- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
kuzum bende de mantar enfeksiyonu vardı daha önce ama geçmişti. Şimdiki durum öncekilerden çok farklıydı, sancıyla kasılma ve su bi anda geldi. Akıntılı olsa ya da kesik kesik gelse yine anlardım mantar olduğunu ama bu kez bildiğin dupduru su sızıyodu. Bugün yoldaykende akmış farketmeden, pedimin ön kısmı ve çamaşırım ıslaktı. Doktorda şaşırdı tamamen duru olmasına. 0 yüzden hemen baktı bebeğin suyu olup olmadığına. enfeksiyon olduğunuda içerde biriken akıntıdan farketti. Fitili kullanıyım bakalım ne olucak. Bebekte aşağı yaklaşmış biraz, bikaç gün dikkat etmem gerek belirtilere.neyse suyun olmamaıs sevindirici aslında doğuktan sonraki gelişimle anne karnındaki bir değil biraz daha gelişir olgunlaşır organları doğum sonrası riskleri sıfıra indirgeyebilir bu durumda...aslında ben tahmin etmiştim mantardan olabileceğini ama sen öyle diyince demekki benimkinden farklı dedim bende de öyle oluyor suyum geldi sanıyorum her seferinde bir anda akıyor çünkü çok da sulu bir akıntı bende mantar var ondan oluyormuş iyileşmedi bir türlü krem fitil kullandım ama banamısın demiyor
Hsyirlisi olsun. Keyfi yerinde Bizimkilerin :)
Kac kilo cikti.
Canım geçmişe bakmadım, kociş evdeyken fazla takılamıyorum malum. Alıntılardan gördüğüm kadarıyla kilosu az çıktı demişsin. benim bebişinde halen geriden geliyo ama çarşambadan bu yana 100 gr.a yakın almış. 0ndan önceki kontrolde 1 haftada anca o kadar almıştı. Habire değişiyo, bende senin gibi acaba beslenmiyomu, plasenta yaslanması felan mı var diye düsünüyodum ama normalmiş. Dediğin gibi sağlıklı olmaları önemli, hayırlısıyla da kavusuruz insallah..aslında aman bebeğim kilo alsın diyen biri değilim de bu kadar az olunca acaba besin gitmiyor mu filan diye aklıma takıldı benim için sağlıklı olması önemli kilosu değil
rabbim hepimize sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
kuzum bende de mantar enfeksiyonu vardı daha önce ama geçmişti. Şimdiki durum öncekilerden çok farklıydı, sancıyla kasılma ve su bi anda geldi. Akıntılı olsa ya da kesik kesik gelse yine anlardım mantar olduğunu ama bu kez bildiğin dupduru su sızıyodu. Bugün yoldaykende akmış farketmeden, pedimin ön kısmı ve çamaşırım ıslaktı. Doktorda şaşırdı tamamen duru olmasına. 0 yüzden hemen baktı bebeğin suyu olup olmadığına. enfeksiyon olduğunuda içerde biriken akıntıdan farketti. Fitili kullanıyım bakalım ne olucak. Bebekte aşağı yaklaşmış biraz, bikaç gün dikkat etmem gerek belirtilere.
Canım geçmişe bakmadım, kociş evdeyken fazla takılamıyorum malum. Alıntılardan gördüğüm kadarıyla kilosu az çıktı demişsin. benim bebişinde halen geriden geliyo ama çarşambadan bu yana 100 gr.a yakın almış. 0ndan önceki kontrolde 1 haftada anca o kadar almıştı. Habire değişiyo, bende senin gibi acaba beslenmiyomu, plasenta yaslanması felan mı var diye düsünüyodum ama normalmiş. Dediğin gibi sağlıklı olmaları önemli, hayırlısıyla da kavusuruz insallah..
