Kizlar ben geldim,sorum olucak bisey soyleyin :26: 12:30 da su gibi akintim gelmeye basladi beyaz ve sari karisimi biseydi rengi gunluk ped kullaniyorum 3 kere degistirmek zorunda kaldim baya su gibiydi.. ve vajinamin bi tarafi asiri derecede sizliyo ayagi kalktigimda sanki kesiyolarmis gibi oluyo yuruyemiyorum,ebeyi aradim ebeye tarif ettim oda suyun olabilir dedi. ama suanda bisey yok gelmiyo bisey ama o aci hissi hala var ebe aciliyo rahim olabilir dedi. Ben napiyim bilemedim ki suanda da akinti olsa gidicem hemen hastaneye ama yok :26::26:
Kızlar ben de doğum yaptım 11 Ekim cuma günü olacaktım ama benim yaramaz 9 Ekim 5:10 gece geldi sancılarım başlamıştı acil gittik 3 cm açılma vardı ama bebişimizin kalp atışları düzensiDi sabaha karşı acil Sezaryaan aldılar şimdi ikimizde iyiyiz evimizdeyiz
arkadasımda aynı sorundan dolayı hastanede yattı canım, geçen hafta yine kan gelmiş bu seferde rahim açılmaya başlamış yatış verdiler doğurdu.. yorgunluktan olabilir tabiki ama yinede sorsaydın doktoruna :26: ben senden cok merak ettim valla :))ya benim daha önce de yorgunluktan kanamam olmuştu 34. haftaydı sanırım erken doğum diye ödüm kopmuştu hiçbir şey çıkmadı o yüzden diyorum yorgunluktan diyealıştım yani anlican
zulludan bahsettik hemen geldi iyi insan
kız Allah iyiliğini versinaynen tam tersine gidiyoruz valla eşime diyorum tohumu sağlam ekmişsin gelmiyor bizim oğlan diye
zullumm biz bile şimdiden olsa keşke diye bekliyoruz, senin günün bittiği halde böyle olman çok çokkk normal tabiki. Senin kız gününü doldurdu neredeyse ama bunda da bi hayır vardır mutlaka. Sağlıcakla gelsinler ne diyelim :)Burdayım kızlar
malesef benim kız inatçı çıktı gelmiyor
pazartesi kontrol var en sevmediğim dr nöbetçi
of of ne yapcam ben şurada 3 günüm kaldı geleceğine
dair bir belirti yok....bu arada linacigim göbeğinin
Düştüğüne inanıyorsan doğum yakindr dün ablamla
konuştuk göbeğin düştüyse oturaniyor yatamiyorsan
doğum vaktin gelmiş dedi birde yürümekte zorlaniyorsan
iyice yaklaşmış dedi ama bende bunların hiç biri yok
istediğim kadar yürüyorumbirde geceleri farklı bir karın
agrisi var sabaha kadar geçmiyor hep uykum bölük borcuk
loorimm suyun olabilir, bebişlerin suyu sarımtrak olurmuş idrara benzediğinden dolayı hamileler karıştırırmış, tutamadıklarında anlarlarmış.. bende demin bi hikaye okudum sende aynısını yazmışsın çok şaşırdım denk gelişine. inşallah bu kez doğum sinyalidir. haberlerini bekliyoruz.Kizlar ben geldim,sorum olucak bisey soyleyin :26: 12:30 da su gibi akintim gelmeye basladi beyaz ve sari karisimi biseydi rengi gunluk ped kullaniyorum 3 kere degistirmek zorunda kaldim baya su gibiydi.. ve vajinamin bi tarafi asiri derecede sizliyo ayagi kalktigimda sanki kesiyolarmis gibi oluyo yuruyemiyorum,ebeyi aradim ebeye tarif ettim oda suyun olabilir dedi. ama suanda bisey yok gelmiyo bisey ama o aci hissi hala var ebe aciliyo rahim olabilir dedi. Ben napiyim bilemedim ki suanda da akinti olsa gidicem hemen hastaneye ama yok :26::26:
gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütmek nasib etsin inşallah..Kızlar ben de doğum yaptım 11 Ekim cuma günü olacaktım ama benim yaramaz 9 Ekim 5:10 gece geldi sancılarım başlamıştı acil gittik 3 cm açılma vardı ama bebişimizin kalp atışları düzensiDi sabaha karşı acil Sezaryaan aldılar şimdi ikimizde iyiyiz evimizdeyiz
doğuramadım diye mi somurtuyon kız boşver bak konuşacak şeyimiz var şimdi doğursak ne konuşacaz dimi
