Şu kasıklarımdaki ağrı beni delirtiyooo, adetlerim hep ağrılı geçtiğinden majezik kullanırdım. Şimdide aynı öyle bi durum var ama yapcak bişey yokkk.
Merhaba guzel anne adaylari, sabirrrrla bekleyisimiz devam ediyor...
Benim gibi 38+1 olan var mi?
Bu arada benim oglan en son kontrolde dogum kanalina girmemisti bence hala girmedi, ayaklarini pitir pitir hissediyorum :) yan yatinca kiziyor sanki bana...hickiriklarini da cok net hissediyorum herhalde kafasi yerlesse boyle hissedemezdim...
Ben kismetse pzt.sezaryen olacagim zaten, cesitli sebepler yuzunden normal dogum olamayacak. Ama bu tembel oglan beni surundururdu herhalde normali bekleseydim, dogmak bilmezdi :)
Ankara'da dogum yapacak var mi peki?
Ben de kistlerden cok cektigim icin hep majezik ve apranax kullanirdim. Simdi kasik agrisina dayanamiyorum
Alina seninle o kadar cok ortak yanimiz var ki :) gunumuz ayni, sezeryan tarihimiz de ayni. Ayrica biz de 8 ekimde iliskimize basladik esimle... Kaderimiz benzer bakalim insallah sag salim evlatlarimizi kucagimiza aliriz :)
canım pztesi sezeryn mı oluyorsn bende seni merak ediyordum naptın diye bayadır görememiştim burda sağlıcakla kucağına alırsın inş bebişini
Ben doğurdum çok zordu sonra yazicam
Saol canim. Bayram hazirligi, temizligi sonra bayram derken pek giremedim foruma. Simdi de telden giriyorum. Evet p.tesi sezeryan:)) cok heyecanliyim. Cumartesi kontrolum var doktor ne olur ne olmaz sen ac gel dedi :S bebek alarm veriyorsa p.tesiyi bile beklemeyebilirmis...
Ben de pazartesi sezaryen oluyorum sizin gibi
Kızlar doğum hikayemi yazdım daha uzun olsun
isterdim ama malesef uyutuldugim için hep yari baygındim
Ben doğurdum çok zordu sonra yazicam
Ben dünden beri çok sık kasılmaya başladım kızlar ya, neredeyse 1 kasılma 30 40 sn kadar sürüyo, beraberinde sancım yok ama belimdeki ağrı devam ediyo.. normal mi bu durum :26:
anammmBen doğurdum çok zordu sonra yazicam
Günaydın cnm, kasılmalara son sürat devam, gece gündüz demeden karnım taş gibi.. ama baska bisey yok suan.. sen nasılsın ?Gunaydin canim durumunu merak ettim, haber ver bizlere...
Dün suyum geldi canlarım suni sancı ile tam acılık oldu oğlum aksam 7.45 te doğdu çıkarken beni parçaladı ameliyathanede 3 saat kaldım anestezi aldım iyilesecem ins oğlum yanımda sim di
Günaydın sabır taşı kızçelerimmm
Doğuramayanlarda azalmaya başladı, artık hayırlısıyla bizde doğururuz inşallah
anammmGözünaydın zizagım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin insallah
Günaydın cnm, kasılmalara son sürat devam, gece gündüz demeden karnım taş gibi.. ama baska bisey yok suan.. sen nasılsın ?
günaydınnn kocacımı işe gönderince geri uyuyamadım açlıktan ben de kalkıp kahvaltı yaptım size bir selam vereyim dedim birazdan evi temizlicem dün misafirim vardı berbat oldu ev o kadar misafir ağırlayıp temizlik yapıyorum benim kız banamısın demiyor içerisi rahat herhalde sadece yalancı sancı yapıyor şakacı velet
doğuran var mı bugün
Dün suyum geldi canlarım suni sancı ile tam acılık oldu oğlum aksam 7.45 te doğdu çıkarken beni parçaladı ameliyathanede 3 saat kaldım anestezi aldım iyilesecem ins oğlum yanımda sim di
oğluş biraz zorlamış ama şükür ikinizde sağlıklısınız.. Allah daim etsin :)Dün suyum geldi canlarım suni sancı ile tam acılık oldu oğlum aksam 7.45 te doğdu çıkarken beni parçaladı ameliyathanede 3 saat kaldım anestezi aldım iyilesecem ins oğlum yanımda sim di
günaydın cnm.. bende aynı durumdayım uyuyamayınca solugu burda aldımgünaydınnn kocacımı işe gönderince geri uyuyamadım açlıktan ben de kalkıp kahvaltı yaptım size bir selam vereyim dedim birazdan evi temizlicem dün misafirim vardı berbat oldu ev o kadar misafir ağırlayıp temizlik yapıyorum benim kız banamısın demiyor içerisi rahat herhalde sadece yalancı sancı yapıyor şakacı velet
doğuran var mı bugün
ayy ne güzel olurdu valla sen benim yerimede ye artık afiyet bal şeker olsun, bebişe yarasınAman dikkat et, takibini yap canim...ben de bugun kontrolum var diye erkenden kalktim, firina kahvalti icin bir sey bile koydum :) gel beraber yiyelim :)