2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

heh işte sorun bu ya gelde kendine söz geçir olmuyor beyin oraya odaklanmış durum cnmmbu arada ya ben işer gibi birşeyler oluyor sanki habire damla damla kaçıyorum gibi geliyor akıntı mı diye bakıyorum ama yok.suyum geliyor olabilir mi sanki hep birşey sızıyor gibi oluyor önemli birşey midir acaba:44:

sexs mi açılması için doğru birşey mi ki yapsak mı ki ama eşim yanaşmaz korkuyor oğluşu kıymetli ama rica ederim artık
evt cnm doktor yasak koymadığı sürece ilişki serbest ve erkeğin menisinde bulunan hormonlar rahmin kasılmasına sebep oldugundan doğumu başlatabiliyo.

geçmiş olsun canım.. illa olsun demiyoruz ki hayırlısıyla tez zamanda olsun diye bekliyoruz. belirtiler sıklaşıp geçince yıkım oluyo, belirti olmasa orasıda ayrı moral bozuyo. istemeden de olsa hayırla çağırıyoruz doğumu hakkımızda en hayırlısı ne ise o olsun inşallah.. Allah evladınızıda size bağışlasın inşallah hayırlı ömürlü olsun..

Merhaba sevgili ve sabir kupu anne adaylari...doktordan dondum simdi, nst'de bir agri cikti; kasilma daha dogrusu...bugun SAT'a gore 37+4'um ama bebis onden gidiyor. Doktorum birkac gun yok persembe geri donuyor umarim o yokken bir sey olmaz...tabi ki hayirlisi...
Bugun de pek doguran yok gibi, resmen durgunluk coktu :)
Gerci eninde sonunda cikacak gelecek bebeklerimiz onemli olan saglikla olsun dogumlarimiz...
Bugun yatagimizi kurduk, sildik, hazirladik, ici tozlanmasin diye de resmen ambalajladik :) ana kucagini da paketinden cikardik ve temizledik...heyecen had safhada!

eğer tutamıyosan akıntı ya da suyundur cnm

haklısın aslında ama dinletemiyoruz kendimize beyin odaklanmış durumda olcak mı olmucak mı fln diye.ama dediğinde çok haklısın allah hayırlısını versin inş

Hosbulduk Cnm ben de yürüyüş yaptım ama gecmiyor
bu sıkıntı çok az kaldı Cnm zaten o yüzden stres arttı.dr sancı
acilma yok diyor..günümüz dolunca herşey yolundaysa
1 hafta daha beklicez

Allah hepimiz hayırlı vakitle sağlıklı bir şekilde kurtarsın stresimizi de alsın ben her sabah şafak sayıyorum ama bende de hiç bir belirti yok benim şafak ta uzayacağa benziyor bir an önce sağlıcakla bebişlerimize kavuşalım artık ya

Artık garip bir hal aldı bu hamilelik
Kız iyice ümidimi yitirdim az önce bir abla
kaç ayın kaldı diyor ne ayı dedim 3 günüm
kaldı dedim abla şaşırdı en fazla 6 aylık gibi
duruyormusum

aynen çok tuğaf oluyor artık günlerimiz ama bebişlerde tık yok.gerçi buna sevinmelisin 6 aylık gibi duruyorsa ne güzel çok şişmemişsin zaten benimde çok büyük değil top gibi önümdeama canım takmayalım kafamıza dicem ama olmuyor farkındayım.stres yaptık iyice bebişler kendilerini geliceksede geri çekiyorlar düşündükçe.az kaldı sabır gelmeseler bile mecbur doktor alıcak 1 hafta sonra

hayırlısı olsun canım, sağlıkla gelsinlerde.. sabırsızlansakta yapcak bişey yok, bekliyoruz öylece :)
bende bugün beşiğimizi hazırladım, yatağını koydum, çarşafı battaniyesini felan serdim.. anakucağımız da hazır. portbebeyi hastaneye götürmek üzere içine battaniyesini felan koydum bekliyoruz :) dediğin gibi heyecan had safhada, Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla nasib etsin insallah....

aaaaaa ben bilmiyordum kız neyse kociş kurudu valla beni unutçaktı artık ben bu akşam teklif edeyim bakalım ne dicek ayrıca boşalması mı gerek içime meni dediğin sperm değil mi cnm.ama o sakıncalı diye duymuştum :44:

Amin hepimiz icin hayirlisi olsun insallah...bir bakmisiz birer birer guzel haberler yagmaya baslamis forumumuza
Bir sey soracagim: bebegin yatakta badinin geldigi yerin yukseltilmesi gerekiyor ya onu nasil yapiyorsunuz?

