2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
mrb kızlar nasılsınız dun gece12 den sabah 8 e kadar sancım oldu hıç uyuyamadım sabah hastaneye gıttım nst de yıne sancı cıkmadı alttan ılkkez baktı kendımı kastım cnm acıdı rahım yumusaması olmuş cuma gunu buyuk ıhtımalle yatıracaklar ve sunu sancıyla doğumumu başlatacaklar kızlar zaman yaklaştıkca tırsıyorum

inan kuzunu kucağına aldığın zaman ne ağrın ne sızın kalıyor...bende çok heyecan yaptım sezeryan öncesi..ama kokrtuğum gibi olmadı...

hoşbulduk kızlar...evet zaman geçiyormuş..inanın zamanında nasıl geçtiğinin farkında değilim...hafif bir sarılık atlattık..çok korkuttu kuzum bizi ama şimdi iyiyiz...misler gibi kokan kuzumu öpüp öpüp duruyorum...
oy oy kıyamam yaa ne güzel kokuyordu şimdi o bebiş bebiş allah size bağışlasın canım:nazar::nazar:
mrb kızlar nasılsınız dun gece12 den sabah 8 e kadar sancım oldu hıç uyuyamadım sabah hastaneye gıttım nst de yıne sancı cıkmadı alttan ılkkez baktı kendımı kastım cnm acıdı rahım yumusaması olmuş cuma gunu buyuk ıhtımalle yatıracaklar ve sunu sancıyla doğumumu başlatacaklar kızlar zaman yaklaştıkca tırsıyorum

hadi yaa belki cumaya kalmazsın ne dersin belki bugün yarın sancın başlar

Kızlar bgn doğum yaptım :)) gece 3 te sancım geldi sabah da nişanım geldi,12 ye kadar şiddetli sancı çektim 8 cm açılmam oldu ama kızımın kafası kanala tam girmedi ben sancıdan delirecek duruma da gelince acil sezeryana alındım.3440 gr doğdu,51 cm..Hakkımızda hayırlısı buymuş.Sizlere de dua ettim,Allah yardımcınız olsun.Bir ara doğum hikayemi ayrıntılı yazarım.Öpüyorum :)

Gözün aydin canim cok sükür kavusmussun bebegine.. masallah bebisine kilosu cok iyi. Saol canim topikde son anneler olarak stresliyiz biraz böyle güzel haberler iyi geliyo :))

Aynı benim gibi olmuşdın cnm:KK43:( ben 3 gün çektim tabi seninki çok daha şiddetlidir belki sma nst de hiç bişey çıkmadı bugün sezeryana karar verdik nişanım geldi:))))))) inşşş sancın gelir suni sancıya gerek kalmaz

bilmiyorum çok kararsızım perşembeye kadar yolu var gelmezse o gün kontrole gidicem bakalım doktor ne dicek ama kanal inmeden suni sancısı alasım yok gibi ama bilemiyorum yine de çünkü kanala inmeden verirse çok uğraştırıyormuş suni sancı ve senin gibi sezaryen olmak zorunda kalabilirim o yöneden boş yere de acı çekmek istemiyorum:KK31::KK31:
senin kız gececi mi yoksa galiba benimki öyle olucak çünkü hep akşam 10 gibi başlıyor taklalar atmaya uyku düzeni öyle olucak diye korkuyorum seninki de karnındayken olan düzende mi devam ediyor
Dr gittiğinde herşey belli olur Cnm
herkesin bünyesi farklı ama ben böyle cekecegimi
bilsem sezaryen isterdim
ben geceleri uyucam ama babasına çekmiş uyumuyor kerata beni de uyutmuyor demekki doğunca devam ediyor düzenleri
işte bende o yüzden suni yerine sezaryen mi istesem quzzu da öyle oldu çünkü[/
ah zullummm ahh elimizde olsa şimdi pırtlıcaz hep birlikte :KK1:
caty'nin kontrolü vardı bugün, duruma göre sezaryenede girebilme ihtimali vardı. Daha haber gelmedi :26:

Hayirlisi tatlım bende gelmiyor gelmiyor dedim
hop.geldi minigim kız suyum gelince beni gülme
tutmustu unutamayacağım bir ani oldu

catybaby canım Gozunaydin allah anali babalı büyütsün

serap Cnm geçmiş olsun
bebeğin sarılık geçirdiğinde
sararmış sürekli uyuyup emmiyormuydu

