Gzl haberlerini beklioruz cnm benimde yarin kontrolum var, gecen gittigimde bir cm aciklik vardi cok merak ediyorum yarin ne olacak bu arada günümüzüde iki gün gectik
çok iyi anlıyorum canım, bende aynı şekilde eşim ve kv.dem dolayısıyla çekiniyorum. cuma günü kv ısrar etmese gitmicektim. ama onlar hep bu gibi şeylerin olabilceğini az bi zamanın kaldığını mecburen gitceğimizi felan söylüyolar ama insanın içi rahat etmiyoki..sor canım onları da iyi edersin hem aklına takılmamış olur..
haftaya pazartesini beklese de günü çok gçmemeiş oluyor 2 gün geçiyor sadece o da birşey değil yani bak benim iki gün geçti bile
benim hastane çok yakın aslında yürüyerek 15-20dk mesafe o sorun değil de her seferinde gidişimiz boşa gibi ouyor bana öyle gelmiyor da eşime öyle mi geliyor acaba diye düşünüyorum
Kızlar ben geldim bu cumartesi sezeryan kesinleşti benim isteğimle olmadı tansiyonum yüksek çıktı 15 10 çıktı dinlen dedi faxla beklemeyelim dedi kenfimi bi tuhaf hissediyorummmmmmm:))))))
hadi hayırlı olsun canım gözünaydın :) şimdi sen c.tesi doğum yapana kadar benimkide gelmezKızlar ben geldim bu cumartesi sezeryan kesinleşti benim isteğimle olmadı tansiyonum yüksek çıktı 15 10 çıktı dinlen dedi faxla beklemeyelim dedi kenfimi bi tuhaf hissediyorummmmmmm:))))))
inşallahh
onlardan da kısa zamanda haber gelir :)
kızzz o sancılarınla üçlüyü sen de bozabilirsinnnnnnnaa hadi hayırlısı cumartesi 3lüyü bozuyosun desene allah sağ salim kutarsın inşallah tansiyonunn neden öyle çıktı acaba
aminnnnnn :)Geldi bilee :)) allahiiim ne gzl darisi basimiza insallaaah
çok iyi anlıyorum canım, bende aynı şekilde eşim ve kv.dem dolayısıyla çekiniyorum. cuma günü kv ısrar etmese gitmicektim. ama onlar hep bu gibi şeylerin olabilceğini az bi zamanın kaldığını mecburen gitceğimizi felan söylüyolar ama insanın içi rahat etmiyoki..
pzts.yi beklemek sorun değil ama geçen hafta kendi doktorum salı gününe adını yazdır ben olmadığımda o bayan dr ilgilenicek dedi. randevuyu ondan dolayı almıştım. cuma günü böyle bişey olucağı aklımda yoktu. yarında gitmesem o bayan dr izne ayrılınca ben napıcamı bilmiyorum. çarşambadan pzts.ye epey zaman var ve cuma günü bebiş gelcek olsa hastaneye gittiğimde doktor sorcaklar diyecek bişey bulamıcam. amann şu yaşadıklarımız doğumun stresini de solladı geçti
kızzz o sancılarınla üçlüyü sen de bozabilirsinnnnnnn
ßenim bozmıcağım kesinleşti neredeyse, şu halime bak yaaaa
ben artık eşime bişey demeye çekiniyorumkesinlikle yaa bu ne stres eşimde diyor herşeyi bu kadar düşünme stres yapma diye geçen gün bu sbepten beni sürekli olumsuz düşünmekle eleştirdi gereksiz yere her şeye endişe ediyormuşum bende sen doğuracak olsan düşünmez miydin dedim susup kaldı ama napalım herşeyi düşünmek zorunda kalıyoruz bence sen yarın git pazartesiye çok var son kontrolünü ol en azından
hadi hayırlı olsun canım gözünaydın :) şimdi sen c.tesi doğum yapana kadar benimkide gelmez
aa hadi hayırlısı cumartesi 3lüyü bozuyosun desene allah sağ salim kutarsın inşallah tansiyonunn neden öyle çıktı acaba
bağışıklık kazandık iyice bu sancılara. bazen kendimi zulluuu gibi hissediyorum doğurma hevesim gidiyoyok bee ben alıştım artık bizim kızın şakalarına bu da onlardan biri hem bu kadarcık sancıyla kimse doğurmaz çok hafif çünkü
ben artık eşime bişey demeye çekiniyorumyarınki kontrole gidelimmi diyorum, belirtim yok sadece şu sebeplerden dolayı gidicem gidersek diyorum. sen bilirsin sen karar ver, annemle konusun düşünün bana gitcem ya da gitmicem deyin diyo. Şimdi naparsın bu adamı.. Gitmicem diye kestirip atasım geliyo. Akşam gelince son durum belli olur. Bi de burda herşeyi konuşuyoruz, sanki etkileniyomuşumda gidiyomuşum gibi hissediyorum o böyle yapınca Hayırlısı artık, gıcık olursam gitmem zaten. Nasılsa biri doğurtur.. Herşeyi biz düşünüyoruz gerçekten. 0nlara gitcez gelcez şu olcak bu olcak dicez onlar sadece onu yapcak ne güzel dimi...
