Senin günün geçtiği için daha zor tabiki canım ama ben anlatmıstım durumu, her an gelebilir dedi doktorum. üstüne bir de o kadar kasılıyorum ki anlatamam. 37. haftaya girdiğimden beri ayı günü yok dedi doktorum. Doğacak olsada durdurmaya gerek yok gelişimi gayet iyi dedi. İnsan istemesede bekliyo hal böle olunca. Allah hepimize sabır versin, sağlıcakla hayırlısıyla kavustursun insallah.. Yarın güzel haberler alırsın insallah. bu arada bebişler son güne kadar bile kanala inmeyebiliyomuş nette rastladım bende. hatta bu yüzden kiminin suyu hiç kesilmezmiş bebek kanala girmediğinden, kimininde idrar seklinde suyu gelirmis bebeğin bası fazlasına engel oldugundan. hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun insallah catym, sağlıcakla olduktan sonra varsın sezeryan olsun...
malesef benimde öyle canım
ben ne zaman ki günüm var daha diye kendime söz geçirip rahatlamak istesem kesin bu kezde birileri engel oluyo. sen aksam sabah gidersin, senin fazla bisey kalmamıs gününden önce gelir felan. zaten doktorumda her an kontrol et direk gel dedi. diken üstünde oturuyorum valla.. bende hep normal istedim ama Allahım sağlıcakla kavustursun da artık normal ya da sezeryan önemli değil.
oy oy oyyy taze annemm benimmmm
maşallah bebişede sanada
kız hakkaten doğururken bile yazdın buraya, öyle diye diye gerçeğe dönüştü
kasıldığımda nefesim gidiyo kuzum, sonrada kalbim çarpıntılı gibi atıyo sıkışmaktan heralde.. kasılınca çok rahatsız edici bi durum oluyo tam anlamıyla ağrı gibi değil yırtılıyo geriliyo sanki bütün karnım
ben de halen çoğalsa ya da bi belirti olsa diye bekliyorum hayırlısıyla diye diye ama yine geçicek galiba
0 yüzden umutlanamıyorum bile , sen de acile bu yüzden gidemiyosun, hersey normal gözükse daha kötü moral bozukluğu olucak
Allah'ım yardımcımız olsun hayırlısıyla kavustursun hepimizi insallah..