o ne saçmalıkmış öyle bak ben bile sinirlendim şimdi ona ben gittiğimde nöbetçi doktrodu kendi doktroum yok çarşamba gelecek benimki ben gittim kontrole 2 karış suratla baktı kontrol etti sadece suyuna ve nstye baktı ama boş da dönmedik sonuçta senin kendi doktorun daha ilgili olmalıydı
aynen hayırlısı sağlıkla gelsin minişler de biz de sağlıklı olalım da doktorlar farketmez bir ilgilenen bulunur elbet tabi allah herkesi iyilerle karşılaştırsın diyelim de biz yine bir zalımın eline düşmeyelim
ne güzel yazmışsın allah hep birlikte daha çooook yaş günleri kutlamayı nasip etsin inşallah size bende dün sızıntı şeklinde oldu önce pıt diye bir ses geldi sonra az birşey aktı 1 kere daha oldu gece devamı gelmedi demekki normal birşeymiş bu sağol bilgin için
neyin var canım geçmiş olsun
uykum geliyor hem de acayip derecede ama şimdi yatsam pişman olurum çünkü daha yeni birşeyler yemiştim
ah işte en zor durum bu ben o yönden şanslıyım sadece eşim ve ben varız evde kv memleketinde o yüzden karışan görüşen olmaz ama senin işin zor her yaptığına bir yorum gelir senin kızdığın şeylerde hemen çocuğu korurlar ve o zaman da söz dinlemeyen şımarık çocuklar oluyor benim yeğenler öyle çok şımarık büyüyorlar malesef
inşallah canımm sağlıcakla..Benim akintida oyleydi cnm benimki 39+4 de geldi seninkide geliyor annesi saglicakla ins
sağol canımmmm amin insallah bizlerde hayırlısıyla kavusuruz bebislere..kızlar doğum yapan arkadaşların hepsine hayırlı olsun....
hamiş arkadaşlara da sağlıklı sıhhatli bebeklerine kavuşmak nasip olsun İnşallah..
canım kendini ne kadar strese sokarsan o kadar zor olur. kendini iyi düsünmeye adapte et. normal olanı senin icinde bebisin icinde en sağlıklı olanı.. sezeryan bi doğum sekli değil sonucta ve gerek duyulursa mecbur yapılacak bisey.. Ama yinede kendin icin en dogru kararı sen verirsin.. :)Slm kızlar doğurmayan bi kaç kişi mi kaldık ne:))) ben acilden geldim biraz önce kaç gündür sancım vardı nst de bi tane bile sancı çıkmadıanlamafım gitti ozamn çektiğim ne onuda bilmiyorum şuan yok zaten ağrım gidetken vardı nst de hiç olmadı bidaha ağrımda olsa gitmemeye karar verdim ((notmalden de ramamen cazgeçtim yalancıdı böyleyse gerçeğimi düşünemiyorum ve sezeryana kesin karar verdim:))
kız sanki sezeryan acımicak mı o da noral kadar acicak norkazun etkisi geçerken bence sırf bu yüzden sezeryan kararı alma derim sonuçta yine acı çekeceksin ama sen blirsin tabiSlm kızlar doğurmayan bi kaç kişi mi kaldık ne:))) ben acilden geldim biraz önce kaç gündür sancım vardı nst de bi tane bile sancı çıkmadıanlamafım gitti ozamn çektiğim ne onuda bilmiyorum şuan yok zaten ağrım gidetken vardı nst de hiç olmadı bidaha ağrımda olsa gitmemeye karar verdim ((notmalden de ramamen cazgeçtim yalancıdı böyleyse gerçeğimi düşünemiyorum ve sezeryana kesin karar verdim:))
geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsin doğuma az kaldı çünkücnm grıp oldum fecı sekılde bogaz agrım var gece soğuk terler doktum resmen hıç yatamadım
iyi bari o yöneden şanslısın kv anlayışlı biri demekki o kunuda genelde babaanne anneanne çok korumacı olurlarBnm kv bu konuda da yanımda sağolsun. cocugu anne eğitir bize teslim etsen sımarır diyo. her yaptıgımıza laf edecek tek insan kayınpeder, onunda icabına kv bakar. sonucta Allahın izniyle biz bu evden ayrıldıgımızda cocuklarımızla yalnız kalıcaz, o zaman sımartılmanın acısını biz cekicez. yeri geldimi tavrımı koyarım, sonucta aynı seyleri düsünüyolar bisey demezler..