aynen öyle canım.. ben dr.a çarşamba rutin kontrole mi geleyim yoksa cumayı bekleyimmi diye soruyorum, o bana bugün gel hemen diyohımm anladım tatlım gelmeye niyetli desene hayırlısıyla gelsin inşallah..dupduru su olunca şüphelenmekte haklısın tatlım iyiki de gitmişsin doktora en azından acaba demekten kurtuldun için rahatladı
aynen öyle canım.. ben dr.a çarşamba rutin kontrole mi geleyim yoksa cumayı bekleyimmi diye soruyorum, o bana bugün gel hemen diyosapıttım bi an, bişeyde diyemedim. hazırlandım gittim başı biraz daha yerleşmiş diyince mutlu olmadım diyemicem ama doğum 1 2 gün içinde çok çabuk gelişebilirde şuan dedi, hayırlısıyla sağlıcakla gelsinde önemli değil :) Allahım hepimizi sağlıcakla kavustursun, kucaklarımızı bos bırakmasın insallah kuzum :)
maşallah kuzumbenim bebeğin kilosu iyi aslında ama bir haftada 100 gr bile almamış ona şaşırdım sadece yoksa kilosu iyi 3170gr şu an maşallah
fazlada alsın istemiyorumda normal doğum istediğimden ama bu da çok az olmuş 50 gr anca almış
neyse yaa doktorum normal dedi olabilir öyle dedi
anladım canım. üstüne yatmaktandır büyük ihtimal. en kötüsünü düşünmemek elde değilki cnm ya hormonlara hükmedemiyoruzki.. bende aynı öyleyim. bak ne güzel nefesim daralmıyo çarpıntım geçti diyodum, eve girdim gireli yine tısıldıyorum zar zor. doktorada sormayı unutmusum o an hissetmediğimden. şimdi kafama bi taksam sabahı sabah ederim niye sormadım ya önemliyse diyeyazyagmuru canım göğüslermn yanları derken koltukaltımn altı kaburgalar varya orası buaksam soluma yattım butun gece sabah 5tı bı döndüm sancıyodu ama bazen göğüslermde sızlıyo sutten damarlarından olabıluır ne bılıym hemen kalpten şüphelenıym ılla en kötüsünü düşünuym kollrmdan damarlar cekılıyo bazen
canım bizim bebişler gelebilir demeyle gelmediği gibi, durabilir demeylede durmuyolar malesef. her an herşey olabiliramin canım
tabi mutlu olursun bu mutlu sona iyice yaklatın demek ben de bugün öyle desin diye can attım ama demedi gerçi başı inmiş aşağı doğru dedi ama her an gelebilir demedi
maşallah kuzumevet gayet iyi kilosu, sonlara doğru azalma beklenen normal bi durummuş gerçekten ama biz bi hevesle gidince takılıyoruz sanırım :)
anladım canım. üstüne yatmaktandır büyük ihtimal. en kötüsünü düşünmemek elde değilki cnm ya hormonlara hükmedemiyoruzki.. bende aynı öyleyim. bak ne güzel nefesim daralmıyo çarpıntım geçti diyodum, eve girdim gireli yine tısıldıyorum zar zor. doktorada sormayı unutmusum o an hissetmediğimden. şimdi kafama bi taksam sabahı sabah ederim niye sormadım ya önemliyse diyeartık son günlerimizi yaşıyoruz hamişlikte, Allahın izniyle bu günlerde geçicek inşallah..
amin canım
tabi mutlu olursun bu mutlu sona iyice yaklatın demek ben de bugün öyle desin diye can attım ama demedi gerçi başı inmiş aşağı doğru dedi ama her an gelebilir demedi
uyu tatlım uykun gelmişkenAcayip uykumuz var...
Baba dedi her an gelebilir hazırlıklı ol inmiş aşağı dedi:))
Allah razi olsun saolun inşallah o hastalık degildir ameliyat falan olmaz inşallah sütümü bile veremiyorum kıyamıyorum kuzuma mideye hortum attılar burundan damar yolu açtılar her aglayışında mahvoluyorum küvezde kolay kolay kucagıma almamda yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?