2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
malesef bu minşler doğsada deliksiz uyku yok bize şöyle 3-4 yaşına gelene kadar gece nöbetçileriyiz:KK31::KK31::KK31:
evet cnm malesef :) arkadasımın bebisi 2 yasına gircek kasımda. maşallah gece uykuları çok düzenli 1 yaşından beri bir sıkıntısı olmadıkca uyanmıyo. annesiyle yatıyo, gece annesi yanından kalkmış olursa gidip onun yanına yatıyo hemen ya :))

Selam kizlar 14.10.2013 de saat 00.59 da egemi kucagima aldim. Hikayemi kisa zamanda yazicam insallah..
.

evet cnm malesef :) arkadasımın bebisi 2 yasına gircek kasımda. maşallah gece uykuları çok düzenli 1 yaşından beri bir sıkıntısı olmadıkca uyanmıyo. annesiyle yatıyo, gece annesi yanından kalkmış olursa gidip onun yanına yatıyo hemen ya :))

alıştırmaya bağlı aslında sürekli kucağa pışpışlanamaya sallanmaya alışan bebekler büyüdüklerinde de gece uyanıyor bunu en iyi eltimden biliyorum biz evlendiğimizde oğlu 3 yaşındaydı ve gece uyanıp ya süt çerdi ya su illaki birşeyler isterdi dah geçen seneden beri uyanmıyor diyebilirim şu an 6 yaşında:KK31::KK31:
en baştan işi düzene koymamız lazım anlican canım

Son düzenleme:
Selam kizlar 14.10.2013 de saat 00.59 da egemi kucagima aldim. Hikayemi kisa zamanda yazicam insallah..
.
Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin insallah cnmm :KK16:
doğuramıyoruz diye diye ikiniz birden doğurdunuz kız :KK1: insallah hayırlısıyla en kısa zamanda bizde doğururuz..
alıştırmaya bağlı aslında sürekli kucağa pışpışlanamaya sallanmaya alışan bebekler büyüdüklerinde de gece uyanıyor bunu en iyi eltimden biliyorum biz evlendiğimizde oğlu 3 yaşındaydı ve gece uyanıp ya süt çerdi ya su illaki birşeyler isterdi dah geçen seneden beri uyanmıyor diyebilirim şu an 6 yaşında:KK31::KK31:
en baştan işi düzene koymamız lazım anlican canım
evt cnm baştan sağlam tutmak lazım düzeni. ama bu konuda benim pek şansım yok gibi.. evde 5 kişiyiz zaten, kv.min 4. torunu olcak bizimki ama diğer üçü hep almanyadaydı. bizimki burda olursa ve bi de evin ilk bebişi olunca durum ne kadar elverir bilmiyorum..

Zullu kayrabebek lori ve diger doguran anneler gozunuz aydin cok sukur RABBİM anali babali buyutsun bahtlari guzel olsun darisi bekleyen herkese

hoşgeldin tazecik annem, iyi olmanıza çok sevindim. :) detayları çok merak ediyorum, fırsatın oldukca yazarmısın..

Hosbuldum tatlim dogum hikayemi yazicm kisa zamanda ama kafana takilan bise olursa sorabilirsin yardimci olurm varmi gelisme kac haftalik oldu bebis?

Hosbuldum tatlim dogum hikayemi yazicm kisa zamanda ama kafana takilan bise olursa sorabilirsin yardimci olurm varmi gelisme kac haftalik oldu bebis?
tmm cnm merakla bekliyorum hikayeni :)
biz yarın 39+0 oluyoruz Allah'ın izniyle.. :)
Ben vaktin varsa şu kasılmaları sormak istiyorum canım ya, bu üçüncü günüm ve karnım sıklıkla kasılıyo. beraberinde ağrı sancı yok. bazen belimde oluyo ama geçiyo.. nişan su felanda yok.. normal bi durum mu bilemedim.. doktorumu aramayı düşünüyorum akşam nöbetçi..

Normal cnm benim karin sertlesiyordu oyle dogum sancisina benzer bir agrim
falan yoktu birfe kasildigini cok anlamiyordum akintim hep vardi sadece kivami rengi degisiklik gosterdi hic bir sorun yoktur merak etme artik 40.hafta icinede giriyorsun masallah

Son düzenleme:
Normal cnm benim karin sertlesiyordu oyle dogum sancisina benzer bir agrim
falan yoktu birfe kasildigini cok anlamiyordum akintim hep vardi sadece kivami rengi degisiklik gosterdi hic bir sorun yoktur merak etme artik 40.hafta icinede giriyorsun masallah
sağol canım. hiç bu kadar sık sertleşme olmadığından kafama takılıp duruyodu. bazende bel ve kasık ağrısıda ekleniyodu ama devamı gelmiyodu.. akıntım var az ve sık geliyo.. İçimde hep bi umutla duruyorum, doktoru sıkıntı etmek istemedikçe ediyorum malesef.. Yarın izne ayrılıyo çnkü :KK43: Allah'ım bizleride hayırlısıyla kurtarsın inşallah.. Böyle beklemek gerçekten çok zor..

Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin insallah cnmm :KK16:
doğuramıyoruz diye diye ikiniz birden doğurdunuz kız :KK1: insallah hayırlısıyla en kısa zamanda bizde doğururuz..

evt cnm baştan sağlam tutmak lazım düzeni. ama bu konuda benim pek şansım yok gibi.. evde 5 kişiyiz zaten, kv.min 4. torunu olcak bizimki ama diğer üçü hep almanyadaydı. bizimki burda olursa ve bi de evin ilk bebişi olunca durum ne kadar elverir bilmiyorum..

ah işte en zor durum bu ben o yönden şanslıyım sadece eşim ve ben varız evde kv memleketinde o yüzden karışan görüşen olmaz ama senin işin zor her yaptığına bir yorum gelir senin kızdığın şeylerde hemen çocuğu korurlar ve o zaman da söz dinlemeyen şımarık çocuklar oluyor benim yeğenler öyle çok şımarık büyüyorlar malesef:KK31:

sağol canım. hiç bu kadar sık sertleşme olmadığından kafama takılıp duruyodu. bazende bel ve kasık ağrısıda ekleniyodu ama devamı gelmiyodu.. akıntım var az ve sık geliyo.. İçimde hep bi umutla duruyorum, doktoru sıkıntı etmek istemedikçe ediyorum malesef.. Yarın izne ayrılıyo çnkü :KK43: Allah'ım bizleride hayırlısıyla kurtarsın inşallah.. Böyle beklemek gerçekten çok zor..

Benim akintida oyleydi cnm benimki 39+4 de geldi seninkide geliyor annesi saglicakla ins

kızlar doğum yapan arkadaşların hepsine hayırlı olsun....:KK16:

hamiş arkadaşlara da sağlıklı sıhhatli bebeklerine kavuşmak nasip olsun İnşallah..:KK16:

Slm kızlar doğurmayan bi kaç kişi mi kaldık ne:))) ben acilden geldim biraz önce kaç gündür sancım vardı nst de bi tane bile sancı çıkmadı:KK47:anlamafım gitti ozamn çektiğim ne onuda bilmiyorum şuan yok zaten ağrım gidetken vardı nst de hiç olmadı bidaha ağrımda olsa gitmemeye karar verdim:KK43:((notmalden de ramamen cazgeçtim yalancıdı böyleyse gerçeğimi düşünemiyorum:KK52:ve sezeryana kesin karar verdim:))

X