Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım mümkünse sancını evde cek ki hastaneye gidince açılman cok olsun. Benim 1.5 cm'i 7,5 saatte 10cm'e actılar. Benim bizim Dr cumaya yaparız sezaryen demişti. Ben suni sancıyı bu kadar uzun çekeceğimi düşünmemiştim. Biraz dener sezaryen yaparız demiştim en kötü.
Âmin canım. Suni sancı beni birde ac ve susuz oldugum icin mahvetti. Sezaryene girme ihtimali oldugundan yemek ve su almamı istemediler. O yüzden de cok zor oldu benim icin. Agri kesici de vermediler.
Canım zorlandım suni sancıdan. Birde benim açıklığım az olup birden acmaya çalıştıkları icin gittikçe yükselttiler sancımı. En sonunda birde suyumu patlattılar, dogumda suyum olmadıgından daha da zor cikti bebiş.
Aslında az verseler veya aciklik 4-5cm olsa destek olup dogum sürecini azaltabilir.
Loori yarim saat once doğumhaneye girmiş bukunmakta arkadaşlar güzel haberlerin gelmesi yakındır
Evet cnm aynisi 2 -3 gun geldi bugun yok anlattigin gb benimkide ama bugun hic gelmedi yarin kontrol aciklik yine pek cikmiycak sanirim
Loorimizin yakışıklı oğlu ege dünyaya gelmis yarim saat önce, 3065 gr pembe dudakli ve cok tatli masallah.Allahım sizlerede sağlıklı doğumlar nasip etsin insallah,iyi geceler...
Loorimizin yakışıklı oğlu ege dünyaya gelmis yarim saat önce, 3065 gr pembe dudakli ve cok tatli masallah.Allahım sizlerede sağlıklı doğumlar nasip etsin insallah,iyi geceler...
Canım ikinma hissi gelince yani buyuk tuvaletini yapacak gibi olunca dogumhaneye alıyorlar. Bende dogumhaneye aldıktan sonra dogum yaklaşık 50-60 dakika sürdü sanırım. O an saatin farkında değilim çünkü. Esim öyle dedi. Hep alttan kontrol ediyorlar bebek geldi mı yerleşti mı iyice diye. Yine ikinma geliyorsa ıkın diyorlar. Beni bir kere soluma dogru yatırdılar. O an ikiniyorsun zaten. Kendiliğinden geliyor. Sonra tekrar sırt ustu yatırdılar bacaklar açık zaten yanda. Sonra bacakların altında tutunmak icin kapı kulubu gibi birsey var ordan güç alıyordum. Sinra onlar bakıyor bebek iyice yerleştirmiş kafayı ve ikinma güzelse olursa zaten ebeler ve Dr yönlendiriyor seni. Hadi ıkın iyice diye. Bir kez daha bir kez daha, bırakma ikinmayi diye. Çıkıyor, gözüktü derken bir bakıyorsun bebek doğmuş.cnm bıraz normal dogumu anlatsana kaç dk da dogdun ıcerı aldıktan sonra makas nasıl attılar bızı azcık aydınlatsana
39+5 de nisanim geldi canım. Salı sabahı. Ilk sancı Perşembe gece basladi, cuma sabahına kadar. O sancı 10 dakikada bir geliyordu. Bir Ata 7 Dakika'ya düştü. Ama esimi uyandırmadım. Çünkü nisan geldikten sinra Dr muayene etmişti aciklik yarım parmak kadar vardı. Hemen o sancıyla sabaha kadar birden açılmaz diye uyandırmadım bile esimi. Sabah 9a kadar gece 12den çektim. 10 dakika 7 dakikalık sancıları. Birden belden kasıklara dogru vuruyordu sanki. Zaten anlıyorsun canım farklı sancılar olduğunu. Ama ben yine de konduramamistim o gece. Yazıp duyuyordum buraya da. Sabah bittiğinizde 1.5 cm açılmıştı.Jasemin nasilsiniz cnm ? Sancilari az tarif edebilirmisin birde nisandan ne kadar sure sonra bebis gelmisti?
Canım kusura bakma hemen göremiyorum yazıları. Bazen girip bakıyorum birsey yazıp çıkıyorum.cnm yazımı oku meraktan olcemmm
cnm benim sancı gelicek gibi değil hiç sancı yok ağrı sızı yok kasılmalar bile arada oluyor artık ümidim kalmadı sancı gelmicek ağlıyorum deminden beri
Dogum sancisi sanirim evde dayanmaya calisiyorum ama zor gozukuyor
Bende doğuramayanlardanım :))
canım rahat bi şekilde atarsan daha doguma var demekmişYa selencelk ben de denedim su olayi. Bacak bacak ustune atiyorum ama elimle desteklersem ve bacaklarim paralel durmuyor.
Acaba bu ne demek :)
Bayramda gelsin cok istiyorum tatil esim kardesim annem ise gitmek zorunda olmayacak en azindan bir kac gun..
cnm yere oturuyosun sırtını duvara iyce yaslıyosun bir ayagını diger ayagına atmaya çalışıyosunMerhaba Selencelk, bu duvara yaslanma olayini biraz acar misin? :)
Duvara yaslanip ayakta mi duracagiz? Yoksa oturur gibi mi olacagiz havada?
mşllh yakışıklıya lorimiz güle güle büyütsün kurtulduya şükürLoorimizin yakışıklı oğlu ege dünyaya gelmis yarim saat önce, 3065 gr pembe dudakli ve cok tatli masallah.Allahım sizlerede sağlıklı doğumlar nasip etsin insallah,iyi geceler...
saol canımmm Rabbim gönlüne göre versin kaç tane istiyosan okadar bebişin olsunAmin canım amin
Masallah size ne güzel geniş aile ins bizde böyle oluruz :)
Evet günaydın kızlar biz kontrolden çıktık nstde agrimiz çıkmadı doktorumuz bayramı gecirirsin dedi oğlum 3270 olmuş vajinal muayenem yapıldı uygun çatın dedi ve benim de 2 cm acilmam varmis sancin oldukca artacak dedi durum bundan ibaret bekliyoruz yani. Ha bu arada kafası kanalda sanırım oğlumun
Bende varim kizlar
Evet günaydın kızlar biz kontrolden çıktık nstde agrimiz çıkmadı doktorumuz bayramı gecirirsin dedi oğlum 3270 olmuş vajinal muayenem yapıldı uygun çatın dedi ve benim de 2 cm acilmam varmis sancin oldukca artacak dedi durum bundan ibaret bekliyoruz yani. Ha bu arada kafası kanalda sanırım oğlumun
günaydın kızlar,
ben de doğuramadım. hatta hiç sancım kasılmam bile yok. hiç doğmayacakmış gibi gelmeye başladı artık