- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
evet cnm malesef :) arkadasımın bebisi 2 yasına gircek kasımda. maşallah gece uykuları çok düzenli 1 yaşından beri bir sıkıntısı olmadıkca uyanmıyo. annesiyle yatıyo, gece annesi yanından kalkmış olursa gidip onun yanına yatıyo hemen ya :))malesef bu minşler doğsada deliksiz uyku yok bize şöyle 3-4 yaşına gelene kadar gece nöbetçileriyiz
bende demin bakındım ama hiçbişey yokkk dediğin gibi..ay çok sıkıcı bir gün şu tv'ye de tatil ve bayramlarda düzgün birşey koymazlar ona sinir olurum asıl insanlar o zaman boşlar ama izlemelik doğru düzgün birşey olmuyor
evet cnm malesef :) arkadasımın bebisi 2 yasına gircek kasımda. maşallah gece uykuları çok düzenli 1 yaşından beri bir sıkıntısı olmadıkca uyanmıyo. annesiyle yatıyo, gece annesi yanından kalkmış olursa gidip onun yanına yatıyo hemen ya :))
Selam kizlar 14.10.2013 de saat 00.59 da egemi kucagima aldim. Hikayemi kisa zamanda yazicam insallah..
.
Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin insallah cnmmSelam kizlar 14.10.2013 de saat 00.59 da egemi kucagima aldim. Hikayemi kisa zamanda yazicam insallah..
.
evt cnm baştan sağlam tutmak lazım düzeni. ama bu konuda benim pek şansım yok gibi.. evde 5 kişiyiz zaten, kv.min 4. torunu olcak bizimki ama diğer üçü hep almanyadaydı. bizimki burda olursa ve bi de evin ilk bebişi olunca durum ne kadar elverir bilmiyorum..alıştırmaya bağlı aslında sürekli kucağa pışpışlanamaya sallanmaya alışan bebekler büyüdüklerinde de gece uyanıyor bunu en iyi eltimden biliyorum biz evlendiğimizde oğlu 3 yaşındaydı ve gece uyanıp ya süt çerdi ya su illaki birşeyler isterdi dah geçen seneden beri uyanmıyor diyebilirim şu an 6 yaşında
en baştan işi düzene koymamız lazım anlican canım
hoşgeldin tazecik annem, iyi olmanıza çok sevindim. :) detayları çok merak ediyorum, fırsatın oldukca yazarmısın..Selam anneler yeni vakit bulabildim minisimden ikimizde iyiyiz cok sukur
hoşgeldin tazecik annem, iyi olmanıza çok sevindim. :) detayları çok merak ediyorum, fırsatın oldukca yazarmısın..
tmm cnm merakla bekliyorum hikayeni :)Hosbuldum tatlim dogum hikayemi yazicm kisa zamanda ama kafana takilan bise olursa sorabilirsin yardimci olurm varmi gelisme kac haftalik oldu bebis?
sağol canım. hiç bu kadar sık sertleşme olmadığından kafama takılıp duruyodu. bazende bel ve kasık ağrısıda ekleniyodu ama devamı gelmiyodu.. akıntım var az ve sık geliyo.. İçimde hep bi umutla duruyorum, doktoru sıkıntı etmek istemedikçe ediyorum malesef.. Yarın izne ayrılıyo çnküNormal cnm benim karin sertlesiyordu oyle dogum sancisina benzer bir agrim
falan yoktu birfe kasildigini cok anlamiyordum akintim hep vardi sadece kivami rengi degisiklik gosterdi hic bir sorun yoktur merak etme artik 40.hafta icinede giriyorsun masallah
Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin insallah cnmm
doğuramıyoruz diye diye ikiniz birden doğurdunuz kızinsallah hayırlısıyla en kısa zamanda bizde doğururuz..
evt cnm baştan sağlam tutmak lazım düzeni. ama bu konuda benim pek şansım yok gibi.. evde 5 kişiyiz zaten, kv.min 4. torunu olcak bizimki ama diğer üçü hep almanyadaydı. bizimki burda olursa ve bi de evin ilk bebişi olunca durum ne kadar elverir bilmiyorum..
sağol canım. hiç bu kadar sık sertleşme olmadığından kafama takılıp duruyodu. bazende bel ve kasık ağrısıda ekleniyodu ama devamı gelmiyodu.. akıntım var az ve sık geliyo.. İçimde hep bi umutla duruyorum, doktoru sıkıntı etmek istemedikçe ediyorum malesef.. Yarın izne ayrılıyo çnküAllah'ım bizleride hayırlısıyla kurtarsın inşallah.. Böyle beklemek gerçekten çok zor..
kızlar doğum yapan arkadaşların hepsine hayırlı olsun....
hamiş arkadaşlara da sağlıklı sıhhatli bebeklerine kavuşmak nasip olsun İnşallah..