nee 1 kasım mı umarım o kadar bekletmez seni ben o kadar dayanamam yaa en geç cuma günü doğsun inşallah
aynene bazen bende öyle düşünmeden edemiyorumm amaaan diyorum zaten hep diyet yapa yapa bir hal oluyorsun şu son fırsatlar rahat rahat geçir diyorumHTML:
Kız boşver ye en daxla bi hafta daha yiyebilcezben deli gibi yiyorum onun için sonrası diyet çünkü:)))))
Ah canim agzindan bal damliyor, bu cuma sabahtan da gidicez, aciklik olursa aliriz doguma dedi ama o kadar umudum yok ki yazmadim bile :)
Kasim annesi olmak istemiyorum, sizi seviyorum
Kızlar bgn doğum yaptım :)) gece 3 te sancım geldi sabah da nişanım geldi,12 ye kadar şiddetli sancı çektim 8 cm açılmam oldu ama kızımın kafası kanala tam girmedi ben sancıdan delirecek duruma da gelince acil sezeryana alındım.3440 gr doğdu,51 cm..Hakkımızda hayırlısı buymuş.Sizlere de dua ettim,Allah yardımcınız olsun.Bir ara doğum hikayemi ayrıntılı yazarım.Öpüyorum :)
dün geceki sancıların nasıldı şiddetlimiydi yoksa adt sancısına benzer miydi bende dün biraz sancılandım ama 3-4 kere yokladı o da çok şiddetliydi doğrulamıyodum bile kıvrandırdı beni epey
dün geceki sancıların nasıldı şiddetlimiydi yoksa adt sancısına benzer miydi bende dün biraz sancılandım ama 3-4 kere yokladı o da çok şiddetliydi doğrulamıyodum bile kıvrandırdı beni epey
şekerım bende hep merak atmışımdır cunku pek ıyı anlatamıyorlar hanı adet olursun ya kasık agrıların oluyo onun daha şiddetlisi ve kasıkların agırdıkca belınde agrıyo ve sabaha kadar buyuk tuvalatım varmış gıbı tuvalete çıktım hanı ıshal olursun ya bırden gelır tuvaletın kendını tuvalete atmak ıçın can atarsın oyle bişey
kv'ler mi geldi doğumuna benim de annem gelecek ama doğumu bekliyor o öncesinde gelmek istemiyor torunuyla daha fazla vakit geçirmek için
benimde öyleydi canım ama ben doğrulamıyordum sancıdan acayip bir şekilde kasılıp ağrı oluyordu ona rağmen gelmedi kızım şaka yapıyormuş yine
cnm şiddetlı zaten yerınde duramıyon oturdugun yerden kalkıyon gezınıyon tuvalete koşuyosun yapayıda hafıflesın dıye halbukı tık yok gelmıyo sonra kendılıgınden azalıyo duruyo bırden tekrar gelıyo benımde ılkez basıma geldı ve dedım sancı bu hafıf agrılar gıbı değil yerınde duramyon anlıyon
kız zaten doğrulamıyon kı keske benım annemde gelseydı cunku destege çok ıhtıyacımız var duygulanıyon
benimki de gelmezse inanmam canım gelecem diyor ama bakalım babam gönderirse gerçi göndereceğini söylemiş ama son ana kadar güven olmaz her an vazgeçebilir
annen nerde senin canım uzak mı
yok uzak değilde kız kardeşimin dugunu var 26 da nasıl gelsın ben gıtcektım ama olmuyorkı yoksa gelcektı yada ben gıtcektımm
hadi yaa tam denk gelmiş neyse artık sonra gelir ya da sen gidersin
sonra gelcek ,,,,
Cnm hurma ve su iç benim sütüm şükür iyi
geliyor taşıyor resmen...sezaryen olmama
rağmen süt sıkıntısı çekmedim.suyu mutlaka iç
arada hurmada ye ben yalnız olduğum için beslenmeme
dikkat edemiyorum o yüzden hurmanin ve suyun süt yaptigina
inanıyorum