- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
sağ salim al inşallah bebeğini kucağınaKızlr yarın 1 gibi sezeryana giricem inş. 38+4 Olucam ama nezleyiim bugün anestesiyi aradım gününz sezeryan için dolmuş zaten olmazsa spinal yapmak zorundaız deddi bende spinlden biraz korkuyoum başağısı yapıyormş hakımızda hayırlısı inş.
Merhaba herkese, oncelikle hala/henuz "Dogum Hikayeleri" basligina hikayelerini yazamamis benim gibi tum sabir kupu annelere saglikli dogumlar diliyorum :) bugun itibariyla 36+6 haftaligiz...benim sorum sizlere su: kismetse temizlikten sonra bebegin yatagini kuracagiz...yenidogan ve park yatakta yatan bebegin ustune ne ortulur? Ekimin sonuna yaklastigimiz gunlerde, bayramdan sonra filan acaba gece ve gunduz nasil bir seyler ortulmeli? Bana yardimci olun lutfen...
ben de kararsızım ama yorgan ağır olur küçük bebek için diye de düşünüyorum ama zaten yorganı var bakarım duruma göre eğer yorgan gerekirse hazırda zaten hemen çıkartırım bence senin de yorganın hazır olsun şimdi ekimdeyiz ama hemen kasım aralık gelir üşür bebişler