• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
uyu tatlım uykun gelmişken

hadi hayırlısı ama 1-2 hafta daha dayansın 38 bitsin en azından 39u gör hafta olarak
maşallah çok güzel olmuş örgüde becerikliymişsin maşallah:nazar::nazar:

Evt cnm beklesin bencede ama dr öle diyince tetikte bekliyorum boş durunca canım sıkılıyo bende kendimi örgüye vurdum:)))):52:

ya kızlar şu perşembe hamleliğim bitecek bebişimgelecek şimdi düşünüyorumda iyiki etrafımda arkadaşlarım var ailelerin yetişemediği zamanlarda yetiştiler bana baktılar yedim içtim şımardım hepsini çektiler 9 ayı beraber geçirdik ....şimdi düşünüyorumda ben doğum yaptıktan sonra gelecek kaynanalar annem halalar teyzeler .....ama asıl yanımda geçirenlere minnet borçluyummm....sanki çok sevilmeyi hakediyolar seiyorum onlarııı:16::16::16::16::16:

kızlar ii akşamlar.bugün kontrol vardı çatı muayenesi yaptı doktor.açılma yokmuş nst ye soktu orda sancı çıktı ama kasılma olarak hissediyorum sadece.muayeneden sonra belim ağrımaya başladı adet sancısı gibi tatlı tatlı sızlıyor.3 gün sonra yine gel dedi.sancılar artarsa bekleme dedi.çok kolay doğum yaparsın dedi çatım iyimş. bu hafta doğur bak bayram tatili giriyor ben yokum dedi:1: .inş bu hafta doğum yaparım kızlar.ayyyy birde anlatmam gerek.ben sıra bekliyorum neyse annem yanımda eşim dışarıya çıkmıştı.sen içeriden bir çığlık ama nasıl resmen birisi doğurdu sandım:52: .sonra beni çağırdılar ayyyy nasıl korkuyla girdim bilemesiniz.kızı gördüm herkez sesini duydu noldu ki bu kadar bağırdım dedim çatı muayenesi yapmış bugün son günüymüş açılması varmış sonra doğumhaneye aldılar zaten.offff nasıl panik yaptım.zor girdim içeri sonra ben muayene oldum gıgım çıkmadı hatta ebe hemşire maşallah çok sabırlısın sen dedi :1: ben şunu anladım eğer ben sancı çekerken yanımda bu şekil çığlık fln duyarsam sancım kesilir insan istem dışı kalakalıyor birisi bağırırken:1: neyse bakalım bu hafta mutlu haberi veririm size :16: sizlerin durumu nasıl :34:

benimki de 1 haftada 60 gr almış geçen hafta 3110'du bu hafta 3170 gr çok şaşırdım benim doktor yarından itibaren yok bayramın 3-4. gününe kadar bekle olmazsa gel burda nöbetçi doktorlar muayene etsin dedi eğer sorun yoksa bekle ben bayram sonu geliyorum doğumu başlatırırz dedi
Evt cnm beklesin bencede ama dr öle diyince tetikte bekliyorum boş durunca canım sıkılıyo bende kendimi örgüye vurdum:)))):52:

en iyisini yapmışsın kafan dağılır en azından

Tekrar merhabalar,napıyosunuz ne kaynatıyosunuz ?:6: Eşimle ıhlamur içiyoruz biz de..Yalnız bu akşam kasıklarımda hareketlenmeler oluyor sanki,hayır olsun:26:

ben geldim bugün kontrolümüz vardı ve doktorumuz ayın 24üne kadar yokmuş o yüzden herhalde bugün çoook yoğundu kadın bizim kzı içinse herşey yolunda dedi ama benim aklıma birşey takıldı geçen hafta 37+1 günlük yazıyordu usgde bugün se 37+5 ve sadece 60 gr almış boyu da hiiç uzamamış hala 50 cm doktor gelişimi yavaşlar artık olabilir normal dedi ama bu kadar mı yavaş olur 1 haftada sadece 4 gün ileri gitmiş:53::53:
açıkçası benim aklıma takıldı muhtemel doğum tarihim de 16 ekimdi şimdi 23 ekim diyor bu nasıl iştir anlamadım açıkçası
Cnm benim de usg de 30 ekim görünüyor
bir haftada sadece 200 grm almış
2-3 gündür bende de bulantı var canım hele bugün nst sırası beklerken çok kötü oldum sonra doktorum tansiyonumu ölçtü düşüktü düzelsin diye birşeyler yiyip içtiğim halde 9-6 çıktı anca gerçi bu normal ama düzelmiş hali bu yani

maşallah büyütmüşsün artık:nazar::nazar: sağ salim gelsin canım gününü saatini tamamlasın

