- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
bende isterdim iki duyguyuda yaşamayı ama nişan konusundan vazgeçtim diyebilirim. Nişanın gelmesi doğumun başlaması anlamına gelmiyo her zaman, 1 haftaya kadar bile uzayabilir sancıların gelmesi diyolar. bizim kızlarda nişana rağmen bekleyenler olmustu. en sağlamı suyun gelmesikızlar ben nişanın gelmesınıde suyun gelmesınıde hep merak edıyorum yaşamak ıstıyorum
doğru diyodun aynı ysşıyoruz herşeyi benden önce doğurursan bunalıma girerim herhalde çok doğru söylüyosun cnm sınuçta bende 38 olfuğum için artık pek takmıyorum bundan sonra olsada etken doğum değil nadıl olsa :)) zaten dr 3000 kg anca doğar dedi benüm kıza fazlafımıda beklemiyorum
geçmiş olsun canım.. iyi olduğunuza sevindim, Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah..selam kızlar... gecede ağrım olunca bu gün acile gittim.. bebeğin sağlığını merak ettiğim için gittim yoksa doğum sancısı olmadığını bende biliyordum. hemşire alttan muayene etti açılma yok dedi...sonra doktor sezeryandan gelince birde o kontrol etti alttan ultrasona koydu. hemşire yaptı doktor niye yapıyo doktor yapcak hemşire niye el atıyo... çooook sinir oldum valla gittiğime pişman oldum.. neyseki bebeğim iyi her şey yolunda ve beklemeye devam...
geçmiş olsun canım.. iyi olduğunuza sevindim, Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah..
bu arada sen kaç haftalıktın cnm ?
2 gün fark varmış aramızda, bizde 38+4 cnm :)sağol canım amin.. 38+2 olduk siz ?
2 gün fark varmış aramızda, bizde 38+4 cnm :)
tahmini doğumun 27 ekim mi, yoksa farklı bi tarih mi ?
ultrason ölçümlerine göre gün verilebiliyo canım. benim başından beri sata göre 25 ekim denildi ve halende öyle gözüküyo. ama doktor gününü doldurcak diye bişey yok her an gelebilir bundan sonra dedi. bekliyoruz bakalım :) cinsiyetimiz erkek :) sizin ?evet canım 27 ekime gün veriyorlar. ama ben son adet tarihimi kesin bilmiyorum. ultrason doğru gün veriyordur herhalde. cinsiyeti ne ?
ultrason ölçümlerine göre gün verilebiliyo canım. benim başından beri sata göre 25 ekim denildi ve halende öyle gözüküyo. ama doktor gününü doldurcak diye bişey yok her an gelebilir bundan sonra dedi. bekliyoruz bakalım :) cinsiyetimiz erkek :) sizin ?
:) aminnn canımmm inşallah.. sen en son ne zaman gittin kontrole, kilosu felan nasıl ?benimde oğlum olacak inşallahh :)) evet canım her an her şey olabilir bekliyoruz sabırsızlıkla.. Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh...
:) aminnn canımmm inşallah.. sen en son ne zaman gittin kontrole, kilosu felan nasıl ?
maşallah canımvalla canım geçen perşembe gittiğmde 3117 kiloydu. bi sıkıntı yoktu çok şükür. benim ilk zamanlar kilosu önde gidiyordu sonra normale döndü.. seninki nasıl ?
maşallah canımbizim son zamanlarda 1 2 hafta geriden geliyodu ama şükür arayı kapattık diyebilirim. bende dün gittim 2900dü. doğana kadar 3ü bulur insallah dedi dr. eşi yaşlanmaya başlamış ama haftada 120 gr net alıyo yinede şükür..
tabiki öyle canımcım, sağlıkları yerinde olsunda kilo önemli değil. çok şükür gelişiminde bi sıkıntımız yok. inşallah sağ salim kucağımızada alırız Allah'ın izniylesağlığı yerinde olsun sağsalim sağlıklı kucağımıza alalımda önemli olan o canım kilo hiç sorun değil. bizim arkdaşın eşi 2,5 kilo doğmuş şimdi yarım dünya. benim arkadaşım 5 kilo doğmuş şimdi bak çubuk kraker :)) o yüzden kilo hiç önemli değil küveze girmiycek kilosu olsun yeter..
tabiki öyle canımcım, sağlıkları yerinde olsunda kilo önemli değil. çok şükür gelişiminde bi sıkıntımız yok. inşallah sağ salim kucağımızada alırız Allah'ın izniyle
0lmaz mı canım, ben adet ağrısına benzer şeyleri sıkca yasamaya basladım bu ara.. suanda bile var. özellikle belim ve kasıklarım zonkluyo gibi ağrıyo.. midemde fena bulanıyo.. terleme olayı gece uyanıcama yakın oluyo bazen ama gündüzleri bayılcak gibi oluyorum o terleme yüzünden, halbuki vücudum buz gibi..inşallah canım inşallah.. senin ağrın oldumu hiç ? dün ve gece böyle adet ağrısı gibi ağrı girdi beni yordu baya.. birde aşırı terliyorum yaa oturduğum yerde su gibi oluyorum..
Kociş çağırıyo kızlar, hepinize iyi geceler
Yeni gün yeni umutlarla gelsin, güzel haberler verdirmek nasip etsin inşallah..
sağol tatlım sanadaiyi geceler canım Allah rahatlık versin...