Doğru diyosunuz kızlar pazartesi kont var ozamn söyleyimde bi tahlil yapsın bari belkide enfeksiyondur(bugün hiç aklıma gelmedi ( zulunun durumunu hatırladım cnm doğru (( pzrtesiye kadar sabredicem artık ((
ee tabi onca çektirdiklerinden sonra kimin içinden gelir ki kuzu.. gerçektende gün geliyo devran dönüyo :) Allah büyük..benim kvde de çekmiş kaynana derdi hala da çekiyor şimdi hasta eşimin babaannesi millet hiç içinden gelmeyerek bakıyor kimse yaranamıyor ona
bugün havada bozuldu, çok kapalıydı burası, şimdi yağmur ve rüzgar var çok şiddetli.. 0rasıda mı aynı ?bugün çok sıkıcı bir gün yaa patlicam artık
pzts kadar dayanabilcek misin cnm ? eğer imkanın varsa pzts yi bekleme..Doğru diyosunuz kızlar pazartesi kont var ozamn söyleyimde bi tahlil yapsın bari belkide enfeksiyondur(bugün hiç aklıma gelmedi ( zulunun durumunu hatırladım cnm doğru (( pzrtesiye kadar sabredicem artık ((
Kizlar bugun kontrol amacli nst ye girdim cok sukur sanci falan cikmadi ama hastaneler cok kalabalik sancisi tutan gelmis bide hep stajerler aman dua ediyorum pazartesi kadar dogurmayim diye pazartesi geliyo doktorum
seni çok rhatsız ediyorsa pazartesini bekleme bence yarın git yapmazlar mı acaba yarın
ee tabi onca çektirdiklerinden sonra kimin içinden gelir ki kuzu.. gerçektende gün geliyo devran dönüyo :) Allah büyük..
bugün havada bozuldu, çok kapalıydı burası, şimdi yağmur ve rüzgar var çok şiddetli.. 0rasıda mı aynı ?
pzts kadar dayanabilcek misin cnm ? eğer imkanın varsa pzts yi bekleme..
Bilmem şimdilik dayana biliyorum çok daha kötü olursam giderim artık acile gitmek istemiyorum çok kalabalık cnm birazda suyu çok içeyim belki iyi gelir((
hayırlısıyla gönlüne göre olur inşallah canım..Kizlar bugun kontrol amacli nst ye girdim cok sukur sanci falan cikmadi ama hastaneler cok kalabalik sancisi tutan gelmis bide hep stajerler aman dua ediyorum pazartesi kadar dogurmayim diye pazartesi geliyo doktorum
ayaklarını sıcak tut cnm, bol su da iç.. idrarının rengine ve kokusuna da dikkat et..Bilmem şimdilik dayana biliyorum çok daha kötü olursam giderim artık acile gitmek istemiyorum çok kalabalık cnm birazda suyu çok içeyim belki iyi gelir((
oyy yalnız kalmak çok zor yaa.. bizimde başka sebeplerden dolayı ayrı kaldığımız zamanlar oldu, o yüzden çok iyi anlıyorum. işte böyle zamanlarda insan bi tanecikte olsa arkadaş arıyo, ses arıyo..aynen hava kapalı kocacım da yok sabah işe gitti yarın sabah gelir böyle olunca evde tek başına vkit geçmiyor
hayırlısıyla gönlüne göre olur inşallah canım..
ayaklarını sıcak tut cnm, bol su da iç.. idrarının rengine ve kokusuna da dikkat et..
oyy yalnız kalmak çok zor yaa.. bizimde başka sebeplerden dolayı ayrı kaldığımız zamanlar oldu, o yüzden çok iyi anlıyorum. işte böyle zamanlarda insan bi tanecikte olsa arkadaş arıyo, ses arıyo..
ayyy evt cnm, bi yandan ciyaklama sesi, bi yandan gülücük sesi derkennn ev şenlenicek hayırlısıyla inşallaho sesin arkadaşın gelmesine çok az kaldı inşallah canım minişlerimiz bir gelsin hayırlısıyla sıkılmaya vakit olmayacak
benim eşimin işi dolayısıyla böyle çok oluyor malesef
ayyy evt cnm, bi yandan ciyaklama sesi, bi yandan gülücük sesi derkennn ev şenlenicek hayırlısıyla inşallah
amin canımm..evet canım allah kimsenin evini ıssız sedasız bırakmasın
bu arada sıkıntıdan kendimi yemğe verdim 9 ay boyunca almadığım kiloyu şu son günlerde alıcam bu gidişle
amin canımm..
o huy bende de var, sıkılınca üzülünce vs yemek yiyorum yaben bir iki gündür kendimi frenliyorum, iştahım çok açıktı
aşağıda isimleri gözüken diğer kızçeler neden susuyolar
dogum yapan arkadaslar hangisini önerir acaba. Full narkoz mu, epüdral sezeryan mi?
zor olmuş ama şu an sağlıklısınız şükür rabbim bebğini size bağışlasın hayırlı uğurlu olsunmerhaba kizlar..
Ben 5 ekimde dogum yaptim sizlere dogum hikayemi yazayim dedim.Ben yurtdisindayim once onu belirteyim,2 ekim sabahi wc ye gittim klozetin ici kan doldu.Dogum tarihim 11 ekimdi sanci ve su yokken aniden kan bosaldi acele hast gittik.bizi birakmadilar kan durdu fakat endiseden dolayi birakmadilar.Ayni gece sabaha karsi suyum gelmeye basladi ama hala sanci yok,ertesi gun ufak ufak sancilar gelsede dogum icin yeterli gormediler beklettiler su hala gelmeye devam ederken beni beklettiler.Ta ki 5 ekim sabahina kadar o ana kadar yasadigim rezaleti anlatamam sikintilar icinde aglamaktan yalnizliktan perisan oldum.Sadece esim ve arkadaslarim vardiNeyse suni sanci saat 8 de verildi sonra epidural verildi ondan sonra saat 11 gibi benim atesim 39 dereceye cikti bebegin kalp atislarida 195 olunca doktorlar etrafimizi kusatti acil sezeryana alinmam gerekiyormus 3 gun suyum gitmis ve mudahele yapilmamis diye gerizekaliliklarin bedelini ben ve bebegim canimizla odeyecektik.Apar topar ameliyata alindik saat 1:42 yavrumu aldik enfeksiyon suphesi ile 3 gunde antibiyotik verildi benle cocuguma sonunda 8 ekimde taburcu olduk.Simdi yazarken hala gozlerim dooluyor nasip kismet ne ise o oluyor ben cok istedim normaldogumu ama olmadi ustune bir suru sikinti cektim.Yurtdisiymis hast iyi ama bizi perisan ettiler.Cok sukur yavrumla evimdeyim zorlu surec bitti yeni hayata uykusuz gecelere merhaba dedik.Rabbim evladi olanlari bagislasin dogum yapacak olanlara da yardim etsin.Benim dogum hikayem biraz hazindi ama butun kotu olaylar minnagimin aglama sesiyle bitti.Cok sukur bugune diyorum...
dogum yapan arkadaslar hangisini önerir acaba. Full narkoz mu, epüdral sezeryan mi?