sağ salim kucağına al inşallah yavruşunu:16::16:allah kolaylık versin

zulluş sende benim gibi olmuşsun bugün doktor çatı muyanesi yapmadı en son hafta yapıyormuş çünkü daha önce yapılanlar yanıltıcı olabilyor dedi haftaya pazartesi gel burda nöbetçi doktorlar var kontrol olursun son kez belki de doğurursun dedi doğmazsa zaten tatil dönüşü direk bana geliyorsun dedi doğurturuz artık o zaman dedi:31::53:
bir de hergün yalancı sancılar yaşamama rağmen nstde hiiçbir şeycik çıkmadı çok şaşırdım:31::31:
evet Cnm pazartesi bende nobetci dr gideceğim
hafta doluyor bu hafta dogur diyor benim dr
biluyorsun o kadar dr değiştirdim bir tane
buldum o da bayramda yok benim.kızın gelmeye
niyeti de yok.çok stres oldum benim dr cati muayenesi
yapmsyacakmis tatlım dr normal dogumu çok kolay yaparsın
dedi
selam kızlar nasılsınız?benim kızımında gelmeye niyeti yok daha.doktor 12sine kadar gelmezse doğumu başlatıcaz daha fazla durmasının bi yararı yok dedi.işimede geldi bende fazla bekletmek istemiyodum.eşim izne çıktı hemen girip çıkıyorum doğuran varmı diye bakıp :37: zulucum doğurmamışsın hala bebişlerin keyfi yerinde demekki :ssz:
evet tatlım.nst de sancı da yok bizim bebisler gelmeyecek gibi
Kızlar selam, bugün buraya yazdıktan sonra doktorumu aradım, bugün gel kontrol edelim dedi. Apar topar eşimi aradım, duşumu alıp hazırlandım ve çıktık. Nst de sancım çıkmadı, bende sancım geçti demiştim zaten. Suyun nerden geldiğini anlamak için çatala çıktım ve turnusol yerleştirdi, o dururken beni Usg ye aldı, 2750 gr olmuşuz, herşey yolunda şükür.. Rahim ağzına biraz daha yaklaşmış dedi, bikaç gün merkezde kalabilirsen takip ederiz çünkü ani bi şekilde doğum ilerleyebilir dedi. Ama kalıcak yerimiz olmadığından eve döndük, ani bişey olursa tekrar gidicez. Turnusolu çıkarmak için usg den sonra tekrar çatala geçtim, mantar görünüyo dedi, bebeğin suyu değilmiş gelen. Rahim kapalı henüz ama başı yaklaşmış dedi. Tek kullanımlık bi fitil verdi. Şimdi evimizdeyiz, bebişim bikaç güne gelirse gidicez, gelmezse Pazartesi kontrole gidicez..
Cnm senin bebis bizim kilerden önce gelecek gibi:1:
nerelerdesin kız yoksun hayırdır:34::34::34::34:
canım sıkıldı gidip uyudum tatlım
milletin morali bozulunca kendini
yemeye verir ben uykuya veriyorum :1:
Eki Görüntüle 825434
Kızlar bunu bugün bitirdim sizede göstereyim dedim:37:
Cnm ellerine sağlık çok güzel olmuş
kızlar ii akşamlar.bugün kontrol vardı çatı muayenesi yaptı doktor.açılma yokmuş nst ye soktu orda sancı çıktı ama kasılma olarak hissediyorum sadece.muayeneden sonra belim ağrımaya başladı adet sancısı gibi tatlı tatlı sızlıyor.3 gün sonra yine gel dedi.sancılar artarsa bekleme dedi.çok kolay doğum yaparsın dedi çatım iyimş. bu hafta doğur bak bayram tatili giriyor ben yokum dedi:1: .inş bu hafta doğum yaparım kızlar.ayyyy birde anlatmam gerek.ben sıra bekliyorum neyse annem yanımda eşim dışarıya çıkmıştı.sen içeriden bir çığlık ama nasıl resmen birisi doğurdu sandım:52: .sonra beni çağırdılar ayyyy nasıl korkuyla girdim bilemesiniz.kızı gördüm herkez sesini duydu noldu ki bu kadar bağırdım dedim çatı muayenesi yapmış bugün son günüymüş açılması varmış sonra doğumhaneye aldılar zaten.offff nasıl panik yaptım.zor girdim içeri sonra ben muayene oldum gıgım çıkmadı hatta ebe hemşire maşallah çok sabırlısın sen dedi :1: ben şunu anladım eğer ben sancı çekerken yanımda bu şekil çığlık fln duyarsam sancım kesilir insan ıştem dışı kalakalıyor birisi bağırırken:1: neyse bakalım bu hafta mutlu haberi veririm size :16: sizlerin durumu nasıl :34:
iyi aksamlar tatlım senin bebise gelici gibi
sancilari nasıl hissediyorsun Cnm neden
ağrıyor mesela :42:

