• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ayyy ben işte bu yüzden sezeryan istemiyorum ama kısmet neyse o olucak.dikkat etmeye çalış cnm sonuçta ameliyat geçireceksin :/ anne olmak zor ama sonu güzel :16:[/QUOTE]

En güzeli normal adı üstünde ama benim ikibuçuk yıl önce sezeryanım var dört doktor değiştirdim dördüde sezeryan olacak dedi
Evet çok güzel evin neşesi onlar bugün kızım kv ve kpederle bir oynuyor görseniz onlarda onun arkasından koşturuyorlar uzak olunca birde çok özlüyorlar evcilik mi oynamadıkları kaldı saklambaç mı dört döndürdü onları

Allah analı babalı büyütsün canım.

Bende 39+3 um canım. Bende bekliyorum. Perşembe gel dedi Dr. Bakacak. Ona gore ya suni sancı verecek. Bebiş Çarşamba günü 3600du. Bir haftada 400 gr aldı. Perşembeye 4 olup geçebilir de. Artık neye karar verecek bilmiyorum. Siz hic konuştunuz mu?
Benim açılma da yok sancı da.

geçen çarşamba gitmiştik biz. sancı ve açılma yoktu. kilosu 3745 çıkmıştı, şimdi nasıldır bilmiyorm. dr boyu uzun olduğu için karın çevrsi geniş değil, normal olur dedi. bu çarşamba gidicez biz de, o zaman konuşuruz napıcağımızı demişti dr. evde annem ve k.v. var. az durgun olsam hemen sancı mı var bişey mi oldu diye panikliyolar. iyice stres oldum yaf... hala yok bişey :)

ayyy ben işte bu yüzden sezeryan istemiyorum ama kısmet neyse o olucak.dikkat etmeye çalış cnm sonuçta ameliyat geçireceksin :/ anne olmak zor ama sonu güzel :16:

En güzeli normal adı üstünde ama benim ikibuçuk yıl önce sezeryanım var dört doktor değiştirdim dördüde sezeryan olacak dedi
Evet çok güzel evin neşesi onlar bugün kızım kv ve kpederle bir oynuyor görseniz onlarda onun arkasından koşturuyorlar uzak olunca birde çok özlüyorlar evcilik mi oynamadıkları kaldı saklambaç mı dört döndürdü onları[/QUOTE]

ilk sezeyan oldumu ikincisini riske atmıyorlr sezeryan diyorlar.olsun cnm kurtulalımda hayırlısıyla.:16: bazen normalken bile sezeyan olabiliyor kısmet neyse o :) ne güzel cnm sen ilkini tatmışsın bak evcilik bile oynuyor gerçi hepsinin yeri ayrı ben yaşamadığım için merak ediyorum anne olmak herkese kısmet olsun inş :D:16:

ilk sezeyan oldumu ikincisini riske atmıyorlr sezeryan diyorlar.olsun cnm kurtulalımda hayırlısıyla.:16: bazen normalken bile sezeyan olabiliyor kısmet neyse o :) ne güzel cnm sen ilkini tatmışsın bak evcilik bile oynuyor gerçi hepsinin yeri ayrı ben yaşamadığım için merak ediyorum anne olmak herkese kısmet olsun inş :D:16:[/QUOTE]

İnş cnm bazen sezeryaa giderkn kızımdan nasıl ayrılacağımı düşünüp ağlıyorum o yüzden düşünmek stemiyoum şimdiide ağlamaya başladım :(((

Son düzenleme:
ilk sezeyan oldumu ikincisini riske atmıyorlr sezeryan diyorlar.olsun cnm kurtulalımda hayırlısıyla.:16: bazen normalken bile sezeyan olabiliyor kısmet neyse o :) ne güzel cnm sen ilkini tatmışsın bak evcilik bile oynuyor gerçi hepsinin yeri ayrı ben yaşamadığım için merak ediyorum anne olmak herkese kısmet olsun inş :D:16:

İnş cnm bazen sezeryaa giderkn kızımdan nasıl ayrılacağımı düşünüp ağlıyorum o yüzden düşünmek stemiyoum şimdiide ağlamaya başladım :((([/QUOTE]

ağlama cnm yaaa kıyamam:50: herşey olup bitecek inş.sonra bir bakmışsın ikiside yanında :) üzme kendini moral önemli cnm

İnş cnm bazen sezeryaa giderkn kızımdan nasıl ayrılacağımı düşünüp ağlıyorum o yüzden düşünmek stemiyoum şimdiide ağlamaya başladım :(((

ağlama cnm yaaa kıyamam:50: herşey olup bitecek inş.sonra bir bakmışsın ikiside yanında :) üzme kendini moral önemli cnm[/QUOTE]

İnşallah cnm hayırlısı ile atlatırız hepimiz iyi geceler....

saol cnm.ama ağlama bak ltfen :20: bende neler neler düşünüyorum bir bilsen aynı senin gibi ağlamaya başlıyorum ama sonrada düşünüyorum ilerisini şimdiden düşünüp kendimizi üzmenin bir anlamı yok.o gün gelsin o gün düşünürüm diye teselli ediyorum kendimi.sende böyle yap cnm.herşey olacağına varıyor çünkü :19:

Kızlar karnım kasılıp duruyo, kare gibi oluyo şekli :1: bu kasılmalarla birlikte sancı olunca mı dk tutuyoruz ?

sabaha kadar hepbirlikte pırtlayalım :1::1: benim gidişat pek sağlam değil zaten bugün :1: iyi geceler kuzum..
inşallah Cnm
cnm zaten duştan sonra daha da çoğaldı yarın kontrol var bakalım ne dicek doktor.inş geliyordur bebiş :16: sizlrin durumu nasıl.varmı bir gelişme

Cnm gecmiyorsa gerçek sancidir

kızlar uyumadim basım ağrıyor midem bulaniyor
karnım ağrıyor:37:

Kızpar bende çıkayım midem de felket zaten iyi gecler
bende ondan dolayı yatamıyorum şuan :( iyi geceler canım insallah uyursun..

inşallah Cnm

Cnm gecmiyorsa gerçek sancidir

kızlar uyumadim basım ağrıyor midem bulaniyor
karnım ağrıyor:37:
dertler derya olmuşşşşşşşşş :1: bende midemdeki ateşten ve habire wc ye gitmekten yatamıyorum :1:

Back