- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
sinir olmamak mümkün mü bu pervasızlığaama çoğu şeyi burda birbirimize sorarak geçiştiriyoruz panikleyipte hastanelere taşınmıyoruz. yeri gelince arkadaşlarına sor on göre doktora soralım demeyi biliyolar
ilk kim olcak o bile bi bekleyiş belirsizlik.. sinirlerim bozuluyo git gideAllah'ım sen gör yarabbimmmmm..
Turşu nelere kadirrrrHayırlısıyla kavus canım gerisi önemli değil.. Ama bizim bozcak gibi bi halimiz kalmadı malesef..
ben turşuda yemedim ama ilk defa geçen pzts 12 / 8 çıktı.. benim de hep 9 ya da 10 a 6 olurdu
Genelde kanala inmeynce sezaryen oluyor kayrabevekgeliyorbilmiyorum çok kararsızım perşembeye kadar yolu var gelmezse o gün kontrole gidicem bakalım doktor ne dicek ama kanal inmeden suni sancısı alasım yok gibi ama bilemiyorum yine de çünkü kanala inmeden verirse çok uğraştırıyormuş suni sancı ve senin gibi sezaryen olmak zorunda kalabilirim o yöneden boş yere de acı çekmek istemiyorum
senin kız gececi mi yoksa galiba benimki öyle olucak çünkü hep akşam 10 gibi başlıyor taklalar atmaya uyku düzeni öyle olucak diye korkuyorum seninki de karnındayken olan düzende mi devam ediyor
Kız dogurun artikinamaniiinn tazecik bi anne gelmişşş, hoşgeldin tatlım.
bende demin senin kulaklarını çınlattım dogurma hevesim gitti diye
biz çok az kaldık sayfalar bile ilerlemiyo kolay kolay.
inşallah bizlerde hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz. Beklemek gerçekten çok bunalttı bizide..
Sen nasıl bebişinle, herşey yolundamı ?
Kızlar benim kociş gelir yarım saate. Çıkıyımda sofrayı hazırlayım. Bi de salata yapıcam.
Keşke yakın olup birlikte yemek yiyebilseydik
Yemekten sonra gelebilirsem görüşürüz yine, inşallah Allah'ın izniyle bebişlerde yola çıkarlar artık da sağlıcakla kavusuruz
o da iyiymişaynen bak bakalım ekim annealari ne alemde diyor
arada çıkıyor demekki o da yas'a denk geldi işine de geldi ama daha çabuk kavuşacak
Genelde kanala inmeynce sezaryen oluyor kayrabevekgeliyor
la aynı şeyi yaşadık tatlım...benimde oyleydi tatlım
bir arkadaş hamileyken geceleri uyu dedi yoksa
bebeğin geceleri uyumaz demişti
Kız dogurun artikinşurada kaç kişi
kaldiniz catybaby dogurdum yagmurum
ah zullummm ahh elimizde olsa şimdi pırtlıcaz hep birlikteGenelde kanala inmeynce sezaryen oluyor kayrabevekgeliyor
la aynı şeyi yaşadık tatlım...benimde oyleydi tatlım
bir arkadaş hamileyken geceleri uyu dedi yoksa
bebeğin geceleri uyumaz demişti
Kız dogurun artikinşurada kaç kişi
kaldiniz catybaby dogurdum yagmurum
o da iyiymiş
benimki de yine kadınlar matinesi mi diyo
yas'ın gönlünden geçen oldu, darısı bize
ah zullummm ahh elimizde olsa şimdi pırtlıcaz hep birlikte
caty'nin kontrolü vardı bugün, duruma göre sezaryenede girebilme ihtimali vardı. Daha haber gelmedi :26:
Hep hayırlıdı olsun diye dua eymişyim öle de olur inşşş:)) herkesin içinden nasıl doğum yapmak geçiyoda öle olur:))))
kızlar merhaba,
bugün benim de günüm doldu. kontrole gittim ama hiç bir belirti yok, haftaya kadar bekleyelim dedi doktorum. en sonunda sezeryan olacaksam bu kadar beklemek beni geriyor açıkçası. ama bu kadar bekledim bundan sonra da sağlıkla doğsun kızım diye avutuyorum kendimi
Kızlar benim kociş gelir yarım saate. Çıkıyımda sofrayı hazırlayım. Bi de salata yapıcam.
Keşke yakın olup birlikte yemek yiyebilseydik
Yemekten sonra gelebilirsem görüşürüz yine, inşallah Allah'ın izniyle bebişlerde yola çıkarlar artık da sağlıcakla kavusuruz
aminnn canımmm..
kuzu ya suni sancı nasıl bişey çok mu şiddetli dedikleri gibi :26:
senin de mi kız anacım bu kızlar doğmayı bilmiyor benimki de öyle