Son düzenleme:

yapmsyacakmis tatlım dirmak dogumu çok kolay yaparsın
dedi

cnm sancıları kasılma olarak hissediyorum ama muayeneden sonra arada adet sancısı gibi sıcaklama belimden birşey iniyor sanki bakalım çoğalıcakmı :16: günü gelenler bayrama kadar kurtulsak keşke :16:

yapmsyacakmis tatlım dr normal dogumu çok kolay yaparsın
dedi

zullu biz olsun derken onlar tarihi ileri atıyor bizim kızlar çok inatçı galiba:1: baksana senin de 30 eki görünüyor
Tekrar merhabalar,napıyosunuz ne kaynatıyosunuz ?:6: Eşimle ıhlamur içiyoruz biz de..Yalnız bu akşam kasıklarımda hareketlenmeler oluyor sanki,hayır olsun:26:

afiyet olsun şifa olsun inşallah

cnm sancıları kasılma olarak hissediyorum ama muayeneden sonra arada adet sancısı gibi sıcaklama belimden birşey iniyor sanki bakalım çoğalıcakmı :16: günü gelenler bayrama kadar kurtulsak keşke :16:
Ayyy hadi bakalım en kısa zamanda doguruver tatlım
zullu biz olsun derken onlar tarihi ileri atıyor bizim kızlar çok inatçı galiba:1: baksana senin de 30 eki görünüyor

afiyet olsun şifa olsun inşallah

evet Cnm üç hafta önce 28 eylül gorunuyordu
benim bebis fazla gelişmiyor bayram olmasa
sorun değildi ama başka bir dr da doğum
yapmak istemiyorum cumaya kadar vaktim var
39+3 günlük oluyorum yani şu günlerde gelir
sorun olmaz çok stres yaptım tatlım:43:

inş cnm :16::16::16:

benim doktorum sıkıntı olmadığı sürece taatil dönüşüne kadar beklersin ben yaptırırım doğumunu dedi sen de öyle yapabilirsin

benim doktorum sıkıntı olmadığı sürece taatil dönüşüne kadar beklersin ben yaptırırım doğumunu dedi sen de öyle yapabilirsin

Cnm benim dr hastahanede olacağı gün
ben 42.haftaya girecegim biraz riskli
değil mi hem bu hafta boyunca dr
nobetci benim için çok iyi olurdu başlayıncaya cumaya
4 gün var.kız ben erken dogumu engellemek için
iğne kullandım şimdi bebis gelmiyor:47:
birde tatlım o hastahanede istemediğim drlar
var onların doğuma girmesini istemiyorum sıkışıp
kaldım

Cnm benim dr hastahanede olacağı gün
ben 42.haftaya girecegim biraz riskli
değil mi hem bu hafta boyunca dr
nobetci benim için çok iyi olurdu başlayıncaya cumaya
4 gün var.kız ben erken dogumu engellemek için
iğne kullandım şimdi bebis gelmiyor:47:
birde tatlım o hastahanede istemediğim drlar
var onların doğuma girmesini istemiyorum sıkışıp
kaldım

ee canım cumaya daha 4 gün var evet ama gelmezse bebiş ne yapabilirsin ki hem ona kaldıysa benim adet tarihime göre 12 ekim doğum tarihi ilk başlarda bebişim iyi gelişmiyordu sonra bir anda atak yaptı ama hala 12 ekimi yakalayamadı doktorum usg'nin önemli olduğunu söyledi önemli olan bebeğin gelişmesi dedi

ee canım cumaya daha 4 gün var evet ama gelmezse bebiş ne yapabilirsin ki hem ona kaldıysa benim adet tarihime göre 12 ekim doğum tarihi ilk başlarda bebişim iyi gelişmiyordu sonra bir anda atak yaptı ama hala 12 ekimi yakalayamadı doktorum usg'nin önemli olduğunu söyledi önemli olan bebeğin gelişmesi dedi

artık ben ne dr ne usg ye hiç birine inanmiyorum
tatlım birine göre 30 ekim birine göre 18 ekim
diğerine göre 28 eyluldu Ayyy kafayı yiyecegim
kilo desen her dr göre farklı 3600-2500-3000
şimdi sen neye inanirdin :31:

linacigim benim dr arkadaşım var onla arada
gorusuyoruz adet tarihin ne zamansa doğum zaman
dedi ona göre benim doğum başlamış dunden beri
karnım ve belim ağrıyor ama sancı yok
nişan gelir ama hala tik yok:1:

yani senin doğum benden önce olabilir Cnm

Back