• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
neyse suyun olmamaıs sevindirici aslında doğuktan sonraki gelişimle anne karnındaki bir değil biraz daha gelişir olgunlaşır organları doğum sonrası riskleri sıfıra indirgeyebilir bu durumda...aslında ben tahmin etmiştim mantardan olabileceğini ama sen öyle diyince demekki benimkinden farklı dedim bende de öyle oluyor suyum geldi sanıyorum her seferinde bir anda akıyor çünkü çok da sulu bir akıntı bende mantar var ondan oluyormuş iyileşmedi bir türlü krem fitil kullandım ama banamısın demiyor
kuzum bende de mantar enfeksiyonu vardı daha önce ama geçmişti. Şimdiki durum öncekilerden çok farklıydı, sancıyla kasılma ve su bi anda geldi. Akıntılı olsa ya da kesik kesik gelse yine anlardım mantar olduğunu ama bu kez bildiğin dupduru su sızıyodu. Bugün yoldaykende akmış farketmeden, pedimin ön kısmı ve çamaşırım ıslaktı. Doktorda şaşırdı tamamen duru olmasına. 0 yüzden hemen baktı bebeğin suyu olup olmadığına. enfeksiyon olduğunuda içerde biriken akıntıdan farketti. Fitili kullanıyım bakalım ne olucak. Bebekte aşağı yaklaşmış biraz, bikaç gün dikkat etmem gerek belirtilere.

aslında aman bebeğim kilo alsın diyen biri değilim de bu kadar az olunca acaba besin gitmiyor mu filan diye aklıma takıldı benim için sağlıklı olması önemli kilosu değil:31::31:
rabbim hepimize sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
Canım geçmişe bakmadım, kociş evdeyken fazla takılamıyorum malum. Alıntılardan gördüğüm kadarıyla kilosu az çıktı demişsin. benim bebişinde halen geriden geliyo ama çarşambadan bu yana 100 gr.a yakın almış. 0ndan önceki kontrolde 1 haftada anca o kadar almıştı. Habire değişiyo, bende senin gibi acaba beslenmiyomu, plasenta yaslanması felan mı var diye düsünüyodum ama normalmiş. Dediğin gibi sağlıklı olmaları önemli, hayırlısıyla da kavusuruz insallah..

kuzum bende de mantar enfeksiyonu vardı daha önce ama geçmişti. Şimdiki durum öncekilerden çok farklıydı, sancıyla kasılma ve su bi anda geldi. Akıntılı olsa ya da kesik kesik gelse yine anlardım mantar olduğunu ama bu kez bildiğin dupduru su sızıyodu. Bugün yoldaykende akmış farketmeden, pedimin ön kısmı ve çamaşırım ıslaktı. Doktorda şaşırdı tamamen duru olmasına. 0 yüzden hemen baktı bebeğin suyu olup olmadığına. enfeksiyon olduğunuda içerde biriken akıntıdan farketti. Fitili kullanıyım bakalım ne olucak. Bebekte aşağı yaklaşmış biraz, bikaç gün dikkat etmem gerek belirtilere.

hımm anladım tatlım gelmeye niyetli desene hayırlısıyla gelsin inşallah..dupduru su olunca şüphelenmekte haklısın tatlım iyiki de gitmişsin doktora en azından acaba demekten kurtuldun için rahatladı

yazyagmuru canım göğüslermn yanları derken koltukaltımn altı kaburgalar varya orası buaksam soluma yattım butun gece sabah 5tı bı döndüm sancıyodu ama bazen göğüslermde sızlıyo sutten damarlarından olabıluır ne bılıym hemen kalpten şüphelenıym ılla en kötüsünü düşünuym kollrmdan damarlar cekılıyo bazen

