Kızın doğsun sıkılmak ne unutucan zuluumçok sıkılıyorum kızlar
selam kızlar dun aksam burayada yazdım tansıyonum yuksek dıye 18/10 a cıktı doktoru aradım acıl gel dedı aksam yatısım yapıldı suan tansıyon ıyı ama doktor eve gondermıyo eve gıtmek ıstıyosan hemen bebegı alayım dedı ama ben 2-3 gun daha dursun ıstıyom dedı yanı hastanedeyız tansıyonum yıne yukselırse alcak hemen bebegı ınsallah bebısıme bısey olmaz
Kızın doğsun sıkılmak ne unutucan zuluum
anladım canım iyi bari ilk iki gün ordaymışsordum cnm cuma gıttım yazdımda gormemişsin dr bayramın lık 2 gunu orda olcakmış eger sancın başlarsa ebeler benı arar dedı bende ıllaa sız gelın dedım tamam dedı ınş gelir ayrıca ne getırelım dedım dogum için dedım özel eşyalarını getır dedı hasta bezını sordum onlar verıyorlarmış bu kadar zaten persembe tekrar gıtcez
kız sezin neredesin sen hiç ugramiyorsun
elifcik nasılkuz bu bebek doğmaz
nst de sancı yok 8 günüm kaldı tik yok kuz
duat doguram artikin
Gecmiş olsun canım hiç bişik olmucak ALlahın izniyle moda bu bebeklerde canımİyi geceler hanımlar dualarınıza ihtiyacım var hastanede yatıyoruz oglumla megakolon diye bi hastalık tan şüphelenilio doktorlar tarafından...dogduğundan beri bi kaka yapmama gibi bi problemimiz vardı Rabbim dermansız dert vermesinde kıymetlimi böyle gördükçe mahvoluyorum ameliyat diyolar eger o hastalık varsa dua edin nolur kuzum sag salim atlatsın bu durumu
geçmiş olzun cnm sıkma içini allahım buyuktur
3 kilo oldu bebek 49 cm sizce bekleyeyimmi yoksa doktorumu dinleyeyim
Kızlr yarın 1 gibi sezeryana giricem inş. 38+4 Olucam ama nezleyiim bugün anestesiyi aradım gününz sezeryan için dolmuş zaten olmazsa spinal yapmak zorundaız deddi bende spinlden biraz korkuyoum başağısı yapıyormş hakımızda hayırlısı inş.
Sağolun ALlah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşHayirlisiyla dogumunuzu yaparsiniz insallah ve bizle hikayenizi paylasirsiniz...endiselenmeyin, zor olacak elbette ama bu gece iyi uyumaya gayret edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?