2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canlar nasılsnz herkes streslı burda bende sızın gıbıydm bılıyosunuz bebişlerın vaktı saatı var bende neler yaptm dogsun dıye ama bekledı hıc stres yapmayın zamanlarını beklıyolar

Slm kızlar ben geldim bugün kardeşim geldi onun için hiç giremedim doğuran var mı doğuran

kızlar ben ebe hemşiremi aradım sızıntı şeklinde birşey geliyor oturduğum yerde de oluyor dedim ama akıntı varmı diye bakıyorum yok dedim.su geliyor olabilir bu akşam git dedi belkide açıklık varsa suni sancı veripte alabilirler dedi.ben gidiyorum dua edin bana eğer bu akşam alırlrsa yazamam ama gönderirlerse gelince yazarım buraya haber veririm inş alırlar yaa suni sancı çekmeye de rağzıyım napim öptüm hepinizi

Hayirlisi olsun insallah iyi haberler aliriz...

Slm kızlar ben geldim bugün kardeşim geldi onun için hiç giremedim doğuran var mı doğuran
yok canım jasmın dogurmus sanırım en sonn

hakkında hayırlısı olsun canım ama bızı haberdar et cunku aynı durum bende de var sanırım akıntı muhallebı gıbı deıl su gıbı ama leke olraka kalıyorr

amin insallah :) onun icin henüz bende bişey yapmadım cnm, genellikle battaniye ile yükseltiyolarmış ama ben doktoruma sormayı düşünüyorum ya da hemşirelere.

Ben de soracagim onlara :) ustune ne ortmemiz gerekir onu da soracagim...daha once bir sey ogrenirsem burda paylasirim...

gozunaydınnnnnn

Kızlar ilk doğumda suni sancıyı kesinlikle önermedi doktorum,ben de o fikirden vazgeçtim..Bebeğe zararları olabiliyormuş,uzman tv den bu konu ile ilgili videoyu da izleyebilirsiniz..Paniklinin dediği gibi vakti zamanı vardır ben stres yapmıyorum,kızım gibi rahatım,Allah biliyor yapacak bişey yok

Ben hiç duymamıştım cnm zararlı olduğunu:44:evt bi zamanı var ana ağrı ıldukça insan umutlanıyor hoş ben normal düşünmüyorum ama

Ben hiç duymamıştım cnm zararlı olduğunu:44:evt bi zamanı var ana ağrı ıldukça insan umutlanıyor hoş ben normal düşünmüyorum ama
Doktorun da iyi bir doktorsa seni düşünür tavsiye etmez zaten canım,jasemin di sanırım 7 saat suni sancı çekmiş ama bebeğinin ciğerine su kaçmış,sancıdan dolayı değildir belki de ama şüpheleniyor insan..:26:

(( evt bebeğe zarar veriyor mu gerçekten acaba zaten çok da ağrılı oluyormuş suni sancı annem bana doğumunda vermişler açılmada olmamış mevbur sezeryana almışlar yani sancı verildi diye illa normaldw olmuyo çekiyosyn acıyo spnra bide sezeryan oluyo(( bende küvezde kalmışım belkide sıni sancıyla ilgisi vardır:44:

Olabilir canım..normal doğum olamayacaksa sezeryan mecbur yapacak bişey yok ondan başka..Ben doktorum ne derse kabul etmek zorundayım diye düşünüyorum,hakkımızda hayırlısı olsun..

Slm.kızlar
nasılsınız bebisler nasıl
benim de disim ağrıyor
başımA vuruyor agrisi
ne zormus bu dış ağrısı

Slm.kızlar
benim de disim ağrıyor
başımA vuruyor agrisi
ne zormus bu dış ağrısı
A.s canım,geçmedi hala ğrısn geçmiş olsun..Sanırım ben de 2 dişimi kaybettim,bi tanesinin dolgusu biraz düştü..Doğumdan sonra kendimi bakıma alıcam inşallah..Dişlerime baktırcam,lazer epilasyon düşünüyorum,saçlarımın uçlarını kestircem,emzirmeden sonra kilo da vermek gerek vs..

Slm.kızlar
benim de disim ağrıyor
başımA vuruyor agrisi
ne zormus bu dış ağrısı

a.s cnm diş ağrısı için zeytini duymuştum ağrıyan dişini üzerine zeytinin kendisimiydi çekirdeğimiydi tam ahhtırlamıyorum ama koyuyosun geçer inş

slm cnm emzirirken kilolar gidiyo catycim tabi emziriyorum diye bol şerbetli tatlılar hamurişleri yenmezse :)emzirmek acayip kalori kaybettiriyo anneye:)

a.s cnm diş ağrısı için zeytini duymuştum ağrıyan dişini üzerine zeytinin kendisimiydi çekirdeğimiydi tam ahhtırlamıyorum ama koyuyosun geçer inş
Karanfil de çok iyiymiş,internetten bakın isterseniz,aklınızda bulunsun..

slm cnm emzirirken kilolar gidiyo catycim tabi emziriyorum diye bol şerbetli tatlılar hamurişleri yenmezse :)emzirmek acayip kalori kaybettiriyo anneye:)
Evet onu duydum canım ama yine de kalan kilolar olur onlar için de dikkat etmek gerek..Eşimle çok şekerli şerbeti şeyler içemiyoruz zaten,az şekerli de yeter bana..Dikkat etmek gerek..

Lazer emzirirken zararlı değil mi ki canım yoksa benimde ihtiyacim var hatta yarim bıraktığım seanslarim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…