2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

inan kuzunu kucağına aldığın zaman ne ağrın ne sızın kalıyor...bende çok heyecan yaptım sezeryan öncesi..ama kokrtuğum gibi olmadı...

oy oy kıyamam yaa ne güzel kokuyordu şimdi o bebiş bebiş allah size bağışlasın canım

hadi yaa belki cumaya kalmazsın ne dersin belki bugün yarın sancın başlar

Gözün aydin canim cok sükür kavusmussun bebegine.. masallah bebisine kilosu cok iyi. Saol canim topikde son anneler olarak stresliyiz biraz böyle güzel haberler iyi geliyo :))

Aynı benim gibi olmuşdın cnm( ben 3 gün çektim tabi seninki çok daha şiddetlidir belki sma nst de hiç bişey çıkmadı bugün sezeryana karar verdik nişanım geldi:))))))) inşşş sancın gelir suni sancıya gerek kalmaz

Dr gittiğinde herşey belli olur Cnm
herkesin bünyesi farklı ama ben böyle cekecegimi
bilsem sezaryen isterdim

ay ne guzel gozunaydın

oy oy kıyamam yaa ne güzel kokuyordu şimdi o bebiş bebiş allah size bağışlasın canım

hadi yaa belki cumaya kalmazsın ne dersin belki bugün yarın sancın başlar

ayy cnm ıns benım cuma gunum doluyo ama nıye dr beklemıyorkı kacgun daha yada ben dıycem beklıyelım dıye ınş evde acılmam olur oyle doğururum

Son düzenleme:

hanımlar sizde de sırt ağrısı varmı beni sırtım çok ağrıyor uzansam bile geçmiyor belim değil ama sırtım kürek kemiklerimin arası biraz daha alt kısmı ama
midendeki yanma sorunu devam ediyosa onun ağrısıda vuruyo olabilir cnm..
sağol cnm, mecburen yapıyorum, hep otursam göze batar illaki.. her zamanda kv.demden bekleyememki.. hergün elimden geldiğince mutfağı topluyorum, yemek ve kahvaltı işini hallediyorum. insan ister istemez utanıyo.. :)

Hafif kanlı akıntım geldiiiii
anammmmmmmmmmmmm
hayırlısı normal doğummu acabaaa, ayy çok sevindim cnm yaaaa
tmm cnm okurum o duayı.. benimde ağrı eşiğim yüksektir, böbrek taşı ve şiddetli adet sancısından accık tecrübem var gibi :) ama hep dayanırım gibime geliyo hiç aksini aklıma getirmemeye çalışıyorum Allah güç kuvvet verir..

hmmm hayırlısı olsun hakkında canım, inşallah o güne kalmaz bebişin.. Benimde yarın kontrol var gidelim bakalım ne olcak, gerçi hiç umudum da yok nedense.. hayırlısı artıkın :)
Biz geldik teyzelerimiz...11 günlük olduk artık...
oy maşallahhh.. Allahım bizlerede nasip etsin hayırlısıyla..
Canımmm gözünaydınnnn çok şükür kavustun minişine.. Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah..

hakkında hayırlısı ne ise o olsun kuzum.. tırsma ve kendini motive etmeye çalış. kendini kastıkça zorlanırsın. bebişini kucağına aldığını hayal et hep :)

Hayirlisi tatlım bende gelmiyor gelmiyor dedim
hop.geldi minigim kız suyum gelince beni gülme
tutmustu unutamayacağım bir ani oldu
o da güselmişşş bakalım bizim bebişler ne zaman gelicek..

midem rahat canım epeydir 3 haftadır filan fazla yanma yaşamıyorum birçok şeyi yer oldum artık önceden yakan şeylerin çoğunu yiyeibiliyorum

midem epeydir rahat yanma sorunu fazla yaşamıyorum

He kız sorma bi baktım kanlı akıntı şok oldum bakalım bizimki kafadına göre davranıyo ama hrmen gemezmiş nilan gelince dr aradım sancın olursa çok fazla öle gel dedi:))

bu ne yaa yazıyorum yazıyorum mesajım iletilmiyor sonra hepsi birden çıkıyor

midem rahat canım epeydir 3 haftadır filan fazla yanma yaşamıyorum birçok şeyi yer oldum artık önceden yakan şeylerin çoğunu yiyeibiliyorum
o zaman göbişten dolayı olabilir canım, midende yanmada yoksa bebiş aşağı inmiştir ve onun etkisiyle sırtının tam ortasında bi ağrı olabilir.

He kız sorma bi baktım kanlı akıntı şok oldum bakalım bizimki kafadına göre davranıyo ama hrmen gemezmiş nilan gelince dr aradım sancın olursa çok fazla öle gel dedi:))
evet canım nişandan sonra da süresi var doğumun. hayırlısıyla gelsin bebişin de herşey olur gider :)

eşimin evde olmadığı bu günleri hiiç sevmiyorum sıkıntıdan iştahım açılıyor kendimi yemeye veriyorum durup durup birşey yiyesim geliyor
allahtan evde pek birşey kalmaış da yiyemiyorum yarın alışveriş var

evet bugün görümcem de öyle dedi bende de o ağrılar oldu birkaç gün sonra da doğum oldu dedi o bebek aşağı indiğindendir dedi ama hayırlısı artık

HTML:

Kız boşver ye en daxla bi hafta daha yiyebilcezben deli gibi yiyorum onun için sonrası diyet çünkü:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…