2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Şu kasıklarımdaki ağrı beni delirtiyooo, adetlerim hep ağrılı geçtiğinden majezik kullanırdım. Şimdide aynı öyle bi durum var ama yapcak bişey yokkk.

Ben de kistlerden cok cektigim icin hep majezik ve apranax kullanirdim. Simdi kasik agrisina dayanamiyorum

Alina seninle o kadar cok ortak yanimiz var ki :) gunumuz ayni, sezeryan tarihimiz de ayni. Ayrica biz de 8 ekimde iliskimize basladik esimle... Kaderimiz benzer bakalim insallah sag salim evlatlarimizi kucagimiza aliriz :)

canım pztesi sezeryn mı oluyorsn bende seni merak ediyordum naptın diye bayadır görememiştim burda sağlıcakla kucağına alırsın inş bebişini

canım pztesi sezeryn mı oluyorsn bende seni merak ediyordum naptın diye bayadır görememiştim burda sağlıcakla kucağına alırsın inş bebişini

Saol canim. Bayram hazirligi, temizligi sonra bayram derken pek giremedim foruma. Simdi de telden giriyorum. Evet p.tesi sezeryan :)) cok heyecanliyim. Cumartesi kontrolum var doktor ne olur ne olmaz sen ac gel dedi :S bebek alarm veriyorsa p.tesiyi bile beklemeyebilirmis...

Merhaba ben de kismetse pazartesi gunu sezaryen olacagim...bugun kontrolum var bana da "pazartesi yerine cumartesi alalim bebegi" demesin? :)

Ben de pazartesi sezaryen oluyorum sizin gibi

Merhaba birdost, pazartesi gunune bir bereket mi geldi ne? :)
Allah hepimizi sag salim kurtarsin, birbirimizi ve diger kizlari dusunup dua edelim...insallah hayirlisiyla guzel deneyimlerimizi de paylasiriz...seninki de mi oglandi yoksa? benim oglan.

Günaydın sabır taşı kızçelerimmm
Doğuramayanlarda azalmaya başladı, artık hayırlısıyla bizde doğururuz inşallah

Ben doğurdum çok zordu sonra yazicam
anammm Gözünaydın zizagım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin insallah

Gunaydin canim durumunu merak ettim, haber ver bizlere...
Günaydın cnm, kasılmalara son sürat devam, gece gündüz demeden karnım taş gibi.. ama baska bisey yok suan.. sen nasılsın ?

Dün suyum geldi canlarım suni sancı ile tam acılık oldu oğlum aksam 7.45 te doğdu çıkarken beni parçaladı ameliyathanede 3 saat kaldım anestezi aldım iyilesecem ins oğlum yanımda sim di

günaydınnn kocacımı işe gönderince geri uyuyamadım açlıktan ben de kalkıp kahvaltı yaptım size bir selam vereyim dedim birazdan evi temizlicem dün misafirim vardı berbat oldu ev o kadar misafir ağırlayıp temizlik yapıyorum benim kız banamısın demiyor içerisi rahat herhalde sadece yalancı sancı yapıyor şakacı velet
doğuran var mı bugün

Dün suyum geldi canlarım suni sancı ile tam acılık oldu oğlum aksam 7.45 te doğdu çıkarken beni parçaladı ameliyathanede 3 saat kaldım anestezi aldım iyilesecem ins oğlum yanımda sim di

hadi gözün adyın sağlıklı olmasına sevindim sen de en kısa zamanda iyileşirsin inşallah..
müsaitsen sana birşey sorucam bu su gelme olayı nasıl birşey yani bir anda birden çok su mu boşalıyor dün bir kaç kez sızıntı yaşadım da emin olamadım

Aman dikkat et, takibini yap canim...ben de bugun kontrolum var diye erkenden kalktim, firina kahvalti icin bir sey bile koydum :) gel beraber yiyelim :)

Merhaba canim hayirlisi olsun, icerde iyi olsunlar da...

Bununla gecmis olsun insallah bundan boyle bebisinle saglikli, guzel gunler gecirirsin...habersiz birakma bizi.

oğluş biraz zorlamış ama şükür ikinizde sağlıklısınız.. Allah daim etsin :)
günaydın cnm.. bende aynı durumdayım uyuyamayınca solugu burda aldım bizim çocuklarda ne inatçı çıktı böyle.. bende 2 gündür aşırı kasılma var, bugünde zorlanırsam doktorumu aramayı düşünüyorum. Bizim doğuranlar listesi şans getirdi, bir bir azalıyo kızlar.. zullu zizag derken sıra bize de gelir insallah hayırlısıyla... :)

Aman dikkat et, takibini yap canim...ben de bugun kontrolum var diye erkenden kalktim, firina kahvalti icin bir sey bile koydum :) gel beraber yiyelim :)
ayy ne güzel olurdu valla sen benim yerimede ye artık afiyet bal şeker olsun, bebişe yarasın
kıs ben orda olsam kontrollere felanda beraber giderdik.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…