- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
bende isterdim iki duyguyuda yaşamayı ama nişan konusundan vazgeçtim diyebilirim. Nişanın gelmesi doğumun başlaması anlamına gelmiyo her zaman, 1 haftaya kadar bile uzayabilir sancıların gelmesi diyolar. bizim kızlarda nişana rağmen bekleyenler olmustu. en sağlamı suyun gelmesi suyun geliyosa doğum en fazla 24 saat içinde başlamış olmalıymış yinede hayırlısı..kızlar ben nişanın gelmesınıde suyun gelmesınıde hep merak edıyorum yaşamak ıstıyorum
bunca seyden sonra sen benden önce doğurursannnnnn bende bunalıma girerim heraldedoğru diyodun aynı ysşıyoruz herşeyi benden önce doğurursan bunalıma girerim herhaldeçok doğru söylüyosun cnm sınuçta bende 38 olfuğum için artık pek takmıyorum bundan sonra olsada etken doğum değil nadıl olsa :)) zaten dr 3000 kg anca doğar dedi benüm kıza fazlafımıda beklemiyorum
evt canım çok şükür kritik zamanlar geçti erken doğum konusunda. benimde 2900 kadardı. doğuma kadar 3 kg olur insallah demisti doktorum. kilolarıda iyi şükür. bir de gelmeye teşrif ederlerse bizde iyi oluruz heralde Allah'ın izniyle psikoloji kelimesi bana sadece doğumu ifade eder oldu resmen