Canım geçmişe bakmadım, kociş evdeyken fazla takılamıyorum malum. Alıntılardan gördüğüm kadarıyla kilosu az çıktı demişsin. benim bebişinde halen geriden geliyo ama çarşambadan bu yana 100 gr.a yakın almış. 0ndan önceki kontrolde 1 haftada anca o kadar almıştı. Habire değişiyo, bende senin gibi acaba beslenmiyomu, plasenta yaslanması felan mı var diye düsünüyodum ama normalmiş. Dediğin gibi sağlıklı olmaları önemli, hayırlısıyla da kavusuruz insallah..

benim bebeğin kilosu iyi aslında ama bir haftada 100 gr bile almamış ona şaşırdım sadece yoksa kilosu iyi 3170gr şu an maşallah:nazar:
fazlada alsın istemiyorumda normal doğum istediğimden ama bu da çok az olmuş 50 gr anca almış
neyse yaa doktorum normal dedi olabilir öyle dedi

hımm anladım tatlım gelmeye niyetli desene hayırlısıyla gelsin inşallah..dupduru su olunca şüphelenmekte haklısın tatlım iyiki de gitmişsin doktora en azından acaba demekten kurtuldun için rahatladı
aynen öyle canım.. ben dr.a çarşamba rutin kontrole mi geleyim yoksa cumayı bekleyimmi diye soruyorum, o bana bugün gel hemen diyo :1: sapıttım bi an, bişeyde diyemedim. hazırlandım gittim :1: başı biraz daha yerleşmiş diyince mutlu olmadım diyemicem ama :16: doğum 1 2 gün içinde çok çabuk gelişebilirde şuan dedi, hayırlısıyla sağlıcakla gelsinde önemli değil :) Allahım hepimizi sağlıcakla kavustursun, kucaklarımızı bos bırakmasın insallah kuzum :)

aynen öyle canım.. ben dr.a çarşamba rutin kontrole mi geleyim yoksa cumayı bekleyimmi diye soruyorum, o bana bugün gel hemen diyo :1: sapıttım bi an, bişeyde diyemedim. hazırlandım gittim :1: başı biraz daha yerleşmiş diyince mutlu olmadım diyemicem ama :16: doğum 1 2 gün içinde çok çabuk gelişebilirde şuan dedi, hayırlısıyla sağlıcakla gelsinde önemli değil :) Allahım hepimizi sağlıcakla kavustursun, kucaklarımızı bos bırakmasın insallah kuzum :)

amin canım
tabi mutlu olursun bu mutlu sona iyice yaklatın demek ben de bugün öyle desin diye can attım ama demedi gerçi başı inmiş aşağı doğru dedi ama her an gelebilir demedi:31:

benim bebeğin kilosu iyi aslında ama bir haftada 100 gr bile almamış ona şaşırdım sadece yoksa kilosu iyi 3170gr şu an maşallah:nazar:
fazlada alsın istemiyorumda normal doğum istediğimden ama bu da çok az olmuş 50 gr anca almış
neyse yaa doktorum normal dedi olabilir öyle dedi
maşallah kuzum :nazar: evet gayet iyi kilosu, sonlara doğru azalma beklenen normal bi durummuş gerçekten ama biz bi hevesle gidince takılıyoruz sanırım :)
yazyagmuru canım göğüslermn yanları derken koltukaltımn altı kaburgalar varya orası buaksam soluma yattım butun gece sabah 5tı bı döndüm sancıyodu ama bazen göğüslermde sızlıyo sutten damarlarından olabıluır ne bılıym hemen kalpten şüphelenıym ılla en kötüsünü düşünuym kollrmdan damarlar cekılıyo bazen
anladım canım. üstüne yatmaktandır büyük ihtimal. en kötüsünü düşünmemek elde değilki cnm ya hormonlara hükmedemiyoruzki.. bende aynı öyleyim. bak ne güzel nefesim daralmıyo çarpıntım geçti diyodum, eve girdim gireli yine tısıldıyorum zar zor. doktorada sormayı unutmusum o an hissetmediğimden. şimdi kafama bi taksam sabahı sabah ederim niye sormadım ya önemliyse diye :25: artık son günlerimizi yaşıyoruz hamişlikte, Allahın izniyle bu günlerde geçicek inşallah..

