2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ya benim de uyumada hiç problemim olmuyorr çok şükür.. yani böyle kafamı koydugum gibi küt gidiyorum..Aslında nıormalde böyle rahayt bir tip değilimdir hatta eşime kızardım bir kerede kafanı şu yastıga koymana 5 kala uyuma diye son zmanlarda ben de böyle oldum...Millet son zmanlarda uyuyamazmış bende de tam ters etki yaptı...Doğum yapan arkadaşlarım da diyor zaten uyuyabiliyorkenn tadını çıkart diye sanırım bende öyle yapıyorum :)

ben uzun zamandır geceleri uyuyamıyordum zaten şu iki gecedir yine az uyuyorum ama gündüzleri full uyku bu kadar da olmaz diyorum kendimi kötü hissediyorum başımı yastıktan kadıramıyorum sen geceleri rahat uyuyabiliyorsan güzel tabii gündüzleri de uykulu olmuyorsan

evet çok şükür bir sıkıntı yok..İnşallah bebişlerimizi kucağımıza alırsak uykusuz geceler hep bizimle olacak galiba :) o yüzden tadını çıkarmak lazım

Saol canım dedihin gibi üzerimden bir yuk kalkti bizim hastane bugün çok kalsbalikti bizim gibi son
haftalarinda olan hamislerle doluydu
Bayramda evde olmak banada cok garip geliyor ne benim aileme nede esimin ailesine gidebildik
Ben oglumun bayrami gecirmrsini istiyorum sonrasi allah kerim

ben de mesajını okurken gözlerim faltaşı gibi açıldı inan. hem kızlarımızın doğum tarihleri hem hislerimiz aynıymış. ben çok takılmamaya çalışsam da etrafımdakiler "hala doğuramadın mı" dedikçe sinirlerim zıplıyor. bir de üstüne telefonla arayıp soranlar var tabi. sanki ben bilerek içimde tutuyorum çocuğu. ne güzel son güne kadar sağlıkla büyüyor işte bebişlerimiz hem bayramda doğurmak nasıl olacak ki. hastanede nöbetçi personel olur, doktorum da uzakta olabilir o gelene kadar ya doğum başlarsa....
yani sevgili martmeneksesi demek her birimiz aynı soruları yaşıyoruz. umarım en doğru zamanda sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız

ben de dediğin gibi 21ine kadar gelmesin istiyorum..Kendi ailem balıkesirde onlara gelmeyin dedim yanii burda gelip de ha geldimi gelecekmi diye gözümün içine bakacaklafr ben daha da stres olucam yani bana doğumdan sonra biirileri olsa daha iyi olacak dedim...Eşimin annesine de aynı şekilşde dedik hem zaten ben onların yanında da çok rahat hareket edemem yani ne biliyim o da kendi annen gibi olmaz...Şimdi de böyle kaldık..İlk defa bu kadar sakin bayram geçireceğiz..Bayram şekerlerimiz inşallah bayramdan sonra evimizi tatlandırırılar..

Bizim doğurmamış olmamiz çok normal kızlar günlerinize daha var eger normal doğumbekleseydi bi çok kız yidogum yapacakti en güzeli beklentiye girmemek bebuisler en dogru zamani bilir. Bu sozum gunu 20sinden sonra dolacak kizlar icindir

aynen canım bende hep bayramı bi atlatsam diyordum yalnız olduğum için şimdide içim burkuluyor bayramda eşim işte olacak annem babam uzaklarda evde tek başıma birde doğum stresi üstüne piskolojik olarak çöktüm

Hakkimizda hayirlisi artık bide bu bayram et bayrami kurbanlar var annem bırakıp gelse kimse ilgilenemez en güzeli bu bayramı eslerimizle dinlenerek gecurmek allah esimden razi olsun iyi bakiyor bize :)

yaa bir de bizimle aynı dönemde olan 3 arkdaşım sırf bayrama denk geliyor diye gidip sezeryanla aldırdılar hani bu doktor bulamama muhabetinden dolayı sırf bu yüzden eşim bile şimdi çatı muaynen yapılıp dar olsaydı belki bizde kucağımıza alırdık diyor..Tatil de de bol bol vakitmiz olurdu diyor annem desen aynı şekilde ahh olsa da gelsek bayramı orda geçirsek vs vs vs..Kafam bir dünya içimden geçense dursun işte durdugu yerde Rabbim onu kararlamıştır çok şükür..Ben de senin gibi bir dhaki pazartesi ye kadar içimde mümkünse dayansın istioyrum..İnsan kurar kader gülermiş bakalım bekleyelim ve görelim hayırlısı ile :)

Bizim gunlerimiz ayniymis atlatiriz ins bayrami bi kac gundur bende senin gibi buruktum ailemden uzak bayram die. Sonra bu bizim cekirdek aile olusumuzun bayrami diye dusunmeye basladim evlat olmak etiketinin yanina anne olma etiketi geliyor ve herkeste oldugu gibi bizde once evlatlarimizi dusunmeye basliyoruz bence çok üzme canini esinle basbasa son gunlerin tadinj cikar sonra miniklet tum vaktimizi alacak

Hakkimizda hayirlisi artık bide bu bayram et bayrami kurbanlar var annem bırakıp gelse kimse ilgilenemez en güzeli bu bayramı eslerimizle dinlenerek gecurmek allah esimden razi olsun iyi bakiyor bize :)

aynen canım yaa..Çok şükür onlar yanımızdalar ve dediğin gibi bu sakinliğin de tadını çıkarmak lazım...Diyorum eşime böyle 10 gün tatil bulmuşsun sakinlik sessizlik kurban telaşı yok daha ne istiyorsun tadını çıkar...SAdece yarın sabah b iraz zor olur yanii bayramın ilk günleri özeldir ama neyse seneye acısını çıkartırız inşallah :)

Iyi ki burasi var kizlar, bebeklerimizi beklemenin tatli stresini paylasiyoruz, dertlesiyoruz...ayni dilden konusmak ve birbirimizi anlamak guzel...

haklısın canım teşekkür ederim güzel düşüncelerin için böyle düşününce insan biraz rahatlıyo iyi düşünmeye çalışmam lazm

Evet tek zor geçicek zaman yarın sabah olacak seneye torun torba dede baba hep beraber olursunuz insalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…