• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
doğum yapan arkadaşlar

1-bademball.................... 61-asiasli
2-piskolata...................... 62-fasulye06
3-greathopes................... 63-mercanne
4-aereninannesi............... 64-naciss
5-nurberra .................... 65-bugidi
6-neslihakan ................... 66-Ferda_07
7-mexx............................ 67-aedk
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
60-feyzaaa

Bu listenin saglikla, mutlulukla 100'lu sayilari gormesi dilegiyle :) bakalim bizim adimiz ne zaman eklenecek oraya hayirlisiyla?

slm kızlar dr geldik
herşey yolunda kızım 3 kilo 50 cm olmuş
herşey iyi dr cati muayenesi yapmadı ama
normal doğum yaparsın.dedi bebis küçükmuş
kolay doğum yaparmisin bu hafta içinde dogsun
istiyorum çünkü dr bayram tatiline çıkılacak hastahanede
olmayacakmış haftaya pazartesi gel nobetci dr muayene
ol dedi.eğer haftaya dogurmassam diğer hafta pazartesi
aç karnA gel dedi acaba neden :26:inşallah bu hafta içinde
doğar çünkü bu hafta boyunca drum hastahane de nobetci
ayrıca nst de sancı çıkmadı sancı yok demedi ama herşey normal
dedi

Ne guzel cnm hersey normalmiş..gozunaydin 3 kilo da olmuş..ins istediğin zamanda gelir annesini zorlamadan sağlıkla kucağına alırsın bebisini..benim de yrn kontrolum var bakalım...

maşallah bebişine canım bir dahaki haftaya kadar 40 ı doldurmuş oluyosun sezeryana alma ihtimaline karşın aç gelmeni istemiştir
Ayyy korkarım ben sezaryenden:18:
Ne guzel cnm hersey normalmiş..gozunaydin 3 kilo da olmuş..ins istediğin zamanda gelir annesini zorlamadan sağlıkla kucağına alırsın bebisini..benim de yrn kontrolum var bakalım...

evet Cnm 3 kilo olmuş zaten ancak 3 kilo dogarmis

ya kızlar benim karnım çok ağrıyor :18:

dogum yapan arkadaslar hangı sayfadan devam edıyorsunuz.bır sorum olacaktı bebegı gece nasıl yatırıyorsunuz benımkı battanıyeyı ellerını haraket ettırınce bazen yuzunu örtuyor korkuyorum :(

dogum yapan arkadaslar hangı sayfadan devam edıyorsunuz.bır sorum olacaktı bebegı gece nasıl yatırıyorsunuz benımkı battanıyeyı ellerını haraket ettırınce bazen yuzunu örtuyor korkuyorum :(

Cnm 2013 ekim bebekleri buyurken topigine bak

sağol sebiaruz Cnm ama ne bileyim sezaryenden korkuyom

Cnm 2013 ekim bebekleri buyurken topigine bak

sağol sebiaruz Cnm ama ne bileyim sezaryenden korkuyom
kendi kendini telkin etmeye çalış canım şartlama illa normal yapıcam sezeryandan korkuyom deme o da bir süreç bebişlerimize kavuşmamız için o yüzden hiç telaş yapma inşallah Rabbim gönlüne göre verir

kendi kendini telkin etmeye çalış canım şartlama illa normal yapıcam sezeryandan korkuyom deme o da bir süreç bebişlerimize kavuşmamız için o yüzden hiç telaş yapma inşallah Rabbim gönlüne göre verir

inşallah Cnm birde kafama çok takılan birşey
var dr cati muayenesi yapmadı normal dogumu
çok kolay yaparsın dedi senin cati muayenen yapıldı mı

İyi geceler hanımlar dualarınıza ihtiyacım var hastanede yatıyoruz oglumla megakolon diye bi hastalık tan şüphelenilio doktorlar tarafından...dogduğundan beri bi kaka yapmama gibi bi problemimiz vardı Rabbim dermansız dert vermesinde kıymetlimi böyle gördükçe mahvoluyorum ameliyat diyolar eger o hastalık varsa dua edin nolur kuzum sag salim atlatsın bu durumu

geçmiş olzun cnm sıkma içini allahım buyuktur

Yok ya bence o içerde memnun annesinin vucudu sinyal veriyor tansiyon falan filan pazartrsi muayeneden sonra normal olmaz derse doktor yine bayram sonuna kalacak hayirlisi aslinda annem cok panil bayram oncesi onun isini aksatiyor kısmet bakalım kaan paşa ne isterse o

Senin durumu okudum persembeyi bekle artık hiç bisey kalmadi 10.10 güzel bir tarih

beklemedeyiz canım..seninki de üzmez annesini kuzum merak etme...

canım sen kontrole gidecektin naptın dr a bişeyler soracaktın

sordum cnm cuma gıttım yazdımda gormemişsin dr bayramın lık 2 gunu orda olcakmış eger sancın başlarsa ebeler benı arar dedı bende ıllaa sız gelın dedım tamam dedı ınş gelir ayrıca ne getırelım dedım dogum için dedım özel eşyalarını getır dedı hasta bezını sordum onlar verıyorlarmış bu kadar zaten persembe tekrar gıtcez

Canım benimde yrn kntrolum var 38 oluyorum..9-10-11 istediğin zaman alırım dedi gelişimini tamamladı dogum başlamadan alayim dedi..bende 10 una istiyorum bebek şekerlerine bile tarihi yazdım...:)yrn gidince bgn alayım derse kendimi o güne sartladim ya bende panik olurum risk yoksa beklerim..sendede bebek yola çıkmadıysa bi sorun yoksa doktor söyler sonuçta 10 unu bekle beraber doğuralım:))

risk yok canım bebeğinde yola falan da çıktığı yok yerini çok sevdi herhalde benim sıpa ki daha kanala girdiği bile yok..gerçi doktor bu kiloyla biraz hazneye zor düşer dedi...bekliyoruz ve ben bu saat olmuş halen daha doktoruma ulaşamıyorum...ameliyattan çıktığı yok..

slm kızlar misafirlerim vardı yeni gittiler dinlniyorum bende geçmişi okuyamadımm ne var ne yookkk:34::34:

Back