2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar benim suyun geldi
Su an hastahanedeyim
Açılma yok dualarınızı
Bekliyorum:KK16:

ayyy canım benim hadi hayırlısı... Allah ikinizide sağsalim kurtarsın inşallahhh.. Allah hayırlı kolay doğumlar versin güzel haberlerini bekliyoruz....

dün gece ağrılar sabaha kadar nöbet tutturunca bu gün akşama kadar uyudum... saat 3 oldu ben hala ayaktayım :))

Kızlar benim suyun geldi
Su an hastahanedeyim
Açılma yok dualarınızı
Bekliyorum:KK16:

Ayy icime dogdu sanki...
Zullu ne yapmistir acaba diye icimden geciriyorken mesaji gorunce sok oldum..
Allah yardimcin olsun canim.. dualarimizdasin.. hayirlisiyla kolay bir dogum olur insaallah..

Ayy icime dogdu sanki...
Zullu ne yapmistir acaba diye icimden geciriyorken mesaji gorunce sok oldum..
Allah yardimcin olsun canim.. dualarimizdasin.. hayirlisiyla kolay bir dogum olur insaallah..

Sağol tatlım sancı bekliyorum
Arada yokluyor akşam doğum
Anca olur açılma yok şu an
Yatıyorum sancı gelsin diye
Bekliyorum kızıma kavuşmama
Az kaldı hala suyum geliyor:KK1::KK1:

DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR

1-bademball.................... 61-asiasli
2-piskolata...................... 62-fasulye-06
3-greathopes................... 63-mercanne
4-aereninannesi............... 64-naciss
5-nurberra .................... 65-bigudi
6-neslihakan .................. 66-Ferda_07
7-mexx........................... 67-aedk
8-sertkaya07................... 68-hendi
9-orlic ........................... 69-neserkan
10-sdf82........................ 70-bdroner
11-ilaydahey ................ 71-yakamoz_35
12-busra00.................... 72-Als17
13-kishaji ..................... 73-sentepe
14-adig-e....................... 74-kontes203
15-blk10........................ 75-onlyliz
16-yacem ...................... 76-fk3009
17-ozgurum42................ 77-panikli54
18-zehra26..................... 78- derin35
19-tılsım........................ 79-masal_sara
20-waves....................... 80-serap_serap
21-bebeğininannesi...... 81-fnha
22-cullucan................... 82-tunazelhan
23-pavli ........................ 83-pissa
24-papasoner............... 84-sunagokan
25-takase ..................... 85-almira27
26-gamzesena.............. 86-mf.ayşegül
27-graize...................... 87-babyed
28-nlgm........................ 88-zulalb
29-fertu77.................... 89-niet
30-selencelk................. 90-gülücük45
31-dadasim ................. 91-jasemin
32-haziran-gecesi.......... 92-beneess
33fb_girl...................... 93-lilyped
34-pembetavsan........... 94-loori
35-ceren_07................. 95-simmurg
36-fotonur ................... 96-FHM
37-ezine....................... 97-fatmaekti
38-bengisu42................ 98-çağla22
39-alik ......................... 99-esilammm
40-adamelek123............ 100-taç_yaprak
42-pink8....................... 101-
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
60-feyzaaa

sağlığı yerinde olsun sağsalim sağlıklı kucağımıza alalımda önemli olan o canım kilo hiç sorun değil. bizim arkdaşın eşi 2,5 kilo doğmuş şimdi yarım dünya. benim arkadaşım 5 kilo doğmuş şimdi bak çubuk kraker :)) o yüzden kilo hiç önemli değil küveze girmiycek kilosu olsun yeter..

Merhaba ben de bugun 38+1 oldum. Benim de insallah bir oglum olacak kizlar :)

Zuluuuu kendini 101. sıraya alırsın artık bugün yarın:KK1: Hayırlısıyla kolay bir doğum olur inş sağlıkla kucağına alırsın:KK16:

zullunun mesajını görünce selam yazmayı unutmusum yav :KK1:
Nasılsınız kızçelerrr ?

zullunun mesajını görünce selam yazmayı unutmusum yav :KK1:
Nasılsınız kızçelerrr ?
Aynenn:KK1: iyiyim çok şükür,sen nasılsın cnm? Evdeyim şimdilik,öğleden sonra annemlere gidicez inş..Dün akşam da gezdik..Sancı mancı yok aynıyız hala,kızım beklemede:KK6:

