2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Canım hikayeni okuduğumda çektiklerin ve hissettiklerin için çok üzüldüm :26: ancak Allaha çok şükür ki evladını sağlıcakla kucaklayabilmişsin gözün aydın... O günleri bebeğinin kokusuyla unutacaksın eminim. Allah bağışladın yavrunu

Ne güzel kokay bir doğum olmuş cnm ne kadar çok düşünüyordun nadıl olcak oanik yaparsam diye allah yardım etmiş sağlıcskla almışsın kucağına darısı başımıza:)))
Biraz zor olmuş ama benişinde sende ssğlıklısınız ne güzel:)) allah snalı babslı sağlıkla büyüt meyi nasip etsin:)))
dogum yapan arkadaslar hangisini önerir acaba. Full narkoz mu, epüdral sezeryan mi?
Cnm benim ark temmuzda epidural oldu hem bebeğini görmüş hemde sonradı çok rahat oldu hemen ertesi gün ayağa kalktı:)))

dogum yapan arkadaslar hangisini önerir acaba. Full narkoz mu, epüdral sezeryan mi?
Cnm ben genel anestezi aldim sukurler olsun gayette kolaydi uyandim bebisim yanimda agri hersekilde oluyo bu kesinlikle kisiden kisiye degisen bi durum kalbin ne diyosa onu tercihet bnm cok agrim olmsdi cabuk yurudum agri olunca agrikesici yspiyolar zaten rabbim dogum yapacak tum kardeslerimin yardmcsi olsun

maşallah canım sağ salim kavuşmuşsun bebeğeine doğmadan önceki ultrason ölçüsüyle aynımıydı kilosu bebişin..
artık sana panikli demeyelim bence bak ne güzel normal doğumla sıkıntıya girmeden doğurdun
allah analı babalı büyütsün darısı biz bekleyenlere olsun inşallah

Canlarim hayirli olsun kuzucuklariniz

kızlar bişey sormak istiyorum yarım saattir karnım kasılıyor sertleşiyor kızım da hareketli baya ve vajinama aniden iğne batıyo gibi oluyo resmen yerimden zıplıyorum sizde de oluyor mu:26::26::26:

Kızlar elemneşrahleke diye bi fua var doğumu kolaylaştırmadı için okunuyormuş bende biraz önce ezberledim sizede söyleyim dedim:)))

kızlar bişey sormak istiyorum yarım saattir karnım kasılıyor sertleşiyor kızım da hareketli baya ve vajinama aniden iğne batıyo gibi oluyo resmen yerimden zıplıyorum sizde de oluyor mu:26::26::26:

akşamdan beri acayip kasılma yaşıyorum sancı yok ama sadece back arasına kramp giriyor gibi oluyor yani vajinaya yakın olan kısım

Kızlaaar çok moralsizim,bugün de doktora gittim yine herşey normal dedi..Pazartesi günü sezeryana alınma ihtimalim var,şurda 3 günüm kaldı ne olur bana dua edin de normal dığum yapayım sağlıcakla hayırlısıyla..Dişim de ağrıyor sinirden ağladım az önce,artık ruhum daraldı bitsin şu hamilelik...
Doğum yapanların gözü aydın,Allah bağışlasın..

senin de günün geçti epey inşallah sezaryene gerek kalmadan gelir bebişin bir bakmışsın inşallah bu gece geliyor..
benim de günüm geçecek sanırım hiç doğacak gibi gelmiyor bana haftaya haftasonuna kadar kalır gibi içerde miniş

bak iyiki yazdın o dua sadece doğumu değil bütün işleri kolaylaştırmak için okunur

Öle mi cnm bana doğum için dediker bende ezberledim baya etkili bi fua ozsmn iyiki ezberlemişim :))))sayende başka işleri kolaylaştırmdı için pkunduğunuda öğrenmiş oldum:)))

İnşşş istediğin gibi bi doğum olur cnm dualarım seninle diş ağrısı çok zor oluyor ağrı kesicide alamayınca ;((((( allahım tez zamnda kurtarsın hayırlısıyla

Haftaya pazartesi 6 gün geçmiş olacak ve doktorum çok fazla bekletince kakasını yutma ihtimali var dedi,şimdi 3 gün nasıl beklicem ben bu ihtimalle..Korktum iyice..Bir yandan normal doğumu bekliyorum ama artık bu bekleyiş bana stres yaptı..Kızım da hissediyor belki de
İnşirah suresi güzeldir,sümmes sebila yesserrahu da iyi bir dua,bol bol okuyalım..

Öle mi cnm bana doğum için dediker bende ezberledim baya etkili bi fua ozsmn iyiki ezberlemişim :))))sayende başka işleri kolaylaştırmdı için pkunduğunuda öğrenmiş oldum:)))

ben de annemden biliyorum bu duayı çok okur ama nedense hiç aklıma gelmedi benim sen diyince aklıma geldi

ben de ondan korkuyorum canım ama inşallah daha fazla beklemezsin ve inşallah hiçbir sorunla karşılaşmadan sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına

ben çok kasılıyorum kızlar yaa ama sancı yok sadece karnım taş gibi oluyor ve makat ve vajinaya baskı oluyor o esnada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…