2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar bende çıkıyorum, durdukça soru soruyorum ya ßelirtilerin hepsi bir araya geldi, inşallah hayırlısıyla bebişimde gelir çabucak (hepimizin inş)
İyi geceler annişlerim, öpüldünüz

Zullucum dikkat et evet limon suyu falan hic sonrada uyumaya calış geçmiş olsun

doğum yapan arkadaşlar

1-bademball.................... 61-asiasli
2-piskolata...................... 62-fasulye06
3-greathopes................... 63-mercanne
4-aereninannesi............... 64-naciss
5-nurberra .................... 65-bugidi
6-neslihakan ................... 66-Ferda_07
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
60-feyzaaa

inşallah Cnm

Cnm gecmiyorsa gerçek sancidir

kızlar uyumadim basım ağrıyor midem bulaniyor
karnım ağrıyor

saat sabahın 4 ü ve ben hala uyuyamadım.bu uykusuzluğum beni yormaya başladızuluuuuucum sancı olmuyor kasılıyor sadece ama şuan hala daha arada devam ediyor içim dışım su oldu habire su içiyorum ama nafile.anlamadım gitti:44:.sende pek iyi sayılmazsın sanırım.az kaldı az sabır kızlar.

Arkadaşlar sabah sezeryan doğumla bebeğim dünyaya gelecek inşallah.uyku tutmadı dualarınızı bekliyorum.doğum listesine benide eklersiniz,ayrıntıları yazarım sağ salim çıkabilirsem.kendinize iyi bakın

İyi geceler hanımlar dualarınıza ihtiyacım var hastanede yatıyoruz oglumla megakolon diye bi hastalık tan şüphelenilio doktorlar tarafından...dogduğundan beri bi kaka yapmama gibi bi problemimiz vardı Rabbim dermansız dert vermesinde kıymetlimi böyle gördükçe mahvoluyorum ameliyat diyolar eger o hastalık varsa dua edin nolur kuzum sag salim atlatsın bu durumu

Geçmiş olsun arkadaşım.rabbim oğluna şifa versin korktuğun gibi deyildir inşallah ameliyata gerek kalmaz.

Rabbim hakkınızda hayırlısını versîn yar ve yardımcınız olsun dua edin bize de sağlıkla kavuşmak nasip olsun :)

Gönlünü ferah tut iyi düşün bol bol dua et doktorlar hep en kötüsünü söyler ama eğer varsa böyle bi durum Allah yardım etsin miniğine Rabbim dermansız dert vermesin ..

allah yardımcın olsun cnm.şimdiden allah analı babalı büyütsün inş dularımız seninle yarın dünyan değişecek o minicik sana bakan boncuk gözleri görüceksin inş darısı bizlere

canım iyi düşün iyi olsun inş.geçmiş olsun.bebişinin allah yanında olsun bol bol dua et.inş ameliyata gerek kalmaz.içini ferah tutmaya çalış cnm bebeğinin sana ihtiyacı var.bizlerde dua ederek yanında olmaya çalışıcaz

Geçmiş olsun arkadaşım.rabbim oğluna şifa versin korktuğun gibi deyildir inşallah ameliyata gerek kalmaz.

Gönlünü ferah tut iyi düşün bol bol dua et doktorlar hep en kötüsünü söyler ama eğer varsa böyle bi durum Allah yardım etsin miniğine Rabbim dermansız dert vermesin ..

Allah razi olsun saolun inşallah o hastalık degildir ameliyat falan olmaz inşallah sütümü bile veremiyorum kıyamıyorum kuzuma mideye hortum attılar burundan damar yolu açtılar her aglayışında mahvoluyorum küvezde kolay kolay kucagıma almamda yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…