sağ salim al inşallah bebeğini kucağınaKızlr yarın 1 gibi sezeryana giricem inş. 38+4 Olucam ama nezleyiim bugün anestesiyi aradım gününz sezeryan için dolmuş zaten olmazsa spinal yapmak zorundaız deddi bende spinlden biraz korkuyoum başağısı yapıyormş hakımızda hayırlısı inş.
Merhaba herkese, oncelikle hala/henuz "Dogum Hikayeleri" basligina hikayelerini yazamamis benim gibi tum sabir kupu annelere saglikli dogumlar diliyorum :) bugun itibariyla 36+6 haftaligiz...benim sorum sizlere su: kismetse temizlikten sonra bebegin yatagini kuracagiz...yenidogan ve park yatakta yatan bebegin ustune ne ortulur? Ekimin sonuna yaklastigimiz gunlerde, bayramdan sonra filan acaba gece ve gunduz nasil bir seyler ortulmeli? Bana yardimci olun lutfen...
ben geldim bugün kontrolümüz vardı ve doktorumuz ayın 24üne kadar yokmuş o yüzden herhalde bugün çoook yoğundu kadın bizim kzı içinse herşey yolunda dedi ama benim aklıma birşey takıldı geçen hafta 37+1 günlük yazıyordu usgde bugün se 37+5 ve sadece 60 gr almış boyu da hiiç uzamamış hala 50 cm doktor gelişimi yavaşlar artık olabilir normal dedi ama bu kadar mı yavaş olur 1 haftada sadece 4 gün ileri gitmiş
açıkçası benim aklıma takıldı muhtemel doğum tarihim de 16 ekimdi şimdi 23 ekim diyor bu nasıl iştir anlamadım açıkçası
ben geldim bugün kontrolümüz vardı ve doktorumuz ayın 24üne kadar yokmuş o yüzden herhalde bugün çoook yoğundu kadın bizim kzı içinse herşey yolunda dedi ama benim aklıma birşey takıldı geçen hafta 37+1 günlük yazıyordu usgde bugün se 37+5 ve sadece 60 gr almış boyu da hiiç uzamamış hala 50 cm doktor gelişimi yavaşlar artık olabilir normal dedi ama bu kadar mı yavaş olur 1 haftada sadece 4 gün ileri gitmiş
açıkçası benim aklıma takıldı muhtemel doğum tarihim de 16 ekimdi şimdi 23 ekim diyor bu nasıl iştir anlamadım açıkçası
2-3 gündür bende de bulantı var canım hele bugün nst sırası beklerken çok kötü oldum sonra doktorum tansiyonumu ölçtü düşüktü düzelsin diye birşeyler yiyip içtiğim halde 9-6 çıktı anca gerçi bu normal ama düzelmiş hali bu yaniSlm kızlar midem acayip bulanıyor bugün dün gece de kadılmslarla geçti(karnımdada bir ağrı var (( üşüttüğümü sanmıyorum ama bilmiyorumda çok kötüyümmmmmm (((
maşallah büyütmüşsün artıkKızlar ben oğlumu gördüm bugün gördüm sayılmaz aslında çok odaklanamadim tansiyondan korktu doktorum hemen alırız bebeği dedi o arada ben gittim kafam yani darmadagin oldu cok şükür idrar tahlililm temiz geldi pazartesi cati muayenem var oğlumun keyfi iyi sancum cikmadi suyumuz normal kilomuz 3000 olmuş artık büyümüş bence psikolojik sınırı asmis :) şimdi evde büyük temixlik var annemve bir kadın ugrasiyor. Annem dua ediyor bayram oncesi gelmesin oglum diye
sağ salim kucağına al inşallah yavruşunuBenim az önce belli oldu kontrolden yeni geldik bebeğin suyu yok denecek kadar azmış, zaten son 2 -3 gündür çom aşırı tuvalete gidiyordum belki de ondandır bilemiyrm, bebeğim 3400 gr olmuş sağlıklı çok şükür ama benim hiç sancım yok 1 cm de açıklığım varmış, oğlum kanala da girmedi hala yarın sabaha yatışımı verdiler sabah 8 de yatıyoruz suni sancıyla normali deneyeceğiz biraz dondum kaldım diyebilirim dr. soracağın herhangi birşey var mı dediğinde hiç bir şey soramadım bakalım yarın nasıl bir deneyim olacak bizim için...
Doğum yapan anne ve bebeklerine Allah uzun sağlıklı ömürler versin, benim gibi yapacak olanlara da kolaylık versin, bekleyenlere de sabır kızlar...
slm kızlar dr geldik
herşey yolunda kızım 3 kilo 50 cm olmuş
herşey iyi dr cati muayenesi yapmadı ama
normal doğum yaparsın.dedi bebis küçükmuş
kolay doğum yaparmisin bu hafta içinde dogsun
istiyorum çünkü dr bayram tatiline çıkılacak hastahanede
olmayacakmış haftaya pazartesi gel nobetci dr muayene
ol dedi.eğer haftaya dogurmassam diğer hafta pazartesi
aç karnA gel dedi acaba neden :26:inşallah bu hafta içinde
doğar çünkü bu hafta boyunca drum hastahane de nobetci
ayrıca nst de sancı çıkmadı sancı yok demedi ama herşey normal
dedi
fl değerini 7 ile çarp çıkan değer bebeğin boyu oluyor canımBenim bebeğin boyunu hic soylemiyor dr. Uktrason kağıdında yaziyor mu ki
bizim geç döllenme olduğu için böyle oluyor aslında adet tarihimize göre olsaydı böyle değişmezdiBenimde öle çıkıyo cnm haftadı ve hünleri aldığı klo göre değişiyormuş venimde biraz geri çıktı bende sordum sadece kilosuyla ilgili dedi takms kafana benimki 2500 kilo daha(((
cnm alışmadınmı daha bu duruma bendede hep değşiyo her gidişimde bir büyük birküçük çokıo bebek
fl değerini 7 ile çarp çıkan değer bebeğin boyu oluyor canım
bizim geç döllenme olduğu için böyle oluyor aslında adet tarihimize göre olsaydı böyle değişmezdi
canım benim hep uyumlu çıkıyordu ilk kez böyle çıktı
canım bugün doktora gittin mi ne dedi??
sağlığı yerindeyse beklemekte sıkıntı yok canım demekki daha vakti saati gelmemiş inşallah tez zamanda doğar hayırlısıylalınacım beklemelerdeyız hala
sağlığı yerindeyse beklemekte sıkıntı yok canım demekki daha vakti saati gelmemiş inşallah tez zamanda doğar hayırlısıyla
Ben yorgan da aldım battaniyeleriniz de var. Evin sıcaklığına gore karar beyorum herhalde. Bizim kaloriferli ev. Sıcak oluyor.Merhaba herkese, oncelikle hala/henuz "Dogum Hikayeleri" basligina hikayelerini yazamamis benim gibi tum sabir kupu annelere saglikli dogumlar diliyorum :) bugun itibariyla 36+6 haftaligiz...benim sorum sizlere su: kismetse temizlikten sonra bebegin yatagini kuracagiz...yenidogan ve park yatakta yatan bebegin ustune ne ortulur? Ekimin sonuna yaklastigimiz gunlerde, bayramdan sonra filan acaba gece ve gunduz nasil bir seyler ortulmeli? Bana yardimci olun lutfen...
Nasıl gunünün sezeryan icin dolmuş? Ne denek o canım? Sonuçta sezeryan her vakit olmuyor mu? Bende kırmalı bekliyorum ama hala tık yok. Olmazsa 41nci haftada bile sezeryan olabilirim.Kızlr yarın 1 gibi sezeryana giricem inş. 38+4 Olucam ama nezleyiim bugün anestesiyi aradım gününz sezeryan için dolmuş zaten olmazsa spinal yapmak zorundaız deddi bende spinlden biraz korkuyoum başağısı yapıyormş hakımızda hayırlısı inş.
fl değerini 7 ile çarp çıkan değer bebeğin boyu oluyor canım
bizim geç döllenme olduğu için böyle oluyor aslında adet tarihimize göre olsaydı böyle değişmezdi
canım benim hep uyumlu çıkıyordu ilk kez böyle çıktı
kızlar bende geldım ve hala doguramadım bebişin keyfı gayet ıyı gelmeyede nıyetı yok nst cekıldk kalp atısları guzel sancı yok beklıyz hala dok sezaryan yanlısı degılım dedı bebegın keyfı yerınde bekleyelım dedı
günün dolunca 2 günde bir çağırıyor olsun gidersiniz nolacak yeterki bebek sağlıklı olsuninş canım ya hayırlısı saglıklı kalp atısları normal sancıda yok insaalah carsamba gene cagırdı 2gunde bır doktrdayz
yaa bir de kızlar erken doğar derler kim demişse iyi bir tespitte bulunamamış benim de bugün nstde sancım çıkmadı gelmeye niyti yok üstelik doktor bayram sonuna bile kalabilir dedi önce hep bayramdan önce doğar diyodu vazgeçti herhalde kızçemselam kızlar nasılsınız?benim kızımında gelmeye niyeti yok daha.doktor 12sine kadar gelmezse doğumu başlatıcaz daha fazla durmasının bi yararı yok dedi.işimede geldi bende fazla bekletmek istemiyodum.eşim izne çıktı hemen girip çıkıyorum doğuran varmı diye bakıpzulucum doğurmamışsın hala bebişlerin keyfi yerinde demekki
Kızlar selam, bugün buraya yazdıktan sonra doktorumu aradım, bugün gel kontrol edelim dedi. Apar topar eşimi aradım, duşumu alıp hazırlandım ve çıktık. Nst de sancım çıkmadı, bende sancım geçti demiştim zaten. Suyun nerden geldiğini anlamak için çatala çıktım ve turnusol yerleştirdi, o dururken beni Usg ye aldı, 2750 gr olmuşuz, herşey yolunda şükür.. Rahim ağzına biraz daha yaklaşmış dedi, bikaç gün merkezde kalabilirsen takip ederiz çünkü ani bi şekilde doğum ilerleyebilir dedi. Ama kalıcak yerimiz olmadığından eve döndük, ani bişey olursa tekrar gidicez. Turnusolu çıkarmak için usg den sonra tekrar çatala geçtim, mantar görünüyo dedi, bebeğin suyu değilmiş gelen. Rahim kapalı henüz ama başı yaklaşmış dedi. Tek kullanımlık bi fitil verdi. Şimdi evimizdeyiz, bebişim bikaç güne gelirse gidicez, gelmezse Pazartesi kontrole gidicez..
Canım hic takılma. Bu haftalarda cok yanılma payları oluyor. Bende öyle düşünmüştüm. Sonraki hafta birden 400 gr aldı. Hic takma kafana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?