Kızlar bgn doğum yaptım :)) gece 3 te sancım geldi sabah da nişanım geldi,12 ye kadar şiddetli sancı çektim 8 cm açılmam oldu ama kızımın kafası kanala tam girmedi ben sancıdan delirecek duruma da gelince acil sezeryana alındım.3440 gr doğdu,51 cm..Hakkımızda hayırlısı buymuş.Sizlere de dua ettim,Allah yardımcınız olsun.Bir ara doğum hikayemi ayrıntılı yazarım.Öpüyorum :)

ay ne guzel gozunaydın

oy oy kıyamam yaa ne güzel kokuyordu şimdi o bebiş bebiş allah size bağışlasın canım:nazar::nazar:

hadi yaa belki cumaya kalmazsın ne dersin belki bugün yarın sancın başlar

ayy cnm ıns benım cuma gunum doluyo ama nıye dr beklemıyorkı kacgun daha yada ben dıycem beklıyelım dıye ınş evde acılmam olur oyle doğururum

bilsem sezaryen isterdim
ben geceleri uyucam ama babasına çekmiş uyumuyor kerata beni de uyutmuyor demekki doğunca devam ediyor düzenleri
işte bende o yüzden suni yerine sezaryen mi istesem quzzu da öyle oldu çünkü[/

catybaby canım Gozunaydin allah anali babalı büyütsün

serap Cnm geçmiş olsun
bebeğin sarılık geçirdiğinde
sararmış sürekli uyuyup emmiyormuydu
evet canım bakalım perşembe ne dicek doktorum merak içerisindeyim
ayy cnm ıns benım cuma gunum doluyo ama nıye dr beklemıyorkı kacgun daha yada ben dıycem beklıyelım dıye ınş evde acılmam olur oyle doğururum

senin günün yarın doluyor görünüyor ama canım cumaya kadar da beklemiş oluyorsunuz işte
ultrasonla farklı mı gidiyor günü

Son düzenleme:
bilsem sezaryen isterdim

evet canım bakalım perşembe ne dicek doktorum merak içerisindeyim

senin günün yarın doluyor görünüyor ama canım cumaya kadar da beklemiş oluyorsunuz işte
ultrasonla farklı mı gidiyor günü

cnm dr 24 u yazmış ultrasonda

hanımlar sizde de sırt ağrısı varmı beni sırtım çok ağrıyor uzansam bile geçmiyor belim değil ama sırtım kürek kemiklerimin arası biraz daha alt kısmı ama
midendeki yanma sorunu devam ediyosa onun ağrısıda vuruyo olabilir cnm..
valla bravo sana hala yemek ve sofrayı hazırlıyorsun son güne kadar. ben ne zamandır ne yemek yapabiliyorum ne de ev işleri. ayakta durmak benim için büyük eziyet ama yürüyebildiğim kadar yürümeye çalışıyorum işte. ellerine sağlık canım senin de :)
sağol cnm, mecburen yapıyorum, hep otursam göze batar illaki.. her zamanda kv.demden bekleyememki.. hergün elimden geldiğince mutfağı topluyorum, yemek ve kahvaltı işini hallediyorum. insan ister istemez utanıyo.. :)

Hafif kanlı akıntım geldiiiii
anammmmmmmmmmmmm :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
hayırlısı normal doğummu acabaaa, ayy çok sevindim cnm yaaaa
canım aslınad o ksıyle alakalı bıraz benım agrı esıgım yuksek sanırım ama ben hep kendımı ıyı yonde sartlandırdımm ne agrı olursa olsun sonu mutlu olacagı ıcın cekılmeyecek bısı deıl kendını kotuye sartlama hep olumlu dusun bıde ben hep sancı vurdugunda ''rabbı yasır vela tuasır''bunu okudum faydası oldu
beklenen gun gelecekse cekılen cıle kutsaldır:KK9::KK9::KK9:
tmm cnm okurum o duayı.. benimde ağrı eşiğim yüksektir, böbrek taşı ve şiddetli adet sancısından accık tecrübem var gibi :) ama hep dayanırım gibime geliyo hiç aksini aklıma getirmemeye çalışıyorum Allah güç kuvvet verir..