inşallah canımm sağlıcakla..
sağol canımmmm amin insallah bizlerde hayırlısıyla kavusuruz bebislere..
canım kendini ne kadar strese sokarsan o kadar zor olur. kendini iyi düsünmeye adapte et. normal olanı senin icinde bebisin icinde en sağlıklı olanı.. sezeryan bi doğum sekli değil sonucta ve gerek duyulursa mecbur yapılacak bisey.. Ama yinede kendin icin en dogru kararı sen verirsin.. :)
iyi akşamlar herkese,
benim nişanım geldi galiba. ilk önce kahverengi sonra pembeye dönen bi akıntı şeklinde. yakın zamanda doğum başlar mı acaba? :18:
maşallah canım, analı babalı büyüsün inşallahHerkese selam kızlaar. Biz de 10 günlük olduk bugün. Günden güne büyüyoruz. Emme problemimiz vardı göğüslerim çok şiş ve gergindi diye doğru düzgün emzirememiştim oğlumu mama takviyesi yapmıştık sıklıkla ama çok şükür iki gündür iyi gidiyoruz ama hala günde bir yada iki defa mama takviyesi yapıyorum oğlum hiç doymuyor sürekli memede durmak istiyor 2 saattede toplanmıyor süt göğüsümde.
7 Ekim saat 12:59 'da 3900 gr 50 cm doğdu oğlum 38+5 te.Birbirimize alıştık artık Rabbim tüm hamişleri meleklerine kavuştursun inşallah.Gerçekten çok güzel bir duygu. Yeni anne olan arkadaşlarımı da tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsdün, sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
nişan olma ihtimali çok yüksek canımiyi akşamlar herkese,
benim nişanım geldi galiba. ilk önce kahverengi sonra pembeye dönen bi akıntı şeklinde. yakın zamanda doğum başlar mı acaba? :18:
hemencik okuyumm :)doğum hikayemi paylaştım canlar
kız sanki sezeryan acımicak mı o da noral kadar acicak norkazun etkisi geçerken bence sırf bu yüzden sezeryan kararı alma derim sonuçta yine acı çekeceksin ama sen blirsin tabi
geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsin doğuma az kaldı çünkü
iyi bari o yöneden şanslısın kv anlayışlı biri demekki o kunuda genelde babaanne anneanne çok korumacı olurlar
ne güzel yaa senin doğum benden sonra ama benden önce doğuracan sanırım bende tek bir emare yok
Ama napıyım üç hündür ağrı çekiyorum gemde belimden gelen ama nst ye dırarsan hiç sanvım yok ben iki gecedir ağrıdan uyuyamıyorum ağrım 60 ları fsln bulmuştur demiştim ama 12 üstüne çıkmadı eeeee böyle ağrı 12 falnsa doğum sancısı gözümü korkuttuBnm kv bu konuda da yanımda sağolsun. cocugu anne eğitir bize teslim etsen sımarır diyo. her yaptıgımıza laf edecek tek insan kayınpeder, onunda icabına kv bakar. sonucta Allahın izniyle biz bu evden ayrıldıgımızda cocuklarımızla yalnız kalıcaz, o zaman sımartılmanın acısını biz cekicez. yeri geldimi tavrımı koyarım, sonucta aynı seyleri düsünüyolar bisey demezler..
inşallah canımm sağlıcakla..
sağol canımmmm amin insallah bizlerde hayırlısıyla kavusuruz bebislere..