Aynenn:KK1: iyiyim çok şükür,sen nasılsın cnm? Evdeyim şimdilik,öğleden sonra annemlere gidicez inş..Dün akşam da gezdik..Sancı mancı yok aynıyız hala,kızım beklemede:KK6:
ßende iyiyim şükür, bel ağrısını saymazsak :)
zulluuununda belirtisi yoktu ama suyu gelmiş bak, hayırlısıyla sıra sende inşallahhhh :KK16:

ßende iyiyim şükür, bel ağrısını saymazsak :)
zulluuununda belirtisi yoktu ama suyu gelmiş bak, hayırlısıyla sıra sende inşallahhhh :KK16:

tatlimmm merhaba, hala dogurmadim:))

benimde belimin agrisi rahatsiz ediyor ama sanci seklinde degil. Rahatsiz edici agri. Bir de sirtimda bir noktatad bir agri var bazen cok siddetli oluyor bazen sizi seklinde. Üsütmüs de olabilirim, hani derler ya yel girmis diye. kasik agrim hep var, adet olamisim gibi rahatsiz edici. Birde beyaz süt kesigi gibi findik büyüklügünde bisiler oluyor ic camasirimda , her zaman degil cok kaldim mi ayakta falan.

Yarion doktorum geliyor izinden, ögleden sonra randevu var, aciklikta durum ne cokkk merak ediyourm..

tatlimmm merhaba, hala dogurmadim:))

benimde belimin agrisi rahatsiz ediyor ama sanci seklinde degil. Rahatsiz edici agri. Bir de sirtimda bir noktatad bir agri var bazen cok siddetli oluyor bazen sizi seklinde. Üsütmüs de olabilirim, hani derler ya yel girmis diye. kasik agrim hep var, adet olamisim gibi rahatsiz edici. Birde beyaz süt kesigi gibi findik büyüklügünde bisiler oluyor ic camasirimda , her zaman degil cok kaldim mi ayakta falan.

Yarion doktorum geliyor izinden, ögleden sonra randevu var, aciklikta durum ne cokkk merak ediyourm..
ablammm bayramın mubarek olsunnn :)
benim belim ve kasıklardaki ağrıda o şekilde rahatsız edici bişey. tam ifade edilmiyo :)
sırtındaki ağrı göbişine bağlı olarakta kendini hissettirebilir. süt kesiği akıntı genellikle mantar habercisi olabiliyo ablacım ama son haftalarda bu sekilde gelebilen normal akıntılar oluyomuş. yarın kontrolünde sor mutlaka.. benimde az az ve normalden daha katı sekilde geliyo nedense.. Yarın güzel haberlerle dönersin insallah, bende bekliyorum :)

Slm kızlar zulu naptı acep çok sevindim ve dört gözle haber bekliyorum:))) benim ağrılar devam kasılmafa var ama düzenli değil bütün et işide anneme kaldı kendi kendine uğraşıyo:KK43:(( biran önce bitse üçim rahatlıycak ağrıı geldikçe korkuyorum öke kalcak diye:KK52:siz nadılsınız napıyosunuz :))

Slm kızlar zulu naptı acep çok sevindim ve dört gözle haber bekliyorum:))) benim ağrılar devam kasılmafa var ama düzenli değil bütün et işide anneme kaldı kendi kendine uğraşıyo:KK43:(( biran önce bitse üçim rahatlıycak ağrıı geldikçe korkuyorum öke kalcak diye:KK52:siz nadılsınız napıyosunuz :))
bende girer girmez onun mesajını okudum çok sevindim yaaaa :) Allah sağlıcakla bir avazda kurtarsın inşallahhh.. Darısıda hayırlısıyla biz bekleyenlerin olsun..
Bende aynı ağrılarda devam ediyorum suan, belim ve kasıklarımda adet olmusum gibi rahatsız edici bi ağrı var, kasılmalarda dünden beri hiç kesilmedi. pek düzenli değil, bazen 15 dk bazen 10 dk bazen 8 dk belli olmuyo yani.. Allah hayırlısıyla göndersin bebişlerimizi de iş felan önemli değil canım :)

İnşallah canım,hayırlısıyla gelsin artık yanii..Sokakta doğurucam diye korkuyorum:KK9:
bi ben değilim demekki bu düşüncelerle boğuşan, insan durdukca ne hallere geliyo yaa :KK9:
kız zaman geçtikce sokakta doğursam razıyım dicez diye korkuyorum :KK1:

Günüm dolmadı biliyorum ama artık gelsinnnn istiyorum bu ağrılar beni öldürecek:KK43:((((( çok ağrım olmaya başladı yine du gibi skıntım geldi böle sürekli sancı çekmekten yoruldummmmm:KK43:((( ağladım ağlıycam yaniii artık:KK43:(((

X