Ben gittim bugun, kanala girmemis aciklik yok. 1 kasima kadar beklicez, gelmezse suni sanci denicez olmazsa o gun sezaryan olacak doktor daha fazla beklemiyor. Bu arada 3 gunde bir kontrole gidicem canim. İhmal etme sen de doktorlar sıklıkla cagiriyorlar son haftalarda. Bu arada ben hala nst ye girmedim :)
hmmm hayırlısı olsun hakkında canım, inşallah o güne kalmaz bebişin.. Benimde yarın kontrol var gidelim bakalım ne olcak, gerçi hiç umudum da yok nedense.. hayırlısı artıkın :)
Biz geldik teyzelerimiz...11 günlük olduk artık...:KK16::KK16::KK16:
oy maşallahhh.. Allahım bizlerede nasip etsin hayırlısıyla..
Canımmm gözünaydınnnn çok şükür kavustun minişine.. Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah..

hakkında hayırlısı ne ise o olsun kuzum.. tırsma ve kendini motive etmeye çalış. kendini kastıkça zorlanırsın. bebişini kucağına aldığını hayal et hep :)

o da güselmişşş:KK1: bakalım bizim bebişler ne zaman gelicek.. :KK31:

sağol cnm, mecburen yapıyorum, hep otursam göze batar illaki.. her zamanda kv.demden bekleyememki.. hergün elimden geldiğince mutfağı topluyorum, yemek ve kahvaltı işini hallediyorum. insan ister istemez utanıyo.. :)

tmm cnm okurum o duayı.. benimde ağrı eşiğim yüksektir, böbrek taşı ve şiddetli adet sancısından accık tecrübem var gibi :) ama hep dayanırım gibime geliyo hiç aksini aklıma getirmemeye çalışıyorum Allah güç kuvvet verir..

hmmm hayırlısı olsun hakkında canım, inşallah o güne kalmaz bebişin.. Benimde yarın kontrol var gidelim bakalım ne olcak, gerçi hiç umudum da yok nedense.. hayırlısı artıkın :)

Canımmm gözünaydınnnn çok şükür kavustun minişine.. Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah..

hakkında hayırlısı ne ise o olsun kuzum.. tırsma ve kendini motive etmeye çalış. kendini kastıkça zorlanırsın. bebişini kucağına aldığını hayal et hep :)

midem rahat canım epeydir 3 haftadır filan fazla yanma yaşamıyorum birçok şeyi yer oldum artık önceden yakan şeylerin çoğunu yiyeibiliyorum

midem epeydir rahat yanma sorunu fazla yaşamıyorum

He kız sorma bi baktım kanlı akıntı şok oldum bakalım bizimki kafadına göre davranıyo ama hrmen gemezmiş nilan gelince dr aradım sancın olursa çok fazla öle gel dedi:))

midem rahat canım epeydir 3 haftadır filan fazla yanma yaşamıyorum birçok şeyi yer oldum artık önceden yakan şeylerin çoğunu yiyeibiliyorum
o zaman göbişten dolayı olabilir canım, midende yanmada yoksa bebiş aşağı inmiştir ve onun etkisiyle sırtının tam ortasında bi ağrı olabilir.

He kız sorma bi baktım kanlı akıntı şok oldum bakalım bizimki kafadına göre davranıyo ama hrmen gemezmiş nilan gelince dr aradım sancın olursa çok fazla öle gel dedi:))
evet canım nişandan sonra da süresi var doğumun. hayırlısıyla gelsin bebişin de herşey olur gider :)

eşimin evde olmadığı bu günleri hiiç sevmiyorum sıkıntıdan iştahım açılıyor kendimi yemeye veriyorum durup durup birşey yiyesim geliyor:KK56::KK56:
allahtan evde pek birşey kalmaış da yiyemiyorum yarın alışveriş var:KK52::KK52:

o zaman göbişten dolayı olabilir canım, midende yanmada yoksa bebiş aşağı inmiştir ve onun etkisiyle sırtının tam ortasında bi ağrı olabilir.

evet canım nişandan sonra da süresi var doğumun. hayırlısıyla gelsin bebişin de herşey olur gider :)

evet bugün görümcem de öyle dedi bende de o ağrılar oldu birkaç gün sonra da doğum oldu dedi o bebek aşağı indiğindendir dedi ama hayırlısı artık

HTML:
eşimin evde olmadığı bu günleri hiiç sevmiyorum sıkıntıdan iştahım açılıyor kendimi yemeye veriyorum durup durup birşey yiyesim geliyor:KK56::KK56:
allahtan evde pek birşey kalmaış da yiyemiyorum yarın alışveriş var:KK52::KK52:

Kız boşver ye en daxla bi hafta daha yiyebilcez:KK52:ben deli gibi yiyorum onun için sonrası diyet çünkü:)))))

X