merhaba kizlar..
Ben 5 ekimde dogum yaptim sizlere dogum hikayemi yazayim dedim.Ben yurtdisindayim once onu belirteyim,2 ekim sabahi wc ye gittim klozetin ici kan doldu.Dogum tarihim 11 ekimdi sanci ve su yokken aniden kan bosaldi acele hast gittik.bizi birakmadilar kan durdu fakat endiseden dolayi birakmadilar.Ayni gece sabaha karsi suyum gelmeye basladi ama hala sanci yok,ertesi gun ufak ufak sancilar gelsede dogum icin yeterli gormediler beklettiler su hala gelmeye devam ederken beni beklettiler.Ta ki 5 ekim sabahina kadar o ana kadar yasadigim rezaleti anlatamam sikintilar icinde aglamaktan yalnizliktan perisan oldum.Sadece esim ve arkadaslarim vardi
Neyse suni sanci saat 8 de verildi sonra epidural verildi ondan sonra saat 11 gibi benim atesim 39 dereceye cikti bebegin kalp atislarida 195 olunca doktorlar etrafimizi kusatti acil sezeryana alinmam gerekiyormus 3 gun suyum gitmis ve mudahele yapilmamis diye gerizekaliliklarin bedelini ben ve bebegim canimizla odeyecektik.Apar topar ameliyata alindik saat 1:42 yavrumu aldik enfeksiyon suphesi ile 3 gunde antibiyotik verildi benle cocuguma sonunda 8 ekimde taburcu olduk.Simdi yazarken hala gozlerim dooluyor nasip kismet ne ise o oluyor ben cok istedim normaldogumu ama olmadi ustune bir suru sikinti cektim.Yurtdisiymis hast iyi ama bizi perisan ettiler.Cok sukur yavrumla evimdeyim zorlu surec bitti yeni hayata uykusuz gecelere merhaba dedik.Rabbim evladi olanlari bagislasin dogum yapacak olanlara da yardim etsin.Benim dogum hikayem biraz hazindi ama butun kotu olaylar minnagimin aglama sesiyle bitti.Cok sukur bugune diyorum...