2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
baa haftada ıkı kez yapılıyor canım ama tık yokk ınsallah senın vardır acılman arada sancın oluyordu senın ınsallah acıklık olmustur o sancılarda

Kız ben çatı muayenesi hiç olmadım
bu gidişimde de olmak istemiyom Cnm
çünkü başka dr muayene olucam inşallah açıklık
olur şurada kaç gün kaldı

Kız ben çatı muayenesi hiç olmadım
bu gidişimde de olmak istemiyom Cnm
çünkü başka dr muayene olucam inşallah açıklık
olur şurada kaç gün kaldı

Edelim tatlım yoksa doguramiicaz
Ah ah ne olacak bu halimiz kız
benımkını ebe yapıyor canım ama muhtemelen her halukarda yapılır sanada
allah yardımcımız olsun canım hayırlısıyla mudahalesız kolay bı dogum yaparız su ıkı gun ıcınde yoksa halımız hal deıll
ben cıkayım canım artık ıyı geceler ınsallah bu gece sancıların gelır saglıkla bebısını kucagına alırsın

İnşallah Cnm iyi geceler tatlım

Kızlar iyice azaldik herkez doğum
yaptı.inşallah bizlerde sorunsu doğum
yaparız..Sizinde düzenli olarak karniniz
sertlesiyor ve assaginizda bir baskı acı
hissediyormusunuz hem vajina da hem
makatta :26:

bende aynısı var cnm sertleşirken aynı anda makata vuruyor bende hastaneden geldim şimdi açılma varmış 2 cm ama beklicez işte sancıları

geldim cnm yolladılar 2 cm açılma varmış sancıları beklicez yapacak birşey yok:44:

kızlar hastanede doğumhaneye götürdüler muayene için bir kız doğum yapıcak suni sanı verilmiş aman allahım nasıl bağırıyor off içime çöktü acısı resmen korkudan öldüm yaaa o nasıl birşey allah yardımcısı olsun

ALLAH yardimcimiz olsun cümlemizin valla ins o kiz da rahatlikla dogumunu yapar cnm o aciyi cok merak eder oldum

Gözün Aydın tatlım günün belli en
Azından bizlerin ki belli değil

bugün dr'a gittim. seninki yüksek ihtimalle tarihi beklemeyecek dedi. benimki de belli değil

çağlacım kan olduğuna emin misin? çatı muayenesinde kan renginde dezenfektan bir ilaç kullanıyorla. benim doktorum özellikle muayeneden önce ellerini gösterdi, bak bu ilaç korkma dedi...

bende aynısı var cnm sertleşirken aynı anda makata vuruyor bende hastaneden geldim şimdi açılma varmış 2 cm ama beklicez işte sancıları
Gözün Aydın tatlım yakında açılmanda çoğalır
Sancıda gelir oh
Kız ya erken gelirse ne yapacan
Ana biz aynı gün dogurucaz desene

Gözün Aydın tatlım yakında açılmanda çoğalır
Sancıda gelir oh

Kız ya erken gelirse ne yapacan
Ana biz aynı gün dogurucaz desene

erken gelirse korkma diyor benim doktor, istanbuldayım nerde olsam seni yüzüstü bırakmam dedi kaç yıllık doktorum Allah razı olsun

Yok CNm ikiside aynı
Ama bana hiç alttan bakmadı

ne demek alttan bakmadı ya? sana normal doğum yapabileceğini neye dayanarak söyledi? neyse panik yapacak birşey yok, bazı doktorlar özellikle sancı geldiğinde bakıyorlarmış. o durumda bakmak daha kesin bilgi veriyormuş belki ondandır.
ama artık 40 haftadasın. şimdiden sonra doktor bakmasa bile sen hatırlat. Açıklık var mı yok mu mutlaka baktır.

bugün gittiğimde bana da bakmadı, ne de olsa sancın yok dedi dr ama bunan önce 4 kere baktığı için artık ezberledi benim hatları

canim bu cati muayenesini aciklik var mi diye bakmaktan farkli mi? Yani dr elle aciklik var mi diye bakiyor cati daha mi ayrintili

aynı canım. sen nasılsın bu arada? keyfin nasıl? ne vakittir görünmüyordun...

Ah biz böyle bir Dr bulamadık
Kız çok şanslısın

canım ben bu doktorun eline başka bir hastanede yumurtalıklarım alınmak üzereyken ve kanser gibi bir hastalık yanlış tehis olarak konulmuşken gittim... önce benim psikolojimi topladı, sonra gerekli ameliyatı gerçekleştirdi. aylarca kontrolüne gittim. çoğu doktor çocuk sahibi olamayacağımı söylerken benim dr hep yüreklendirdi. şimdi halim ortada...
yani hayata bağladığı bir hastası olunca, aradaki bağ farklı oluyor. ben her hafta sırf onun kontrolüne gitmek için 40 gidiş 40 dönüş 80 km yol yapıyorum, köprü geçiyorum arada falan... acil doğum olsa 2 saatte gideceğim ama doktorumu bırakmam ankaraya taşınsın oraya giderim o derece

Son düzenleme:
Bende bilmiyorum CNm bebek küçükmüş
Kolay doğum yaparsın diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…