amin canım
tabi mutlu olursun bu mutlu sona iyice yaklatın demek ben de bugün öyle desin diye can attım ama demedi gerçi başı inmiş aşağı doğru dedi ama her an gelebilir demedi:31:
canım bizim bebişler gelebilir demeyle gelmediği gibi, durabilir demeylede durmuyolar malesef. her an herşey olabilir :1: usg de serviks ölçüyolar ya, benim onda ölçümler iyice azalıyo, yani bebiş iyice yaklaşıyo. 30 milim, 27 milim derken şimdi 26 milim çıktı. sanırım bu yüzden bi anda doğum gelişebilir dedi. :44:

Kızlar ben kaçtım, kociş çay servisi bekliyo :1: kndinize ve bebişlere iyi bakın emi :54:
Rabbim hepimize hayırlısını sağlıcakla tez zamanda nasib etsin inşallahhhhhhhh :16:

maşallah kuzum :nazar: evet gayet iyi kilosu, sonlara doğru azalma beklenen normal bi durummuş gerçekten ama biz bi hevesle gidince takılıyoruz sanırım :)

anladım canım. üstüne yatmaktandır büyük ihtimal. en kötüsünü düşünmemek elde değilki cnm ya hormonlara hükmedemiyoruzki.. bende aynı öyleyim. bak ne güzel nefesim daralmıyo çarpıntım geçti diyodum, eve girdim gireli yine tısıldıyorum zar zor. doktorada sormayı unutmusum o an hissetmediğimden. şimdi kafama bi taksam sabahı sabah ederim niye sormadım ya önemliyse diye :25: artık son günlerimizi yaşıyoruz hamişlikte, Allahın izniyle bu günlerde geçicek inşallah..

bn hamılelıkten öncede öyleydım bu panıkataktan ama faal oldgm ıcın aklıma gelmıyodu pek şimdi son zamanlar işte ılla kurcalıyo kafamı bende bazen cok ıyım bazen göğsume agrılar gırıyo yanlarıma işte panık oluym ama bı dogursak hepsı geccek sankı bende sorcktm dok unuttm tansynm 9 6 dıbugun ıyı dedı dok ben kafaya taktgm için öyle gelıyo bana bılıym normalde hıc aklıma gelmıyo ama bı aklıma gırdımı kendımı öyle hıssedym hemen o ruh halıne gırıym

$image.jpg
Kızlar bunu bugün bitirdim sizede göstereyim dedim:37:

Canım çok sıkılıyor kızlar doktor cumaya kadar normal olabilir demişti ama bebeğimin gelmeye niyeti yok. Cuma gününe Sezaryan olacak... Bebeğime devrim ismini düşünüyoruz ama bn ikinci bir Ismi daha olsun istiyorum ne olabilir sizce:12:

[QUOTE=lina0156;32210615yaa bir de kızlar erken doğar derler kim demişse iyi bir tespitte bulunamamış benim de bugün nstde sancım çıkmadı gelmeye niyti yok üstelik doktor bayram sonuna bile kalabilir dedi önce hep bayramdan önce doğar diyodu vazgeçti herhalde kızçem :31::31:

ewet cnm kim dediyse iyi tespitte bulunamamış.ama annem bana hep diyodu sana çekerse gününü geçirir diye :1: sana dedimi doktor gününe kadar gelmezse doğumu başlatırız diye.bu arada kilo alımları yavaşlamaya başladı sanırım canım.senin bebişin kaç kilo oldu cnm?böle hızlı giderse 4ü bulur diyoduk ama c.tesi günü 3400dü.:26:

Allah razi olsun saolun inşallah o hastalık degildir ameliyat falan olmaz inşallah sütümü bile veremiyorum kıyamıyorum kuzuma mideye hortum attılar burundan damar yolu açtılar her aglayışında mahvoluyorum küvezde kolay kolay kucagıma almamda yasak

ah kıyamam ona ben :(( dirayetli olmaya çalış cnm zor bir durum ama geçicek emin ol cnm :14:

Back