bağışıklık kazandık iyice bu sancılara. bazen kendimi zulluuu gibi hissediyorum doğurma hevesim gidiyo
hayırlısı artık canım, halkayı sırası gelen bozcak nasılsa :)
Neden öle çıktı brnde anlamadım turşu yemiştim gitmeden o mu çıkardı naptı bilmiyorum(( ama zaten bende öle istiyodum allah gönlüme göre verdi:))) evt siz benden önce bozarsınız belkide :))))))
Kızlar sabah 8 de sezaryenla ben de bebeğime kavuştum. Sürekli uyuyor ve emmesi biraz problemli ama şükür iyi. Darısı hepinizin başına.
Sağol tatlımgözün aydın canım Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin...
Haklısın canim sezaryen çok kolay geçti ilküzülme canım hayırlısı buymuş sonuçta senin ve bebeğin için hayırlı olan sezeryanmış neden üzülüyorsun ki boş yere
allah analı babalı büyütmek nasip etsin biz de seni merak edip kulaklarını çınlatıyorduk
allah kolaylık versin sağ salim kurtulun inşallah
ben seni bekliyorum kuzu bak hala doğurmadım ayaktayım
benim de takvim bitti ama gelen giden yok ne sancı ne birşey
Hosbulduk Cnm sizleri merak ettim bakalımhoş geldin taze anne bakıyorum burayı bizi tamamen boşlamadın bir kaç arkadaş gibi sen de uğruyorsun
bu arada uğramayan uğrayamayanlar yanlış anlamasın bir müddet girememeniz gayet normal bebeğe alışma süreci gelen giden derken tabiki vakit olmuyor anlıyorum sizleri
sinir olmamak mümkün mü bu pervasızlığaal benden de o kadar benimki de tıpkı öyle insan bir fikir yürütür şöyle yapalım böyle yapalım diye ama nerdeee bişey diyosun gelen cevap ya hıhı ya da sen bilirsin karar ver bana söyle oluyor ne sinir dimi
aslında burdn da etkilenmiyor değiliz ama napalım en azından vakit geçiriyoruz hem aynı şeyleri yaşayanb birilerini görünce daha bir rahatlıyoruz
ilk kim olcak o bile bi bekleyiş belirsizlik.. sinirlerim bozuluyo git gideevet bende öyle hissediyorum düşüne düşüne bir hal olduk
haklısın nasıl olsa biri bozacak bakalım ilk kim olacak
Turşu nelere kadirrrrNeden öle çıktı brnde anlamadım turşu yemiştim gitmeden o mu çıkardı naptı bilmiyorum(( ama zaten bende öle istiyodum allah gönlüme göre verdi:))) evt siz benden önce bozarsınız belkide :))))))
ben turşuda yemedim ama ilk defa geçen pzts 12 / 8 çıktı.. benim de hep 9 ya da 10 a 6 olurduhımm suçlu bulundu o zaman turşu dur perşembeye kadar doğmazsa bu kız bende turşu yiyim dicem ama çıkacağını sanmam çünkü benimki genelde 9-6 tansiyonum çıksa ne kadar çıkacak hadi 12-8 olsun o da normal yani
Sağol tatlım
Haklısın canim sezaryen çok kolay geçti ilk
günden ayaklandim korktuğum kadar kötü
değilmiş 12 saat sancı çekince biraz yıprandım
suni sancı çok kotuydu....bebeğim kanala inmedi
acilma olmadı resmen yıprandım Cnm...neyseki
sonu güzel bitti o kadar ki agri kesici iğneleri bile
istemedim gaz sorunum olmadı...
Hosbulduk Cnm sizleri merak ettim bakalım
bebisler geldi mı dedim çok az kişi kalmış
senin bebis kanala inmesse ne yapacaksın Cnm
bizim prenses beni hiç uyutmuyor babası mışıl mışıl
uyuyor ben uykusuzum ama kızım için değer...
Sende kizina hayırlısıyla bir kavussan tatlım