2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sağ salim al inşallah bebeğini kucağına

ben de kararsızım ama yorgan ağır olur küçük bebek için diye de düşünüyorum ama zaten yorganı var bakarım duruma göre eğer yorgan gerekirse hazırda zaten hemen çıkartırım bence senin de yorganın hazır olsun şimdi ekimdeyiz ama hemen kasım aralık gelir üşür bebişler

cnm alışmadınmı daha bu duruma bendede hep değşiyo her gidişimde bir büyük birküçük çokıo bebek

Benimde öle çıkıyo cnm haftadı ve hünleri aldığı klo göre değişiyormuş venimde biraz geri çıktı bende sordum sadece kilosuyla ilgili dedi takms kafana benimki 2500 kilo daha(((

Benim bebeğin boyunu hic soylemiyor dr. Uktrason kağıdında yaziyor mu ki

Slm kızlar midem acayip bulanıyor bugün dün gece de kadılmslarla geçti(karnımdada bir ağrı var(( üşüttüğümü sanmıyorum ama bilmiyorumda çok kötüyümmmmmm(((
2-3 gündür bende de bulantı var canım hele bugün nst sırası beklerken çok kötü oldum sonra doktorum tansiyonumu ölçtü düşüktü düzelsin diye birşeyler yiyip içtiğim halde 9-6 çıktı anca gerçi bu normal ama düzelmiş hali bu yani
maşallah büyütmüşsün artık sağ salim gelsin canım gününü saatini tamamlasın
sağ salim kucağına al inşallah yavruşunuallah kolaylık versin

zulluş sende benim gibi olmuşsun bugün doktor çatı muyanesi yapmadı en son hafta yapıyormuş çünkü daha önce yapılanlar yanıltıcı olabilyor dedi haftaya pazartesi gel burda nöbetçi doktorlar var kontrol olursun son kez belki de doğurursun dedi doğmazsa zaten tatil dönüşü direk bana geliyorsun dedi doğurturuz artık o zaman dedi
bir de hergün yalancı sancılar yaşamama rağmen nstde hiiçbir şeycik çıkmadı çok şaşırdım

Son düzenleme:
Benim bebeğin boyunu hic soylemiyor dr. Uktrason kağıdında yaziyor mu ki
fl değerini 7 ile çarp çıkan değer bebeğin boyu oluyor canım
Benimde öle çıkıyo cnm haftadı ve hünleri aldığı klo göre değişiyormuş venimde biraz geri çıktı bende sordum sadece kilosuyla ilgili dedi takms kafana benimki 2500 kilo daha(((
bizim geç döllenme olduğu için böyle oluyor aslında adet tarihimize göre olsaydı böyle değişmezdi
cnm alışmadınmı daha bu duruma bendede hep değşiyo her gidişimde bir büyük birküçük çokıo bebek

canım benim hep uyumlu çıkıyordu ilk kez böyle çıktı

kızlar bende geldım ve hala doguramadım bebişin keyfı gayet ıyı gelmeyede nıyetı yok nst cekıldk kalp atısları guzel sancı yok beklıyz hala dok sezaryan yanlısı degılım dedı bebegın keyfı yerınde bekleyelım dedı

Ben yorgan da aldım battaniyeleriniz de var. Evin sıcaklığına gore karar beyorum herhalde. Bizim kaloriferli ev. Sıcak oluyor.
Nasıl gunünün sezeryan icin dolmuş? Ne denek o canım? Sonuçta sezeryan her vakit olmuyor mu? Bende kırmalı bekliyorum ama hala tık yok. Olmazsa 41nci haftada bile sezeryan olabilirim.

selam kızlar nasılsınız?benim kızımında gelmeye niyeti yok daha.doktor 12sine kadar gelmezse doğumu başlatıcaz daha fazla durmasının bi yararı yok dedi.işimede geldi bende fazla bekletmek istemiyodum.eşim izne çıktı hemen girip çıkıyorum doğuran varmı diye bakıp zulucum doğurmamışsın hala bebişlerin keyfi yerinde demekki

Kızlar selam, bugün buraya yazdıktan sonra doktorumu aradım, bugün gel kontrol edelim dedi. Apar topar eşimi aradım, duşumu alıp hazırlandım ve çıktık. Nst de sancım çıkmadı, bende sancım geçti demiştim zaten. Suyun nerden geldiğini anlamak için çatala çıktım ve turnusol yerleştirdi, o dururken beni Usg ye aldı, 2750 gr olmuşuz, herşey yolunda şükür.. Rahim ağzına biraz daha yaklaşmış dedi, bikaç gün merkezde kalabilirsen takip ederiz çünkü ani bi şekilde doğum ilerleyebilir dedi. Ama kalıcak yerimiz olmadığından eve döndük, ani bişey olursa tekrar gidicez. Turnusolu çıkarmak için usg den sonra tekrar çatala geçtim, mantar görünüyo dedi, bebeğin suyu değilmiş gelen. Rahim kapalı henüz ama başı yaklaşmış dedi. Tek kullanımlık bi fitil verdi. Şimdi evimizdeyiz, bebişim bikaç güne gelirse gidicez, gelmezse Pazartesi kontrole gidicez..

Canım hic takılma. Bu haftalarda cok yanılma payları oluyor. Bende öyle düşünmüştüm. Sonraki hafta birden 400 gr aldı. Hic takma kafana.

Benim fl 7.5 ozaman 7.5×7yapicam yani.kilosu yok ama boyu uzun o zaman:))

Hsyirlisi olsun. Keyfi yerinde Bizimkilerin :)
Kac kilo cikti.

inş canım ya hayırlısı saglıklı kalp atısları normal sancıda yok insaalah carsamba gene cagırdı 2gunde bır doktrdayz
günün dolunca 2 günde bir çağırıyor olsun gidersiniz nolacak yeterki bebek sağlıklı olsun
yaa bir de kızlar erken doğar derler kim demişse iyi bir tespitte bulunamamış benim de bugün nstde sancım çıkmadı gelmeye niyti yok üstelik doktor bayram sonuna bile kalabilir dedi önce hep bayramdan önce doğar diyodu vazgeçti herhalde kızçem

neyse suyun olmamaıs sevindirici aslında doğuktan sonraki gelişimle anne karnındaki bir değil biraz daha gelişir olgunlaşır organları doğum sonrası riskleri sıfıra indirgeyebilir bu durumda...aslında ben tahmin etmiştim mantardan olabileceğini ama sen öyle diyince demekki benimkinden farklı dedim bende de öyle oluyor suyum geldi sanıyorum her seferinde bir anda akıyor çünkü çok da sulu bir akıntı bende mantar var ondan oluyormuş iyileşmedi bir türlü krem fitil kullandım ama banamısın demiyor

Canım hic takılma. Bu haftalarda cok yanılma payları oluyor. Bende öyle düşünmüştüm. Sonraki hafta birden 400 gr aldı. Hic takma kafana.

aslında aman bebeğim kilo alsın diyen biri değilim de bu kadar az olunca acaba besin gitmiyor mu filan diye aklıma takıldı benim için sağlıklı olması önemli kilosu değil
rabbim hepimize sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…