• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Allah razi olsun saolun inşallah o hastalık degildir ameliyat falan olmaz inşallah sütümü bile veremiyorum kıyamıyorum kuzuma mideye hortum attılar burundan damar yolu açtılar her aglayışında mahvoluyorum küvezde kolay kolay kucagıma almamda yasak

gecmıs olsun canım inş cabucak iyilesır amelıyat olmaz içini ferah tut allaha sıgın senıcok ıyı anlıyrm benmde kızımda 10gunlukken sarılıkla cok ugrasmıstk bır turlu düşmüyodu delık desık yapmıslardı bebegımı ama şimdi saglıkı cok sukur allahımıza sıgınalım

Allah razi olsun saolun inşallah o hastalık degildir ameliyat falan olmaz inşallah sütümü bile veremiyorum kıyamıyorum kuzuma mideye hortum attılar burundan damar yolu açtılar her aglayışında mahvoluyorum küvezde kolay kolay kucagıma almamda yasak

ezine canim allah sifa versin ogluna ins korktugun gibi olmaz en kisa zamanda toparlanirda melegin kucagina alirsin rabbim sAbir versin dualarimiz ssninle

hiçbişey anlatmasan bile kendimden yola çıkarak yine senin ne yaşadığını tahmin edebilirim canımcım ;) yanlar malesef bnmde çok ağrıyo. sağa yatsam kaburgam acıyarak kalkıyorum, sola yatsam göğsümün ve kolumun ağrısı. tabi hemen kalp mi diye düşünüyorum istemesemde.. çarpıntı sorunu başlı başına bi mesele zaten.. bak şimdi başımın soluna bi ağrı girdi, aksamda dönüyo gibiydi basım. sanırım migren hafif yokluyo. ama benim içim içimi yiyo bu kadarcık seyde bile..
bu kaygılar insanı çileden çıkarıyo malesef ama Allah büyüktür, sabrını verir cnm sen içini ferah tut ve o kaygılara yenilmemeye çalış, yalnız değilsin :)

dimi yaa :)) yok cnm erken değil gelsede korkma, en zoru 27. haftaya kadar dayanmakta.. sonrasında bebişler daha güçlü oluyolar şükür.. banada her an bekle bundan sonra dedi, zamanını doldurcak diye bişey yok dedi :) hadi hayırlısı ne diyelim :)

aynen canım ya bende hep sola yattıgımdan hep sol yanlarım agrıyo dedıgın gıbı hemen kalbmdemı bişey var dıyom omzuma vuruyo bazen kaygılarla ugrasıym işte artk her seyı göze aldım ya ne olucak sa olsun böyle hergun cekmektense bırgun cekerm bebişime kavusrm gercekten yasamayan bılemez zaten ılacsz buzamana geldm bebegımn saglıgı için ılac almadm savastm kendımle resmen bılıysn panıkatalılarn cogu ılaclı hamılelık gecırıyo ben cok ugrastm sona geldm şimdi pes edemem

İyi geceler hanımlar dualarınıza ihtiyacım var hastanede yatıyoruz oglumla megakolon diye bi hastalık tan şüphelenilio doktorlar tarafından...dogduğundan beri bi kaka yapmama gibi bi problemimiz vardı Rabbim dermansız dert vermesinde kıymetlimi böyle gördükçe mahvoluyorum ameliyat diyolar eger o hastalık varsa dua edin nolur kuzum sag salim atlatsın bu durumu

Allah şifa versin cnm inş öyle söyledikleri gibi bişi yoktur olsada Mevlam dermansız dert vermesin sen güçlü olki bebişinde senden güç alsın cnm Rabbim yardımcınız olsun en kısa sürede düzelir inş bebişin

Arkadaşlar sabah sezeryan doğumla bebeğim dünyaya gelecek inşallah.uyku tutmadı dualarınızı bekliyorum.doğum listesine benide eklersiniz,ayrıntıları yazarım sağ salim çıkabilirsem.kendinize iyi bakın :16:

Allah yar ve yardımcın olsun cnm sağlıkla kcuakla inş meleğini

gunaydin kizlar nsilsiniz beni uyku tutmAdi bugun gece 2de yattim uyu uyan wcye git derken uyku neyim kalmadi yeni bir haftaya basladik ins bu hafta hayirlisiyla evlatlarimiza kavusuruz

gunaydin kizlar nsilsiniz beni uyku tutmAdi bugun gece 2de yattim uyu uyan wcye git derken uyku neyim kalmadi yeni bir haftaya basladik ins bu hafta hayirlisiyla evlatlarimiza kavusuruz

Gunaydin ben de toplasan 2 saat anca uyudum ama kalitesiz uykudan sersem gibiyim. Geceleri kafa, boyun ve gogus terlemesi yuzunden mahvoluyorum. Arastirdim gece nefese durmasindanmis bu ter. Zaten uykuda zarzor nefes aliyorum. Allah yardimcimiz olsun hepimizin..

kızlar benım yanlarım agrıyo gögüslermn yanları sızdede oluyomu cok kaygılanıyrm baska bişey mı var dıye genelde sola yatıym onun için daha cok sol tarafm agrıyo