canım kendini ne kadar strese sokarsan o kadar zor olur. kendini iyi düsünmeye adapte et. normal olanı senin icinde bebisin icinde en sağlıklı olanı.. sezeryan bi doğum sekli değil sonucta ve gerek duyulursa mecbur yapılacak bisey.. Ama yinede kendin icin en dogru kararı sen verirsin.. :)
çok şükür kv çok iyi biri sağolsun. 4 senedir en ufak bi sorunumuz olmadı, ufacık kötü bi söz bile.. İnşallah bundan sonrada hep böyle devam eder..iyi bari o yöneden şanslısın kv anlayışlı biri demekki o kunuda genelde babaanne anneanne çok korumacı olurlar
cnm baska bi sebebi olabilir mi, enfeksiyon gibii :26:Ama napıyım üç hündür ağrı çekiyorum gemde belimden gelen ama nst ye dırarsan hiç sanvım yok ben iki gecedir ağrıdan uyuyamıyorum ağrım 60 ları fsln bulmuştur demiştim ama 12 üstüne çıkmadı eeeee böyle ağrı 12 falnsa doğum sancısı gözümü korkuttu(((; bilmiyorum çok karıştı kafamnmnn ((((
peki sana idrar testi filan yaptılar mı o sancı rahimde değil demekki idrar yolları olabilir miAma napıyım üç hündür ağrı çekiyorum gemde belimden gelen ama nst ye dırarsan hiç sanvım yok ben iki gecedir ağrıdan uyuyamıyorum ağrım 60 ları fsln bulmuştur demiştim ama 12 üstüne çıkmadı eeeee böyle ağrı 12 falnsa doğum sancısı gözümü korkuttu(((; bilmiyorum çok karıştı kafamnmnn ((((
çok şükür kv çok iyi biri sağolsun. 4 senedir en ufak bi sorunumuz olmadı, ufacık kötü bi söz bile.. İnşallah bundan sonrada hep böyle devam eder..
cnm baska bi sebebi olabilir mi, enfeksiyon gibii :26:
peki sana idrar testi filan yaptılar mı o sancı rahimde değil demekki idrar yolları olabilir mi
çok şükür canım inşallah hep böyle devam eder ben de şanslıym o yöneden gerçi benim kaynana yakın değil ama yinede insan kendini belli edyor öyle çirkef herşeye karışan biri değil
evt cnm haklısın, sanırım geçmişini unutmayan insanlar bu konuda cok daha fazla anlayışlı oluyolar.. Benim kv hep der, bizde zamanında gelin olduk, biz çektik siz niye çekesiniz.. Hem siz bnm oğullarımı avutuyosunuz, herşeyine bakıyosunuz, insan daha ne ister felan.. kıs şeker gibi bi insandır ya, sohbete bi dalsan bittiğinde aradan kimbilir kaç saat geçmiştir :)peki sana idrar testi filan yaptılar mı o sancı rahimde değil demekki idrar yolları olabilir mi
çok şükür canım inşallah hep böyle devam eder ben de şanslıym o yöneden gerçi benim kaynana yakın değil ama yinede insan kendini belli edyor öyle çirkef herşeye karışan biri değil
Ama kızlar önceden atlattım idrar yolu enfeksiyonunu böle ağrımıyodu ki(( bu resmen sancı katnım taş gibi oluyo nefesim kesiliyo belimden geliyo bazen adet ağrısı gibi oluyo ((((idrarımı yaparkende bi problem yok (( bilmiyorum artık ya bende sorun ya nst de:))))
canım benim çocukluğumdan beri sürekli enfeksiyonum tekrarlar. bazen çok fazla belli eder kendini, bazen tesadüfen öğrenirim.Ama kızlar önceden atlattım idrar yolu enfeksiyonunu böle ağrımıyodu ki(( bu resmen sancı katnım taş gibi oluyo nefesim kesiliyo belimden geliyo bazen adet ağrısı gibi oluyo ((((idrarımı yaparkende bi problem yok (( bilmiyorum artık ya bende sorun ya nst de:))))
evt cnm haklısın, sanırım geçmişini unutmayan insanlar bu konuda cok daha fazla anlayışlı oluyolar.. Benim kv hep der, bizde zamanında gelin olduk, biz çektik siz niye çekesiniz.. Hem siz bnm oğullarımı avutuyosunuz, herşeyine bakıyosunuz, insan daha ne ister felan.. kıs şeker gibi bi insandır ya, sohbete bi dalsan bittiğinde aradan kimbilir kaç saat geçmiştir :)
sen yine de bir tahlil yaptır canım zullu da öyle olmuştu hatırlıyomusun doğuruyorum sanmıştı kendini sonra nstde sancı çıkmayınca test yapmışlar idrarda enfeksiyon çıkmıştı
canım benim çocukluğumdan beri sürekli enfeksiyonum tekrarlar. bazen çok fazla belli eder kendini, bazen tesadüfen öğrenirim.
ya da bende ki gibi vaji içinde birikmiş bi enfeksiyon kalıntısıda olabilir. istersen bi tahlil yaptır, belki öyledir :26: