• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam kızlar dun aksam burayada yazdım tansıyonum yuksek dıye 18/10 a cıktı doktoru aradım acıl gel dedı aksam yatısım yapıldı suan tansıyon ıyı ama doktor eve gondermıyo eve gıtmek ıstıyosan hemen bebegı alayım dedı ama ben 2-3 gun daha dursun ıstıyom dedı yanı hastanedeyız tansıyonum yıne yukselırse alcak hemen bebegı ınsallah bebısıme bısey olmaz

selam kızlar dun aksam burayada yazdım tansıyonum yuksek dıye 18/10 a cıktı doktoru aradım acıl gel dedı aksam yatısım yapıldı suan tansıyon ıyı ama doktor eve gondermıyo eve gıtmek ıstıyosan hemen bebegı alayım dedı ama ben 2-3 gun daha dursun ıstıyom dedı yanı hastanedeyız tansıyonum yıne yukselırse alcak hemen bebegı ınsallah bebısıme bısey olmaz

cnm gecmis olsun bende iki hafta önce tansiyon
yüzünden sezaryen olacaktım ama dr değiştirdim
tansiyon ilacı kullanıyorum tansiyonumda duzene
girdi idrar tahlili ysptirdin mı Cnm

sordum cnm cuma gıttım yazdımda gormemişsin dr bayramın lık 2 gunu orda olcakmış eger sancın başlarsa ebeler benı arar dedı bende ıllaa sız gelın dedım tamam dedı ınş gelir ayrıca ne getırelım dedım dogum için dedım özel eşyalarını getır dedı hasta bezını sordum onlar verıyorlarmış bu kadar zaten persembe tekrar gıtcez
anladım canım iyi bari ilk iki gün ordaymış

kız sezin neredesin sen hiç ugramiyorsun:20:
elifcik nasıl:emir_bebek:kuz bu bebek doğmaz
nst de sancı yok 8 günüm kaldı tik yok kuz
duat doguram artikin :1:

Seni merak ediyorum kıZ bende elifcik maşallah iyi teyzoşu kız akşam sabah nasıl oluyo anlamıyom goremıyom nete puan uyuyoda ancak işte düzen kurabıldık alışma evresi tek nefeste ansızın çıkıp gelicek Elif'in sendinde canım

İyi geceler hanımlar dualarınıza ihtiyacım var hastanede yatıyoruz oglumla megakolon diye bi hastalık tan şüphelenilio doktorlar tarafından...dogduğundan beri bi kaka yapmama gibi bi problemimiz vardı Rabbim dermansız dert vermesinde kıymetlimi böyle gördükçe mahvoluyorum ameliyat diyolar eger o hastalık varsa dua edin nolur kuzum sag salim atlatsın bu durumu
Gecmiş olsun canım hiç bişik olmucak ALlahın izniyle moda bu bebeklerde canım

Kızlar doktora gittim bugün perşembeye çağırdı ya bu Perşembe Yada Pazartesi alırım dedi bugün 37 haftalık. Oldu .

Ayyy sezinim evinizin nesesi olmuştur
elifcik bende bu duyguyu tatmak istiyorum
kız benim kız çok inatçı gelmiyor:1:minik
bebis görünce dayanamıyorum ben:43:

Merhaba herkese, oncelikle hala/henuz "Dogum Hikayeleri" basligina hikayelerini yazamamis benim gibi tum sabir kupu annelere saglikli dogumlar diliyorum :) bugun itibariyla 36+6 haftaligiz...benim sorum sizlere su: kismetse temizlikten sonra bebegin yatagini kuracagiz...yenidogan ve park yatakta yatan bebegin ustune ne ortulur? Ekimin sonuna yaklastigimiz gunlerde, bayramdan sonra filan acaba gece ve gunduz nasil bir seyler ortulmeli? Bana yardimci olun lutfen...

3 kilo oldu bebek 49 cm sizce bekleyeyimmi yoksa doktorumu dinleyeyim

Doktorunuz nicin 37.haftada dogumu onerdi acaba? Herhangi bir sebebi var mi bunun? Eger amniyon sivisi yeterliyse, tansiyon problemi yoksa, plasenta kireclenmesi vs.yoksa beklenebiliyor cunku daha gec haftalara dek, benim bildigim. Elbette doktorlar bizim ongoremedigimiz pekcok seyi dusunup ona gore kararlar aliyorlardir. Isterseniz acik acik doktorunuzla konusun, kafanizdaki soru isaretleri silinsin. Umarim cok guzel ve saglikli bir sekilde olur dogumunuz da bizlerle paylasirsiniz hikayenizi. Sizi ve bebegi opuyorum :)

Kızlr yarın 1 gibi sezeryana giricem inş. 38+4 Olucam ama nezleyiim bugün anestesiyi aradım gününz sezeryan için dolmuş zaten olmazsa spinal yapmak zorundaız deddi bende spinlden biraz korkuyoum başağısı yapıyormş hakımızda hayırlısı inş.

Kızlr yarın 1 gibi sezeryana giricem inş. 38+4 Olucam ama nezleyiim bugün anestesiyi aradım gününz sezeryan için dolmuş zaten olmazsa spinal yapmak zorundaız deddi bende spinlden biraz korkuyoum başağısı yapıyormş hakımızda hayırlısı inş.

Hayirlisiyla dogumunuzu yaparsiniz insallah ve bizle hikayenizi paylasirsiniz...endiselenmeyin, zor olacak elbette ama bu gece iyi uyumaya gayret edin...

ben geldim bugün kontrolümüz vardı ve doktorumuz ayın 24üne kadar yokmuş o yüzden herhalde bugün çoook yoğundu kadın bizim kzı içinse herşey yolunda dedi ama benim aklıma birşey takıldı geçen hafta 37+1 günlük yazıyordu usgde bugün se 37+5 ve sadece 60 gr almış boyu da hiiç uzamamış hala 50 cm doktor gelişimi yavaşlar artık olabilir normal dedi ama bu kadar mı yavaş olur 1 haftada sadece 4 gün ileri gitmiş:53::53:
açıkçası benim aklıma takıldı muhtemel doğum tarihim de 16 ekimdi şimdi 23 ekim diyor bu nasıl iştir anlamadım açıkçası

Back