- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
kuzum bende de mantar enfeksiyonu vardı daha önce ama geçmişti. Şimdiki durum öncekilerden çok farklıydı, sancıyla kasılma ve su bi anda geldi. Akıntılı olsa ya da kesik kesik gelse yine anlardım mantar olduğunu ama bu kez bildiğin dupduru su sızıyodu. Bugün yoldaykende akmış farketmeden, pedimin ön kısmı ve çamaşırım ıslaktı. Doktorda şaşırdı tamamen duru olmasına. 0 yüzden hemen baktı bebeğin suyu olup olmadığına. enfeksiyon olduğunuda içerde biriken akıntıdan farketti. Fitili kullanıyım bakalım ne olucak. Bebekte aşağı yaklaşmış biraz, bikaç gün dikkat etmem gerek belirtilere.neyse suyun olmamaıs sevindirici aslında doğuktan sonraki gelişimle anne karnındaki bir değil biraz daha gelişir olgunlaşır organları doğum sonrası riskleri sıfıra indirgeyebilir bu durumda...aslında ben tahmin etmiştim mantardan olabileceğini ama sen öyle diyince demekki benimkinden farklı dedim bende de öyle oluyor suyum geldi sanıyorum her seferinde bir anda akıyor çünkü çok da sulu bir akıntı bende mantar var ondan oluyormuş iyileşmedi bir türlü krem fitil kullandım ama banamısın demiyor