2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
amaniiinn tazecik bi anne gelmişşş, hoşgeldin tatlım.
bende demin senin kulaklarını çınlattım doğurma hevesim gitti diye
biz çok az kaldık sayfalar bile ilerlemiyo kolay kolay.
inşallah bizlerde hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz. Beklemek gerçekten çok bunalttı bizide..
Sen nasılsın bebişinle, herşey yolundamı ?

Son düzenleme:

aynen bak bakalım ekim annealari ne alemde diyor
arada çıkıyor demekki o da yas'a denk geldi işine de geldi ama daha çabuk kavuşacak

Kızlar benim kociş gelir yarım saate. Çıkıyımda sofrayı hazırlayım. Bi de salata yapıcam.
Keşke yakın olup birlikte yemek yiyebilseydik
Yemekten sonra gelebilirsem görüşürüz yine, inşallah Allah'ın izniyle bebişlerde yola çıkarlar artık da sağlıcakla kavusuruz

Genelde kanala inmeynce sezaryen oluyor kayrabevekgeliyor
la aynı şeyi yaşadık tatlım...benimde oyleydi tatlım
bir arkadaş hamileyken geceleri uyu dedi yoksa
bebeğin geceleri uyumaz demişti
Kız dogurun artikin şurada kaç kişi
kaldiniz catybaby dogurdum yagmurum

kolay gelsin

aynen bak bakalım ekim annealari ne alemde diyor
arada çıkıyor demekki o da yas'a denk geldi işine de geldi ama daha çabuk kavuşacak
o da iyiymiş
benimki de yine kadınlar matinesi mi diyo
yas'ın gönlünden geçen oldu, darısı bize

ben geceleri uyucam ama babasına çekmiş uyumuyor kerata beni de uyutmuyor demekki doğunca devam ediyor düzenleri
işte bende o yüzden suni yerine sezaryen mi istesem quzzu da öyle oldu çünkü

ah zullummm ahh elimizde olsa şimdi pırtlıcaz hep birlikte
caty'nin kontrolü vardı bugün, duruma göre sezaryenede girebilme ihtimali vardı. Daha haber gelmedi :26:

Hep hayırlıdı olsun diye dua eymişyim öle de olur inşşş:)) herkesin içinden nasıl doğum yapmak geçiyoda öle olur:))))

kızlar merhaba,
bugün benim de günüm doldu. kontrole gittim ama hiç bir belirti yok, haftaya kadar bekleyelim dedi doktorum. en sonunda sezeryan olacaksam bu kadar beklemek beni geriyor açıkçası. ama bu kadar bekledim bundan sonra da sağlıkla doğsun kızım diye avutuyorum kendimi

hanımlar sizde de sırt ağrısı varmı beni sırtım çok ağrıyor uzansam bile geçmiyor belim değil ama sırtım kürek kemiklerimin arası biraz daha alt kısmı ama

senin de mi kız anacım bu kızlar doğmayı bilmiyor benimki de öyle

valla bravo sana hala yemek ve sofrayı hazırlıyorsun son güne kadar. ben ne zamandır ne yemek yapabiliyorum ne de ev işleri. ayakta durmak benim için büyük eziyet ama yürüyebildiğim kadar yürümeye çalışıyorum işte. ellerine sağlık canım senin de :)

aminnn canımmm..
kuzu ya suni sancı nasıl bişey çok mu şiddetli dedikleri gibi :26:

canım aslınad o ksıyle alakalı bıraz benım agrı esıgım yuksek sanırım ama ben hep kendımı ıyı yonde sartlandırdımm ne agrı olursa olsun sonu mutlu olacagı ıcın cekılmeyecek bısı deıl kendını kotuye sartlama hep olumlu dusun bıde ben hep sancı vurdugunda ''rabbı yasır vela tuasır''bunu okudum faydası oldu
beklenen gun gelecekse cekılen cıle kutsaldır

Son düzenleme:
senin de mi kız anacım bu kızlar doğmayı bilmiyor benimki de öyle

valla doktorumun dediğine göre yeni moda geç doğumlarmış :) bu yeni nesil bebekler her şeyimizden son damlasına kadar yararlanıyorlar da öyle geliyorlar galiba.
şaka bir yana çok sıkıntılı bir süreç. uyumak, yürümek, iş yapmak.... büyük eziyete dönüştü.

şimdi görümcem aradı doğurmadın mı daha diye oda 41 hafta bitince doğum yapmış galiba benim de öyle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…