2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Cnm eğer fazla olursa dr sor
hem için rahat olur.bende 37.
Haftada yarım çay bardagi kadar
gelmişti şu sanmistim ama su değilmiş
hatta bebeğin suyu fazla çıkmıştı bir
hafta sonra o sulu akıntı gitti

sagol canim. Bende 1-2 gundur basladi. 3 gun once bizim de su normalden az fazla cikmisti. 3 gunde hemen degisir mi bilmem. Ydisinda olunca bana bakan dr yok ebe bakiyor burda. Anca hastane aramak lazim. insallah bisey yoktur.

Anladım cnm eger cok cok kafanda şüphe kalırsa dr sorarsın ama bır sorun yoktur

Banada öyle gelıyor cnm sanırım yaklaştı dogum kana dönuk bır renk gelıyor bazen

Hakkında hayirlisi olsun tatlım
allah hepimize kolay doğum nasip
etsin bende dua ediyorum 3 günüm
kaldı suni sancı da istemiyorum hep
olumsuz şeyler duyuyorum

sagol canim. Bende 1-2 gundur basladi. 3 gun once bizim de su normalden az fazla cikmisti. 3 gunde hemen degisir mi bilmem. Ydisinda olunca bana bakan dr yok ebe bakiyor burda. Anca hastane aramak lazim. insallah bisey yoktur.

Endiselwnme tatlım artış olursa hastahaneye
gidersin sen türkiye de misin Cnm

Hakkında hayirlisi olsun tatlım
allah hepimize kolay doğum nasip
etsin bende dua ediyorum 3 günüm
kaldı suni sancı da istemiyorum hep
olumsuz şeyler duyuyorum
Amin cnm saglıcakla kavusalım yeterki. Cok merak edıyor ınsan nasıl bır dogum benı beklıyor diye stres yapmamız lazım ama elde değil işte . Alt taraf agrıyor ama dün de boyleydı cok acılmada yok. İlişkıye gırmek acıklıgı artırıyor dıyorlar o zaman doktorlar neden yasaklıyor onuda bılemıyoruz ki o sekılde elımızden gelenı yapalım.

Amin cnm saglıcakla kavusalım yeterki. Cok merak edıyor ınsan nasıl bır dogum benı beklıyor diye stres yapmamız lazım ama elde değil işte . Alt taraf agrıyor ama dün de boyleydı cok acılmada yok. İlişkıye gırmek acıklıgı artırıyor dıyorlar o zaman doktorlar neden yasaklıyor onuda bılemıyoruz ki o sekılde elımızden gelenı yapalım.

İnşallah tatlım her dr değişiyor Cnm benim
dr yasaklsmadi ama zamanı ne zaman dolarsa
bebis o zaman geliyor ben 31.haftamda erken doğum
riski yaşadım ama su an bebis gününü dolduracak gibi
görünüyor

İnşallah tatlım her dr değişiyor Cnm benim
dr yasaklsmadi ama zamanı ne zaman dolarsa
bebis o zaman geliyor ben 31.haftamda erken doğum
riski yaşadım ama su an bebis gününü dolduracak gibi
görünüyor

Çağla Cnm eğer eşini ikna edersen ilişkiyi
dene derim:KK17:

Bu hafta yapmadik cnm normalde ara ara yapiyorduk. Dr pek bahsetmedi bu konu hakkinda yalniz alttan muane ederken eldiveni biraz kan oldu tedirgin olurum yine gelirse bilemedm napsak birde basi indi ya bise olurmu ki acaba acikligimin artmasi lazim catimda kemikliymis

Olabilir canım..normal doğum olamayacaksa sezeryan mecbur yapacak bişey yok ondan başka..Ben doktorum ne derse kabul etmek zorundayım diye düşünüyorum,hakkımızda hayırlısı olsun..:KK16:
benım doktorum once sunı sancı deneyecez sonra olmazsa sezeryan dedı bende doktor ne derse kabul ettım ıstemeye ıstemye cunku gunumuz doluyor:26::26::18:
Slm.kızlar
nasılsınız bebisler nasıl
benim de disim ağrıyor
başımA vuruyor agrisi
ne zormus bu dış ağrısı :KK37:

Kızlar Sizinde geceleri karniniz
ağrıyor mu ama değişik birağrı
Uykum bölünüyor
canım allah sıfa versın bıde bu sıkıntıda dıs zorr karanfılı bende duymustumm deneyebılırsınn
benımde gobegın us tarafı acıyor degısık bı acı ozellıkle gecelerı acı oluyor

yok canim ydisindayim oyuzden burdan sizlere danisiyorum sagolun..
Anladım Cnm bildiğimiz konularda yardım ederiz
Bu hafta yapmadik cnm normalde ara ara yapiyorduk. Dr pek bahsetmedi bu konu hakkinda yalniz alttan muane ederken eldiveni biraz kan oldu tedirgin olurum yine gelirse bilemedm napsak birde basi indi ya bise olurmu ki acaba acikligimin artmasi lazim catimda kemikliymis
Cnm pek zarari olacağını sanmıyorum ama sen
rahat olacaksan yapma tatlım
benım doktorum once sunı sancı deneyecez sonra olmazsa sezeryan dedı bende doktor ne derse kabul ettım ıstemeye ıstemye cunku gunumuz doluyor:26::26::18:

canım allah sıfa versın bıde bu sıkıntıda dıs zorr karanfılı bende duymustumm deneyebılırsınn
benımde gobegın us tarafı acıyor degısık bı acı ozellıkle gecelerı acı oluyor

Sağol Cnm benim sürekli oluyor bebek ağırlaştı
acaba ondan mı açıyor sağa yatsak bebis sağda

Anladım Cnm bildiğimiz konularda yardım ederiz

Cnm pek zarari olacağını sanmıyorum ama sen
rahat olacaksan yapma tatlım

Sağol Cnm benim sürekli oluyor bebek ağırlaştı
acaba ondan mı açıyor sağa yatsak bebis sağda

canım benım usak nerde ben onuda ıyıce karıstırdmm nts de hep saga takılıyordu bu guıtmemde solda cıktı devamlı yer degıstıyorr ama asagıı ınmıyorr bı turluu:KK53::KK53:

Kızlar iyice azaldik herkez doğum
yaptı.inşallah bizlerde sorunsu doğum
yaparız..Sizinde düzenli olarak karniniz
sertlesiyor ve assaginizda bir baskı acı
hissediyormusunuz hem vajina da hem
makatta :26:

Kızlar iyice azaldik herkez doğum
yaptı.inşallah bizlerde sorunsu doğum
yaparız..Sizinde düzenli olarak karniniz
sertlesiyor ve assaginizda bir baskı acı
hissediyormusunuz hem vajina da hem
makatta :26:

karnım ozellıkle aksamları cok sertlesıyor bugunde ara ara vajınaya agrı gıryor dunde bı 10 dakka makat agrım oldu bunlar sanırım dogum ıcın yeterlı deıldırr:26::26:

canım benım usak nerde ben onuda ıyıce karıstırdmm nts de hep saga takılıyordu bu guıtmemde solda cıktı devamlı yer degıstıyorr ama asagıı ınmıyorr bı turluu:KK53::KK53:

Bencede sürekli oyle Cnm dr başı assagi da dedi
ama kanala inip inmedigini soylemedi..acaba inmismidir

Bencede sürekli oyle Cnm dr başı assagi da dedi
ama kanala inip inmedigini soylemedi..acaba inmismidir

ınsallah ınmıslerdır zullumm pazartesı kont var acıklık var desınn dıye okadar dua edıyorumkı ınsallah ıkımıznde bu gece bırden sancısı gelırr yoksa sezeryana dogru gıdyoz ıkımzde bıde benım doktor en son carsmbaya kadar beklıyor senınkı sanırım bayram sonuna kadar bekleyecek

karnım ozellıkle aksamları cok sertlesıyor bugunde ara ara vajınaya agrı gıryor dunde bı 10 dakka makat agrım oldu bunlar sanırım dogum ıcın yeterlı deıldırr:26::26:

Benim sabah akşam karnım sert bide yürüyünce
karnım taş kesiliyor yavaş yavaş doğuma hazirlaniyoruz
galiba Cnm...

ınsallah ınmıslerdır zullumm pazartesı kont var acıklık var desınn dıye okadar dua edıyorumkı ınsallah ıkımıznde bu gece bırden sancısı gelırr yoksa sezeryana dogru gıdyoz ıkımzde bıde benım doktor en son carsmbaya kadar beklıyor senınkı sanırım bayram sonuna kadar bekleyecek

İnşallah Cnm ya birde dr bana çatı muayenesi
yapmadı ama kolayça normal doğum yaparsın
dedi açıklık var mı yok mu bilmiyorum

İnşallah Cnm ya birde dr bana çatı muayenesi
yapmadı ama kolayça normal doğum yaparsın
dedi açıklık var mı yok mu bilmiyorum

baa haftada ıkı kez yapılıyor canım ama tık yokk ınsallah senın vardır acılman arada sancın oluyordu senın ınsallah acıklık olmustur o sancılarda

X