler bebişlerinden ayrılıp bize yazamaz olmuşlar :)

bizde dün kontrolümüzü olduk 38+4 olduk :) bizimki erkenciydi 29. haftada gelcem demişti ama artık gelmeye niyeti yok :) zamanını bekler oldu :) 3300 olmuşuz artık dr boyumuzu söylemiyor, karnımız biraz aşağı inmiş ama daha kanalda değil, açılmamızda yok, sancımız ara ara yumurtalıklarımıza vurup kaçıyor, bu ara bel ağrılarım arttı, birde üstüne boğaz enfeksiyıonum eklendi, sürekli öksürük,terleme vs. gece uykularım iptal oldu bi yandanda reflü zorluyor,hayırlısı ile minişin gelmesini bekliyoruz dr.muz bu haftasonuna kadar rahatsın dedi, salı günü yeniden kontroldeyiz bakalım o vakite kadar bizimki bekler mi yoksa bize bi sürpriz yapar mı bilemiyorum. Şimdilik bizden bu kadar :)

Doğum yapan arkadaşlarımıza gözleri aydın olsun, sıradakileri de (bende dahil olmak üzere :) )bi avazda kurtarır inş.

Cok cok gecmis olsun canim... Gece uykusuzlugu nasildir biliyorum cok iyi... Maasallah bebegine... Geri kalanlarimizi durumu ayni Bebek kanala girmemis, aciklik yok :) ancak bebekleri ruyamizda aliyoruz kucagimiza :)

Hasretle umutla ozlemle sancilarimizi bekliyoruz :)

aminnnn canımmm inşallahhh.. Allah hepimiz için en hayırlısını nasip etsin inşallah..
dediğin gibi topik epey sessizleşti, doğuran tayin oluyo artık :) uykusuzluk diz boyu hepimizde :)
bebişine de maşallah canım:nazar: umarım en kısa zamanda sende iyileşirsin.. çokk geçmiş olsun..

Ah yazyagmurcum istesek cirpindak yirtinsak bu kadar benzetemezdik dogumlarimizi herhalde :)
Ben de gidicem cuma benimki aciklik olursa doguma alicam direk seni dedi, seninki de oyle yapacaktir muhtemelen cantanla mi gitsen acaba ??? Kendimize duamiz tutmuyor birbirimize dua edelim de belki o tutar da cumaya kadar gelirler...

Kv bende butun halilari koltuklari masalari kaldir kondur temizlik yaptik bugun simdi totomun ustune oturdum ama tik yok pasa icerde kipir kipir... Sezaryandan korkuyorum dogmazsa 1 kasim suni sanci... Suni sancilarin sonu sezaryan :KK43:

Yeni doktorun seni utandirir da mukemmel cikar insalllah...

Geriye kalan tum ekim anneleri hepinimizin sancisi tutsun hastaneyi boylayalim bugece insallah amin :)

aminnnnnnnnnnn canımm aminnnnnnnnnnn hayırlısıyla inşallahhhhhhhhhhhhh :)
Ben bikaç haftadır hep çantamı felan arabaya atıp öyle gidiyorum ama gel gör ki bizim beyfendi maşallah iyice yerleşti oraya, pek çıkcak gibi değil :) gerçekten durumlarımız neredeyse aynı.. dualarımızı hepimiz için ediyorum ama bi de şu var ki, 3 şey dua ile değişmez bunlardan biri de doğumdur derler.. Kısmet artık Allah büyüktür, sağ salim bir avazda kavustursun bizleride insallah :) Bana doktorum hep dinlen dedi, neredeyse hiç dinlenmeden rutin işlerime devam ederek 40 haftalık oldum daha da tık yok iyi mi :))
sende öyle olsan gerek, temizlikte fayda etmiyo :) Benimde durumum cuma gününe kadar doğum olmazsa netleşir sanırım.
Bu doktora 2 sene önce adet problemim yüzünden gitmiştim ve nedense ısınamamıştım, inşallah doğumuma denk gelirse öyle olmaz..
son yazdığın duaya bayıldımmm :) Allah hepimizi vaktiyle sağlıcakla kavustursun insallah :)

Kızlar mrb bende telden girip sürekli okuyorum paylaştıklarınızı bende doğuramayanlar arasındayım bugün doktora gittim tekrar nst ye bağlandım ve sancılar çıktı 80 90 doktor iyi dedi normal doğum istediğimden bekliyoruz ama bebğin suyu azalmış biraz perşembe ye kadar beklerim dedi olmazsa aezeryan dedi başı da aşağıdaymış zqten dua edinde bugün yarın olsun ya bugün sancı çıkınca Okadar sevindim ki anlatamam ya

Kızlar mrb bende telden girip sürekli okuyorum paylaştıklarınızı bende doğuramayanlar arasındayım bugün doktora gittim tekrar nst ye bağlandım ve sancılar çıktı 80 90 doktor iyi dedi normal doğum istediğimden bekliyoruz ama bebğin suyu azalmış biraz perşembe ye kadar beklerim dedi olmazsa aezeryan dedi başı da aşağıdaymış zqten dua edinde bugün yarın olsun ya bugün sancı çıkınca Okadar sevindim ki anlatamam ya

Canım seninde durumum bizle aynıymış. benimde bugün 5 dk ara ile 80 95 olarak 2 sancı çıktı. diğeride 40ın üstündeydi. bnm bebişin suyuda iyi ama eşi yaşlanmaya başlamış. bende normal istediğim için sezeryan tarihi vermedi. benimkinin başıda aşağıda ama kanala girmiyo beyimiz.. İnşallah hayırlısıyla kendi sancımız ya da suyumuz gelirde tez zamanda kavusuruz..

X