2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

yagmurcum ne ben nede esim yapabilirz. Bu üc kisi olmakla ilgili:)) merdivene talim yani:)) bebek 3.500 gr olmus maasallah, doktor bu hafta dogursan iyi edersin dedi. :) 4 kilo üzeri cikarmak zor olacagindan:)))

seninkini yasaklamasinin sebebi enfeksiyon olabilir, bebege kadar ilerlemesin esinde kapmasin diyedir.

Sağol Cnm geçmedi disimde curumemis ama ağrıyor
bakalım ne olacak disimin kaybetmek istemem
Ayyy bir yıl da kendimizi ancak toplarız
a.s cnm diş ağrısı için zeytini duymuştum ağrıyan dişini üzerine zeytinin kendisimiydi çekirdeğimiydi tam ahhtırlamıyorum ama koyuyosun geçer inş

Sağol Cnm deneyeceğim şurada üç günüm kaldı
sabredrcem artık

Evet pek sicak bakilmiyormus cnm bakalim hayirlisi

Kizlar 37 haftada dunden beri beyaz akinti yaninda az sulu akinti da oluyor normal mi?

Kızlar Sizinde geceleri karniniz
ağrıyor mu ama değişik birağrı
Uykum bölünüyor

Sağol Cnm inşallah tez zamanda geçer
Sende sancı falan var mı Cnm
Ağrılarım var cnm yatınca kalkmakta cok zorlanıyorum dönerken de öyle artık bebek tam aşşağada ama her zamanki agrılar işte . Akıntı cok cok degıstı koyu kahverengı gelıyor az öncede cok sünen bırsey geldı poff hıc bıse anlamıyorum endıselenıyorum pazartesı kontrol
Kizlar 37 haftada dunden beri beyaz akinti yaninda az sulu akinti da oluyor normal mi?

Normal cnm sıkıntı yoktur benmkıde oyleydı ama degıstı son 3 gundur akıntı rengı falan

Sagolun kizlar kokusu ilk bastan beri ayni. Sulu olmasi korkuttu. Sulu da oluyor demi sizde? Bugun 37+0 iz dun bugun basladi

Cnm kaşıntı yoksa koku
yoksa sorun yok benim
Dün hiç akintim olmadı
bugünde çok az sarı renkte
oldu dediğin gibi sulu oluyor
benim dr koku ve kaşıntı birde
yanma yoksa sorun değil diyor

canim beyaz hep olunca o normal geliodu da su akinti olunca garip geldi korktum. sagol..

evet cnm bende oluyor bır acı hıssedıyorum bugun yurudum sımdıde hurma yıyorum hayırlısı stres oldum

Cnm senin doğum yaklasti bence
Ablam bana kahverengi ve pembe
akınına olursa korkma dedi senin
anlattığını tarzda bence iki üç gün
içinde doğum yaparsin

bebegin suyu olmasin da ondan korktum canim.

Cnm eğer fazla olursa dr sor
hem için rahat olur.bende 37.
Haftada yarım çay bardagi kadar
gelmişti şu sanmistim ama su değilmiş
hatta bebeğin suyu fazla çıkmıştı bir
hafta sonra o sulu akıntı gitti

canim beyaz hep olunca o normal geliodu da su akinti olunca garip geldi korktum. sagol..
Anladım cnm eger cok cok kafanda şüphe kalırsa dr sorarsın ama bır sorun yoktur
Cnm senin doğum yaklasti bence
Ablam bana kahverengi ve pembe
akınına olursa korkma dedi senin
anlattığını tarzda bence iki üç gün
içinde doğum yaparsin

Banada öyle gelıyor cnm sanırım yaklaştı dogum kana dönuk bır renk gelıyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…