Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben ebe hemşiremi aradım sızıntı şeklinde birşey geliyor oturduğum yerde de oluyor dedim ama akıntı varmı diye bakıyorum yok dedim.su geliyor olabilir bu akşam git dedi belkide açıklık varsa suni sancı veripte alabilirler dedi.ben gidiyorum dua edin bana eğer bu akşam alırlrsa yazamam ama gönderirlerse gelince yazarım buraya haber veririm inş alırlar yaa suni sancı çekmeye de rağzıyım napim öptüm hepinizi
yok canım jasmın dogurmus sanırım en sonnSlm kızlar ben geldim bugün kardeşim geldi onun için hiç giremedim doğuran var mı doğuran
kızlar ben ebe hemşiremi aradım sızıntı şeklinde birşey geliyor oturduğum yerde de oluyor dedim ama akıntı varmı diye bakıyorum yok dedim.su geliyor olabilir bu akşam git dedi belkide açıklık varsa suni sancı veripte alabilirler dedi.ben gidiyorum dua edin bana eğer bu akşam alırlrsa yazamam ama gönderirlerse gelince yazarım buraya haber veririm inş alırlar yaa suni sancı çekmeye de rağzıyım napim öptüm hepinizi
amin insallah :) onun icin henüz bende bişey yapmadım cnm, genellikle battaniye ile yükseltiyolarmış ama ben doktoruma sormayı düşünüyorum ya da hemşirelere.
İyigeceleer kızlar...kimse yok ama agri sancı ve masalciktan ancak vakit bulabildim yazmak icin.. 10.10.2013 12:00 da guzel kızım 3085 gr 50 cm spinal sezaryan ile dünyaya geldi..ameliyata 11:45 de girdim 12:30 da çıktım... Ama zordu kızlar ya o ani yasamak hemşireler gelip hazirlan dediklerin de panik başladı..ameliyathanede doktorum dahil 8 kişi vardı ilk yatirilip bağlandıktan sonra yapılan igneyle sıcaklığı hissetmeye başladım ..sonrası karında hissedilen seyler bana gore agri😀ve masalımın guzel sesiyle devam etti😍meleğimi gormek inanılmaz bir duyguydu. Inanamıyor Insan ,iste benim bebeğim diyorsun ama değişik bir duygu.. Sonrasında bacağa yapılan agri kesiciler ve ilk yürümeyleyani en zor şeyle devam etti tavan seviyede agri iste o zaman hissediliyor.. Sutum gelmedi Buda en üzücü sey oldu doğumdan kalan ,sürekli emziriyorum ama bi degisiklik yok kasikla aptamil veriyorum ..dogumdan once bol bol uyu derdi ya herkes doğruymuş yarım saat bile uyuyamadim uyuyun kızlar :))en gec saatte bir uyanıyor onun panigiyle uyuyamiyorsun zaten..Allah dogumda kolaylık sonrasında bol süt versin ...benden bu kadar :)))
Kızlar ilk doğumda suni sancıyı kesinlikle önermedi doktorum,ben de o fikirden vazgeçtim..Bebeğe zararları olabiliyormuş,uzman tv den bu konu ile ilgili videoyu da izleyebilirsiniz..Paniklinin dediği gibi vakti zamanı vardır ben stres yapmıyorum,kızım gibi rahatım,Allah biliyor yapacak bişey yok
Doktorun da iyi bir doktorsa seni düşünür tavsiye etmez zaten canım,jasemin di sanırım 7 saat suni sancı çekmiş ama bebeğinin ciğerine su kaçmış,sancıdan dolayı değildir belki de ama şüpheleniyor insan..:26:Ben hiç duymamıştım cnm zararlı olduğunu:44:evt bi zamanı var ana ağrı ıldukça insan umutlanıyor hoş ben normal düşünmüyorum ama
Doktorun da iyi bir doktorsa seni düşünür tavsiye etmez zaten canım,jasemin di sanırım 7 saat suni sancı çekmiş ama bebeğinin ciğerine su kaçmış,sancıdan dolayı değildir belki de ama şüpheleniyor insan..:26:
Olabilir canım..normal doğum olamayacaksa sezeryan mecbur yapacak bişey yok ondan başka..Ben doktorum ne derse kabul etmek zorundayım diye düşünüyorum,hakkımızda hayırlısı olsun..(( evt bebeğe zarar veriyor mu gerçekten acaba zaten çok da ağrılı oluyormuş suni sancı annem bana doğumunda vermişler açılmada olmamış mevbur sezeryana almışlar yani sancı verildi diye illa normaldw olmuyo çekiyosyn acıyo spnra bide sezeryan oluyo(( bende küvezde kalmışım belkide sıni sancıyla ilgisi vardır:44:
A.s canım,geçmedi hala ğrısn geçmiş olsun..Sanırım ben de 2 dişimi kaybettim,bi tanesinin dolgusu biraz düştü..Doğumdan sonra kendimi bakıma alıcam inşallah..Dişlerime baktırcam,lazer epilasyon düşünüyorum,saçlarımın uçlarını kestircem,emzirmeden sonra kilo da vermek gerek vs..Slm.kızlar
nasılsınız bebisler nasıl
benim de disim ağrıyor
başımA vuruyor agrisi
ne zormus bu dış ağrısı
Slm.kızlar
nasılsınız bebisler nasıl
benim de disim ağrıyor
başımA vuruyor agrisi
ne zormus bu dış ağrısı
A.s canım,geçmedi hala ğrısn geçmiş olsun..Sanırım ben de 2 dişimi kaybettim,bi tanesinin dolgusu biraz düştü..Doğumdan sonra kendimi bakıma alıcam inşallah..Dişlerime baktırcam,lazer epilasyon düşünüyorum,saçlarımın uçlarını kestircem,emzirmeden sonra kilo da vermek gerek vs..
Karanfil de çok iyiymiş,internetten bakın isterseniz,aklınızda bulunsun..a.s cnm diş ağrısı için zeytini duymuştum ağrıyan dişini üzerine zeytinin kendisimiydi çekirdeğimiydi tam ahhtırlamıyorum ama koyuyosun geçer inş
Evet onu duydum canım ama yine de kalan kilolar olur onlar için de dikkat etmek gerek..Eşimle çok şekerli şerbeti şeyler içemiyoruz zaten,az şekerli de yeter bana..Dikkat etmek gerek..slm cnm emzirirken kilolar gidiyo catycim tabi emziriyorum diye bol şerbetli tatlılar hamurişleri yenmezse :)emzirmek acayip kalori kaybettiriyo anneye:)
A.s canım,geçmedi hala ğrısn geçmiş olsun..Sanırım ben de 2 dişimi kaybettim,bi tanesinin dolgusu biraz düştü..Doğumdan sonra kendimi bakıma alıcam inşallah..Dişlerime baktırcam,lazer epilasyon düşünüyorum,saçlarımın uçlarını kestircem,emzirmeden sonra kilo da vermek gerek vs..
Emzirirken gitmem canım,sonrasında inşallah.Lazer emzirirken zararlı değil mi ki canım yoksa benimde ihtiyacim var hatta yarim bıraktığım seanslarim var