Hayırlısı artık canım ne diyelim..Aynen bizim kızlar inatçı çıktı,son güne kadar bekleriz diyolar:1:
Benim çatı muayenesi günümden 7 gün önce olacak,zaten daha evvel son haftada yaparım diyodu..Sen de normal doğumu bekleyeceksin değil mi?
:49:

evet canım ben de normal doğumu beklicem olursa inşallah

günaydııınnn:16::16: ben de bugün erkenciyim 7de kalktım bel ağrısı yatırmıyor insanı :50:
şimdi de kahvaltı yapıyoruz sonra evimizi temizlicez kzımla öğleden sonra da doktora gidicez:6::6:

herkese gunaydınnnnnnn bakalım bugun kımler dogum yapacak allah yardımcımz olsun
inşallah bugün doğuranlar listesinde sen de varsındır:34:

günaydın aynı durumdayız gece wc nöbeti olmasın diye akşamları su içmiyorum ama yine de en az 3 kere kalkmak zorunda kalıyorum bu nasıl iştir anlamadım gitti

günaydııınnn:16::16: ben de bugün erkenciyim 7de kalktım bel ağrısı yatırmıyor insanı :50:
şimdi de kahvaltı yapıyoruz sonra evimizi temizlicez kzımla öğleden sonra da doktora gidicez:6::6:

gunaydın canım bızde ögleden sonra gıtcz kızımı servıse verıp öyle gıderm hem evımı toplarm dedım

inşallah bugün doğuranlar listesinde sen de varsındır:34:

günaydın aynı durumdayız gece wc nöbeti olmasın diye akşamları su içmiyorum ama yine de en az 3 kere kalkmak zorunda kalıyorum bu nasıl iştir anlamadım gitti

inş canım hepımız kavusrz bıan önce benmkı bayram sekerı olck bana gercı canımı düşünmekten bayram falan görmuyo gözüm benm bugun kararr vercz yarın dogum olur dıye düşünyrm ama bılmem genede

Arkadaşlar sabah sezeryan doğumla bebeğim dünyaya gelecek inşallah.uyku tutmadı dualarınızı bekliyorum.doğum listesine benide eklersiniz,ayrıntıları yazarım sağ salim çıkabilirsem.kendinize iyi bakın :16:
allah sağ salim kurtarsın inşallah:16:
İyi geceler hanımlar dualarınıza ihtiyacım var hastanede yatıyoruz oglumla megakolon diye bi hastalık tan şüphelenilio doktorlar tarafından...dogduğundan beri bi kaka yapmama gibi bi problemimiz vardı Rabbim dermansız dert vermesinde kıymetlimi böyle gördükçe mahvoluyorum ameliyat diyolar eger o hastalık varsa dua edin nolur kuzum sag salim atlatsın bu durumu

canım benim umarım korktuğunuz gibi değildir bir an önce iyileşir inşallah kuzum allah şifa versin

kızlar benım yanlarım agrıyo gögüslermn yanları sızdede oluyomu cok kaygılanıyrm baska bişey mı var dıye genelde sola yatıym onun için daha cok sol tarafm agrıyo

Canim o tip agrilar bende de oluyor. Sola yatistan, yan yatistan. Bazen gobegim, gogus, bacak komple cok agriyor. Gerinmek istiyor vucut..

gunaydın canım bızde ögleden sonra gıtcz kızımı servıse verıp öyle gıderm hem evımı toplarm dedım

ben de öyle düşündüm benim doktor çok kalabalık oluyor o yüzden sabah erken gidiyodum ama dün eltimler geldi çocuklar evi baya kirletmiş cips filan evi batırıyor ben de nolur nolmaz doğururum filan ev böyle kalmasın dedim..
hayırlısı canım bakalım belki doktorun yarın doğuma karar verir günün geçti çünkü

Evet cnm wc de farkettim. Bitti diye çıkıcaktım bi baktım su geliyo :53: 2 3 kere sildim duru bi suydu. Sonrası gelmedi. Karnımın alt tarafı aksamdan beri sancıyıp duruyo. Hayırlısı cnm artık :) Herşeyi tamamladık artık hazırım demiştim, bakalım ne olcak :)

ayy süper olur yaaaa :52:

evet cnm haklısın bugün alt tarafa acayip bi yük bindi resmen, bebiş hareket ettikçe canım yandı. wc desen o da öyle.. sabah beri tadım yoktu ama şimdi dünyaları sırtlıcak kadar iyi hissediyorum kendimi. halime şükür :)) ne biçim bişi oldum ben bigünde ya :))

yazyağmuru senin suyun mu geldi:53::53: doğuruyor musun yoksa kız merak ettim

Insallah korkulacak bir sey degildir ve biran once bebisinizi eve goturup emzirmeye baslarsiniz. Her ne olursa olsun hastane sartlarinda, doktor kontrolundesiniz bu da bebis icin iyi bir sey...kalbimiz sizinle, guzel haberlerinizi bekliyoruz...

Back