evet cnm içine boşalması önemli olan. netten araştır istersen doğumu kolaylaştırmak için bunun üzerine biçok yöntem var. erken dönemde erken doğum veya düşük riskinden dolayı sakıncalı oluyo. ama normal seyrinde bi hamilelikte doktorlar bunu yasaklamıyo. son zamanlarda da böyle öneriyolar hatta

eğer tutamıyosan akıntı ya da suyundur cnm

ciddi msn evet kendi kendine oturduğum yerde bile oluyor sızıntı şeklinde ama çok az yani öyle şakır şakır değil eeee napim ben şimdi dünden ber böyle bende hep akıntı sanıyorum ama akıntıda yok sadece günlük ped ıslak.ben pek kale almamıştım.su gelirse bayağı gelir diye.offf kafam karıştı.

anladım cnm bilmiyordum doğuma sebep olduğunu sadece zaralı diye duydum bakayım bari netten.ayrıca suyum geliyorsa napıcam ben sızıntı şeklinde gelir mi ki

Amin hepimiz icin hayirlisi olsun insallah...bir bakmisiz birer birer guzel haberler yagmaya baslamis forumumuza
Bir sey soracagim: bebegin yatakta badinin geldigi yerin yukseltilmesi gerekiyor ya onu nasil yapiyorsunuz?
amin insallah :) onun icin henüz bende bişey yapmadım cnm, genellikle battaniye ile yükseltiyolarmış ama ben doktoruma sormayı düşünüyorum ya da hemşirelere.

anladım cnm bilmiyordum doğuma sebep olduğunu sadece zaralı diye duydum bakayım bari netten.ayrıca suyum geliyorsa napıcam ben sızıntı şeklinde gelir mi ki
bende biraz önce o doğum sitesinde sızıntı seklinde gelebildiğini okudum ama pedde veya çamaşırda iz bırakmaz diyodu. pedde benimde habire ıslaklık var ama onu önemsemiyorum. geçende sızıp durdu doktoru aradım içerde enfeksiyon kalmış ondan oluyo dedi alttan muayene ile. eğer o sızıntı artarak devam ederse doktoruna sor mutlaka ayrımını en iyi onlar yapar.

anladım cnm zaten pzrsi kontrol var o zaman söylerim napim artık şimdi hastaneye gitsem doktor yoktur zaten ulrasondan anlaşılıyor sanırım su durumu yarndan sonra belli olur

Selam kızlar,napıyoaunuz nasılsınız? Biraz uyumuşum bgn erken kalktık doktora gittik sonra da çarşıda işlerimizi hallettik..Son zamanlar enerji gelirmiş ya bende vardı yani,eşim daha kalksak tontin tontin gezecektin diyor Muayene yine beklediğim gibiydi,kzıım içerde çok mu çok rahat,3300 civarı olmuş dedi..Bayramın 3. günü perşembae sabahı son olarak kontrole gidicez yine bir aksilik yoksa,yani suyum falan yerindeyse pazartesi günü sezeryanla alırım dedi..Minnağımın rahatlığından sonum sezeryan olacak sanırım.. Tabi arada belki sürpriz yapar ama hiiiçç sancılık bir durumum yok.

Son düzenleme:
anladım cnm zaten pzrsi kontrol var o zaman söylerim napim artık şimdi hastaneye gitsem doktor yoktur zaten ulrasondan anlaşılıyor sanırım su durumu yarndan sonra belli olur
benimde pzts var. ben doktora su geldiğini söleyince çağırmıştı, gittim alta turnusol yerleştirdi. usgde açıklık yok dedi. usg den sonra turnusolu cıkardı baktı bebeğin suyu değil dedi. senide alttan muayene edebilir. ama zaten son haftandasın o yüzden baska bisey denermi bilmiyorum cnm :26:
benim kv.nin arkadası geldi, bende cok severim o kadını, senin yüzüne lohusa siması düşmüş dedi, aksam sabah olur bu cocuk dedi. al işte sen unutsan onlar hatırlatıyo

Oyle tatlım stres dolduk
Amin Cnm benimde günüm olacak mı bilmiyorum

İyice stres olduk ama yapacak birşey yok

Oyle tatlım stres dolduk

Amin Cnm benimde günüm olacak mı bilmiyorum

İyice stres olduk ama yapacak birşey yok

merhaba kızlar nasılsınız yokmu dah adoguran bırden bı durduk dogumlarda amann hepımız aynı durumdayız stress sıkıntı nıye bu sıpalar su son donemde de boyle sıkıntıya soktular 9 ay yetmedı galıba artık nazı felan gectı dırek ınatcılıga bagladılar galıba olayıı...
az once annemle konusurken arkadan yengem bagırıyor daha ne durruyonn dıyee nasıll sınır oldumm bırden anlatamm telefonu kapatıp aglayacaktım kendımı zor tuttum nıye oyle oldu bılmıyorumm ama bırden acayıp gerıldımm
sankı benım elımde olan bısey dedımm

allah bebeklerımıze saglık versın tek tesellım bu rabbım baska sıkıntı vermesınn tek sıkıntımız gec gelmelerı olsun saglıklılar saglıklıyız ya bunada sukurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…