aynen yaahoşbuldum cnm
evet artık sabırsızlıktan depresyona girdim nerdeyse engel olamıyorum kendime ufacık birşeye bile umut bağlıyo insan. acaba doğucakmı falan diye
arkadasımda aynı sorundan dolayı hastanede yattı canım, geçen hafta yine kan gelmiş bu seferde rahim açılmaya başlamış yatış verdiler doğurdu.. yorgunluktan olabilir tabiki ama yinede sorsaydın doktoruna :26: ben senden cok merak ettim valla :))
kız Allah iyiliğini versinbanada kv demişti, hamileliğin ilk başlarında hareketlerime dikkat ediyodum ne olur ne olmaz diye, o da benim oğlanlar koydum mu sağlam koyar merak etme derdi gerçekten hayli sağlam yaaa
zullumm biz bile şimdiden olsa keşke diye bekliyoruz, senin günün bittiği halde böyle olman çok çokkk normal tabiki. Senin kız gününü doldurdu neredeyse ama bunda da bi hayır vardır mutlaka. Sağlıcakla gelsinler ne diyelim :)
loorimm suyun olabilir, bebişlerin suyu sarımtrak olurmuş idrara benzediğinden dolayı hamileler karıştırırmış, tutamadıklarında anlarlarmış.. bende demin bi hikaye okudum sende aynısını yazmışsın çok şaşırdım denk gelişine. inşallah bu kez doğum sinyalidir. haberlerini bekliyoruz.
gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütmek nasib etsin inşallah..
Bizler içinde dua edin olurmu, böyle sıfır psikolojide kaldık
evet maşallahhahhaah bizim kocalar ne sağlammışhiçbir belirti yok delirecem
Cnm acaba nasıl oldun
uğrarsan haberdar et bizleri
Allah analı babalı büyütmek nasib etsin cnmHerkese merhaba...dogum yaptim 5 ekimde bgn bir haftamiz oldu..
Kızlar ben de doğum yaptım 11 Ekim cuma günü olacaktım ama benim yaramaz 9 Ekim 5:10 gece geldi sancılarım başlamıştı acil gittik 3 cm açılma vardı ama bebişimizin kalp atışları düzensiDi sabaha karşı acil Sezaryaan aldılar şimdi ikimizde iyiyiz evimizdeyiz
evet maşallah
bizde eşlik ederiz delirmene hiç merak etme arkandayız
bende meraktayım aynı konularda. doktorumda doğum hakkında hiç konuşmadı, eğer ben sorarsam cevap verdi hep. kontrol bnmde pzts. pzts bile gelmiyoooooooooooookızlar pazartesi günü doluyo kontrole gidicem acaba suni sancı istesem verirler mi yoksa illaki bir sebep mi olmalı:44:
sen delirmekte haklısında biz günü olanlara noluyoooahhh ahh ben pazarteside eli boş gelirsem o zaman beni unutun delirmiş olurum heralde
cnm gozunaydın kılosu daha onceyle uyumlumu yoksa yanılma payı oluyormu
bende meraktayım aynı konularda. doktorumda doğum hakkında hiç konuşmadı, eğer ben sorarsam cevap verdi hep. kontrol bnmde pzts. pzts bile gelmiyooooooooooooo
sen delirmekte haklısında biz günü olanlara noluyooo
bu arada aklımdayken bişi sorcam kuzu ya :26: vajiden yukarı doğru anlık batmalar oluyo dünden beri, arada bi yokluyo, hiç duydun mu ya da sende yaşadın mı ? neden olabilir :26:
bende öyle düşündüm canım ama emin olamadım acaba yanılıyo muyum ya da baska sebep olabilir mi diye de geçti aklımdan.pazartesi beraber aynı anda doğuma giriyormuşuzsüper olur tabiki ümit ediyorum sadece.neyse cnm o batmalar bende de oluyor sanırım bebeğin aşağıda olmasınla alakalı birşey artık son zamanlardayız herşey olabilir mümkün ama tam olarak nedenini bilmiyorum sadece bebeğin aşağıda olmasına bağlıyorum batmaları sürekli daha da aşağıya atmaya çalışıyor kendini bence bu yüzden canımcım
o değilde şimdi böyle bekliyoruz acaba kasıma kalırmıyım diye ödüm kopuyor42 haftalık falan doğar diye deli oluyorum.