2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
nee 1 kasım mı umarım o kadar bekletmez seni ben o kadar dayanamam yaa en geç cuma günü doğsun inşallah

Ah canim agzindan bal damliyor, bu cuma sabahtan da gidicez, aciklik olursa aliriz doguma dedi ama o kadar umudum yok ki yazmadim bile :)

Kasim annesi olmak istemiyorum, sizi seviyorum :KK43:

HTML:

Kız boşver ye en daxla bi hafta daha yiyebilcez:KK52:ben deli gibi yiyorum onun için sonrası diyet çünkü:)))))
aynene bazen bende öyle düşünmeden edemiyorumm amaaan diyorum zaten hep diyet yapa yapa bir hal oluyorsun şu son fırsatlar rahat rahat geçir diyorum:KK52::KK52:
Ah canim agzindan bal damliyor, bu cuma sabahtan da gidicez, aciklik olursa aliriz doguma dedi ama o kadar umudum yok ki yazmadim bile :)

Kasim annesi olmak istemiyorum, sizi seviyorum :KK43:

inşallah bekletmezler o kadar yaa hem kasımda da olsa sen ekim annelerindensin canım burda paylaştık yaşadık hamişliği bir yere bırakmayız seni:KK34::KK34::KK34:

Kızlar bgn doğum yaptım :)) gece 3 te sancım geldi sabah da nişanım geldi,12 ye kadar şiddetli sancı çektim 8 cm açılmam oldu ama kızımın kafası kanala tam girmedi ben sancıdan delirecek duruma da gelince acil sezeryana alındım.3440 gr doğdu,51 cm..Hakkımızda hayırlısı buymuş.Sizlere de dua ettim,Allah yardımcınız olsun.Bir ara doğum hikayemi ayrıntılı yazarım.Öpüyorum :)

Gözün ayfin cnm hayirli olsun saglikla buyusun gzl kizin kurtuldun sende darisi kalan arkadaslara ins

dün geceki sancıların nasıldı şiddetlimiydi yoksa adt sancısına benzer miydi bende dün biraz sancılandım ama 3-4 kere yokladı o da çok şiddetliydi doğrulamıyodum bile kıvrandırdı beni epey

kızlar benım kv deler burda dıye fazla gıremıyorum ayıp olmasın dıye sansa bugunlerde daha cok ıhtıyacım var buraya

dün geceki sancıların nasıldı şiddetlimiydi yoksa adt sancısına benzer miydi bende dün biraz sancılandım ama 3-4 kere yokladı o da çok şiddetliydi doğrulamıyodum bile kıvrandırdı beni epey

şekerım bende hep merak atmışımdır cunku pek ıyı anlatamıyorlar hanı adet olursun ya kasık agrıların oluyo onun daha şiddetlisi ve kasıkların agırdıkca belınde agrıyo ve sabaha kadar buyuk tuvalatım varmış gıbı tuvalete çıktım hanı ıshal olursun ya bırden gelır tuvaletın kendını tuvalete atmak ıçın can atarsın oyle bişey

cnm şiddetlı zaten yerınde duramıyon oturdugun yerden kalkıyon gezınıyon tuvalete koşuyosun yapayıda hafıflesın dıye halbukı tık yok gelmıyo sonra kendılıgınden azalıyo duruyo bırden tekrar gelıyo benımde ılkez basıma geldı ve dedım sancı bu hafıf agrılar gıbı değil yerınde duramyon anlıyon

cnm senınkıde sancıdır ama yalancı gelmiş gecmiş benımkıde yalancıymış cunku dr dedı yalancı olmasaydı suan gecmezdı hala devam ederdı ama gel gorkı nst de cıkmadı

