aynen bence de öyle eskiden bebişler erkenden doğuyormuş kız bebekler erken doğar dediler bana da bende heves ettim ama 40 bitti gelen giden yok..valla doktorumun dediğine göre yeni moda geç doğumlarmış :) bu yeni nesil bebekler her şeyimizden son damlasına kadar yararlanıyorlar da öyle geliyorlar galiba.
şaka bir yana çok sıkıntılı bir süreç. uyumak, yürümek, iş yapmak.... büyük eziyete dönüştü.
Hafif kanlı akıntım geldiiiii
aynen bence de öyle eskiden bebişler erkenden doğuyormuş kız bebekler erken doğar dediler bana da bende heves ettim ama 40 bitti gelen giden yok..
aynene çok zor oldu artık herşey dün evi temizlim dedim süpürüp sildim ama belim ayrıldı resmen hala da ağrıyor
gözün aydın nişanın gelmiş
Görünce şok oldummm hemen size yazdım dr aradım eğer ağrın olursa gel dedi çok kanlı değildi hafifti kan anam bi şok olfum kii dr diyo senin kız acele ediyo diye bende anlamadım nolcak şimdii ya doğumaşlarsa
ben cuma gübü acile gittim kuzu ya kasılmalarım çok rahatsız ediyodu, açıklık yok su yok nişan yok hiçbişey yok, yarın kontrolüm var ama gitmicek gibiyim çünkü yakın zamanda gittim ve değişen hiçbişey yokhayırlı .
nişan gelince hemen başlamıyor canım panik yapma başlarsa da hastaneye gidersin hem zaten başlayınca sancın çok olur korkma o yüzden
Ben ağrıdan korktuğum için sezeryan istiyodum ama bu kız bana ters köşe mi yapcak neeeee sancıdan çok tırsıyorum:18:
Ben gittim bugun, kanala girmemis aciklik yok. 1 kasima kadar beklicez, gelmezse suni sanci denicez olmazsa o gun sezaryan olacak doktor daha fazla beklemiyor. Bu arada 3 gunde bir kontrole gidicem canim. İhmal etme sen de doktorlar sıklıkla cagiriyorlar son haftalarda. Bu arada ben hala nst ye girmedim :)
korkma canım hem bu işin sancısız olanı yok sezaryen de olsan normal doğum da yapsan bir şekilde ağrı yaşayacaksın ama minişleri kucağımıza aldığımızda o acıyı çektiğimize değecek korkma o yüzden hem bu kadar çekilmez birşey olsa kimse 2. çocuğu yapmaz düşünsene dayanılmaz birşey olsa kim yapar 2. çocuk
Doğru söylüyordunda ne biliyim cnm şimdi kendi mi de cumartesiye alıştırdım birden gelince nişsnok garip oldum napcamı şaşırdım( sezeryana karar verip normal ysparmışım
yok yok korkma yaomazsın nişan gelince hemen olmuyor jasemini hatırla onun da gelmişti nişanı ama hemen doğmadı 1 hfta sonra filan doğum yaptı zaten o da günüydü
hem hayırlısı demişsin yaa belki hayırlısı normaldir o başlar sezaryenden önce belki de sezaryeni beklersin belli olmaz
sen de mi 2 gün geçtin gününü ben de bekliyorum ama bugün olacak gibi bir his var içimde inceden bir sancı yokluyor çünkü arada tabi yine yalancı değilse
Kızlar sabah 8 de sezaryenla ben de bebeğime kavuştum. Sürekli uyuyor ve emmesi biraz problemli ama şükür iyi. Darısı hepinizin başına.
maşallah daırısı bize inşallah sen baya büyüttün artıkBiz geldik teyzelerimiz...11 günlük olduk artık...
geçti canım yine yalan oldu malesefEvet canim 19.daydi benim günümde pasa yerini sevince yalan oldu :) ayy hadi insallah hayirlisi bgn dogurursun bende hic bi belirti yok okadarda temizlik yaptim evle ugrastim amma tiiik yok :))
Kızlar bgn doğum yaptım :)) gece 3 te sancım geldi sabah da nişanım geldi,12 ye kadar şiddetli sancı çektim 8 cm açılmam oldu ama kızımın kafası kanala tam girmedi ben sancıdan delirecek duruma da gelince acil sezeryana alındım.3440 gr doğdu,51 cm..Hakkımızda hayırlısı buymuş.Sizlere de dua ettim,Allah yardımcınız olsun.Bir ara doğum hikayemi ayrıntılı yazarım.Öpüyorum :)
Hoş geldiniz cnm:))) ayy yerim ben onu:)))Biz geldik teyzelerimiz...11 günlük olduk artık...
Kızlar bgn doğum yaptım :)) gece 3 te sancım geldi sabah da nişanım geldi,12 ye kadar şiddetli sancı çektim 8 cm açılmam oldu ama kızımın kafası kanala tam girmedi ben sancıdan delirecek duruma da gelince acil sezeryana alındım.3440 gr doğdu,51 cm..Hakkımızda hayırlısı buymuş.Sizlere de dua ettim,Allah yardımcınız olsun.Bir ara doğum hikayemi ayrıntılı yazarım.Öpüyorum :)
maşallah daırısı bize inşallah sen baya büyüttün artık
Hoş geldiniz cnm:))) ayy yerim ben onu:)))
hoşbulduk kızlar...evet zaman geçiyormuş..inanın zamanında nasıl geçtiğinin farkında değilim...hafif bir sarılık atlattık..çok korkuttu kuzum bizi ama şimdi iyiyiz...misler gibi kokan kuzumu öpüp öpüp duruyorum...