• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben de öyle düşündüm benim doktor çok kalabalık oluyor o yüzden sabah erken gidiyodum ama dün eltimler geldi çocuklar evi baya kirletmiş cips filan evi batırıyor ben de nolur nolmaz doğururum filan ev böyle kalmasın dedim..
hayırlısı canım bakalım belki doktorun yarın doğuma karar verir günün geçti çünkü

bende evımı topluym hem kızımda okula gıtck temız durur nolcagı bellı olmaz belkı yatırr falan bencede verır

kızlar sancılarm var belımden kasıklarıma inş gercektr de sezaryana sunı sancıya gerek kalmaz ınan sancılar gelınce sevınym temızlık yapıym

kızlar doktordan geldik..istiyorsan bugün sezeryanla alalım dedi...çok kararsız kaldım...

bence gununu bekle canım. psıkolojık olarak ozamana hazırlandın cunku. bugun pat dıye gıtsen bılmıyorum daha streslı olursun bence.

bende beklemeyi düşünüyorum canım perşembeye şartlandım resmen..sanki bugün olursa kendi keyfim rahatım için kuzumun beslenmesini engelliyormuş gibi hissettim..

kızlar doktordan geldik..istiyorsan bugün sezeryanla alalım dedi...çok kararsız kaldım...

ben olsam aldırrdm gun beklemek cok zor ve daha streslı ben beklıymda stresten daha mahvoldm hıc beklemeden anıden daha iyi hem bayrama toparlanırsn bende gıtcm bugun bakalım belkıde benmde yarın dogum olur karar senn kendını hazır hıssedıyosan kavus bebişine

Canim o tip agrilar bende de oluyor. Sola yatistan, yan yatistan. Bazen gobegim, gogus, bacak komple cok agriyor. Gerinmek istiyor vucut..

bılmym canım bıyandan normal dıyom bıyandanda ılla şüphe gırıyo aklıma off ya zormus hamıleleık ılk hamılelıgımde bukadar stres olmamıstm cabuk gecmıstı hıc böyle agrılarolmamıstı

ben olsam aldırrdm gun beklemek cok zor ve daha streslı ben beklıymda stresten daha mahvoldm hıc beklemeden anıden daha iyi hem bayrama toparlanırsn bende gıtcm bugun bakalım belkıde benmde yarın dogum olur karar senn kendını hazır hıssedıyosan kavus bebişine

canım senin haftan doldu benim daha 2 haftam var....

kızlar sancılarm var belımden kasıklarıma inş gercektr de sezaryana sunı sancıya gerek kalmaz ınan sancılar gelınce sevınym temızlık yapıym
hadi inşallah gerçektir temizlikte arttırır sancını da kurtulursun bir an önce sağ salim haberlerini bekliyoruz:34:
bence gününü bekle şurda ne kladı ki biraz daha gelişmiş olur anne karnındaki gelişimi tutmaz doğum sonrası sende bilirsin bir öğretmen olarak gelişimin en önemli ve hızlı aşamasıdır doğum öncesi dönem
kizlar sizler ultrasona girdiginiz icin bilirsiniz ortalama kac gr aliyor son haftalarda bebek?

benim geçen hafta 160gr almıştı bakalım bu hafta ne kadar almış bugün öğleden sonra kontrolüm var

doğum yapan arkadaşlar

1-bademball.................... 61-asiasli
2-piskolata...................... 62-fasulye06
3-greathopes................... 63-mercanne
4-aereninannesi............... 64-naciss
5-nurberra .................... 65-bugidi
6-neslihakan ................... 66-Ferda_07
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
60-feyzaaa

hadi inşallah gerçektir temizlikte arttırır sancını da kurtulursun bir an önce sağ salim haberlerini bekliyoruz:34:

bence gününü bekle şurda ne kladı ki biraz daha gelişmiş olur anne karnındaki gelişimi tutmaz doğum sonrası sende bilirsin bir öğretmen olarak gelişimin en önemli ve hızlı aşamasıdır doğum öncesi dönem

benim geçen hafta 160gr almıştı bakalım bu hafta ne kadar almış bugün öğleden sonra kontrolüm var

canim son ayda cok aliyor diorlar da son ay 36-40 arasi mi daha oncesi mi hizla alip yavasliyor acaba?

canim son ayda cok aliyor diorlar da son ay 36-40 arasi mi daha oncesi mi hizla alip yavasliyor acaba?

bilmiyorumki benim geçen hafta böyleydi 2 haftadır hafta bir gidiyorum bugün 3. olacak gidip geleyim yazarım yine ama benim kız 33-36 arası hızlı kilo almıştı

CNm bence iki üç gün daha bekle
Anne karnında kaldığı hergün bebek için
Daha iyi sma karar senin:34:

zullu bunu sen mi söylüyorsun sen de değişim söz konusu:1::1:
bir an öce doğurmak istiyodun da ben de öyle istiyordum ama şimdi vazgeçtim:1: kalsın içerde gelişimini tamamlasın:31:

Vazgeçtim CNm son günlerin tadını çıkarmaya
Karar verdim:1:

Senin Dr randevun buğün mü CNm
Bende Dr gidiyorum :16:çatı muayenesi
Olacağım bakalım Dr ne diyecek

iyi yapmışsın ben de öyle karar verdim:1::1:
evet bugün dr randevum benim bu hafta yapmicanı söyledi ama şöylede bir durum var bana doktor bayramın 2. günü dedi en geç 19unda gelir bebiş demişti ama yarından itibaren dr yok izne ayrılıyormuş malesef ve benim doğum tatilde ne zaman yapacakki çatı muayenesini söylesem tuhaf olur mu acaba diyorum

Back