şekerım bende hep merak atmışımdır cunku pek ıyı anlatamıyorlar hanı adet olursun ya kasık agrıların oluyo onun daha şiddetlisi ve kasıkların agırdıkca belınde agrıyo ve sabaha kadar buyuk tuvalatım varmış gıbı tuvalete çıktım hanı ıshal olursun ya bırden gelır tuvaletın kendını tuvalete atmak ıçın can atarsın oyle bişey

kv'ler mi geldi doğumuna benim de annem gelecek ama doğumu bekliyor o öncesinde gelmek istemiyor torunuyla daha fazla vakit geçirmek için
benimde öyleydi canım ama ben doğrulamıyordum sancıdan acayip bir şekilde kasılıp ağrı oluyordu ona rağmen gelmedi kızım şaka yapıyormuş yine:KK1::KK1:

kv'ler mi geldi doğumuna benim de annem gelecek ama doğumu bekliyor o öncesinde gelmek istemiyor torunuyla daha fazla vakit geçirmek için
benimde öyleydi canım ama ben doğrulamıyordum sancıdan acayip bir şekilde kasılıp ağrı oluyordu ona rağmen gelmedi kızım şaka yapıyormuş yine:KK1::KK1:

kız zaten doğrulamıyon kı keske benım annemde gelseydı cunku destege çok ıhtıyacımız var duygulanıyon

cnm şiddetlı zaten yerınde duramıyon oturdugun yerden kalkıyon gezınıyon tuvalete koşuyosun yapayıda hafıflesın dıye halbukı tık yok gelmıyo sonra kendılıgınden azalıyo duruyo bırden tekrar gelıyo benımde ılkez basıma geldı ve dedım sancı bu hafıf agrılar gıbı değil yerınde duramyon anlıyon

aynen canım senin yaşadığınıın aynısıydı bende dedim sancıda şüpheye yer yok kesin net belli acaba mı dedirtmiyor :KK31::KK31:

kız zaten doğrulamıyon kı keske benım annemde gelseydı cunku destege çok ıhtıyacımız var duygulanıyon

benimki de gelmezse inanmam canım gelecem diyor ama bakalım babam gönderirse gerçi göndereceğini söylemiş ama son ana kadar güven olmaz her an vazgeçebilir
annen nerde senin canım uzak mı

benimki de gelmezse inanmam canım gelecem diyor ama bakalım babam gönderirse gerçi göndereceğini söylemiş ama son ana kadar güven olmaz her an vazgeçebilir
annen nerde senin canım uzak mı

yok uzak değilde kız kardeşimin dugunu var 26 da nasıl gelsın ben gıtcektım ama olmuyorkı yoksa gelcektı yada ben gıtcektımm

Cnm hurma ve su iç benim sütüm şükür iyi
geliyor taşıyor resmen...sezaryen olmama
rağmen süt sıkıntısı çekmedim.suyu mutlaka iç
arada hurmada ye ben yalnız olduğum için beslenmeme
dikkat edemiyorum o yüzden hurmanin ve suyun süt yaptigina
inanıyorum

Cnm b arada sanada hayırlı olsun bebeğini doğurmuşsun pek giremediğim için kim doğurdu kim doğurmadı bilrmiyorum
ne kadar hurma yiyosun günde bugün hummana stil tea aldım inş iyi gelir
bu arada kızlar çok az kişi kaldı doğum yapmayan herhalde

kızlar merhaba kızımı uyuttum bi uğrayım dedim :KK66:biz 25 günlük olduk keyfimiz çok yerinde çok şükür birde gaz sancılarımız olmasa :KK43: hurmadan bahsedilmiş bende hergün yiyorum üzerine bol su içiyorum kızım sürekli emmek istiyor sütümü arttırmam gerekli birde yulaf ezmesi yiyorum eti lifalif çok faydasını gördüm bu akşamda maltana aldım içtim az önce psikolojik mi artık anlamadım ama göğüslerim hemen sızlamaya başladı sanırım işe yarıcak bunun dışında humana stil tea içiyorum onunda faydası var aklınızda olsun

X