• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Sağol cnm eşim almaya gitmişti ıhlamur sonra acil tel gelmiş patronu kalp krizi geçirmiş oraya gitti daha gelmedi inş yarın yapıp içicem

patronu için üzüldüm allah yardım etsin inş.sen acı tarhanada iç bak o her derde deva.yarın eşine aktardan alsın bence.ıhlamurda iç tabi ama en iyisi tarhana çorbası ama acı olanından :D inş atlatırsın cnm dikkat etmeye çalış bebişlere lazımız biz :16:

Valla cnm inş geçer salı sezeryana giricem kısmetse naneyi yaş nane mi kuru nane mi atıyorsunuz cnm
her ikiside olur cnm, ben genelde kuru nane ile yapıyorum çünkü bazen midem de kötü oluyo ve yaş nane daha ağır geliyo..

Ya ben niye hep böle oluyoruk son gün nezle oluorum yine aynı
devm ederse doktora söylemeliyim yrın telde değil mi

patronu için üzüldüm allah yardım etsin inş.sen acı tarhanada iç bak o her derde deva.yarın eşine aktardan alsın bence.ıhlamurda iç tabi ama en iyisi tarhana çorbası ama acı olanından :D inş atlatırsın cnm dikkat etmeye çalış bebişlere lazımız biz :16:

Cnm malesef acı yiyemiyoum mide yanması çok var bende

hiçbişey anlatmasan bile kendimden yola çıkarak yine senin ne yaşadığını tahmin edebilirim canımcım ;) yanlar malesef bnmde çok ağrıyo. sağa yatsam kaburgam acıyarak kalkıyorum, sola yatsam göğsümün ve kolumun ağrısı. tabi hemen kalp mi diye düşünüyorum istemesemde.. çarpıntı sorunu başlı başına bi mesele zaten.. bak şimdi başımın soluna bi ağrı girdi, aksamda dönüyo gibiydi basım. sanırım migren hafif yokluyo. ama benim içim içimi yiyo bu kadarcık seyde bile..
bu kaygılar insanı çileden çıkarıyo malesef ama Allah büyüktür, sabrını verir cnm sen içini ferah tut ve o kaygılara yenilmemeye çalış, yalnız değilsin :)

dimi yaa :)) yok cnm erken değil gelsede korkma, en zoru 27. haftaya kadar dayanmakta.. sonrasında bebişler daha güçlü oluyolar şükür.. banada her an bekle bundan sonra dedi, zamanını doldurcak diye bişey yok dedi :) hadi hayırlısı ne diyelim :)
Ahhh kaburga ağrısı iyicene arttı bende solda çok ğrı oluyor

Cnm malesef acı yiyemiyoum mide yanması çok var bende

anladım cnm o zaman ıhlamur içmeyi ihmal etme sıcak tut kendini terlemey bak terlemen lazım ki üstünden hastalığı atasın.ayrıca miğde yanması için birşey kullanıyor msn ben rennie şurubu kullanıyorum daha içer içmez kesiyor.geceleri uyandırıyordu beni doktorum verdi ama süper bir şurupmuş yoksa gecelerim zindan oluyordu :53:

Ahhh kaburga ağrısı iyicene arttı bende solda çok ğrı oluyor
hiç sorma canım ya, senin hep sol benim hep sağ :25: hele sabah sağımdan kalktıysam o anki acı kelimelere sığmıyo :) şimdide mide yanması yüzünden yatamıyorum, elma yiyorum 1 2 saat geçiriyo sonra yana yana uyanıyorum :))

anladım cnm o zaman ıhlamur içmeyi ihmal etme sıcak tut kendini terlemey bak terlemen lazım ki üstünden hastalığı atasın.ayrıca miğde yanması için birşey kullanıyor msn ben rennie şurubu kullanıyorum daha içer içmez kesiyor.geceleri uyandırıyordu beni doktorum verdi ama süper bir şurupmuş yoksa gecelerim zindan oluyordu :53:
Gaviscon içiorum biraz iyi geiy sonra devam önceki hamileliğimdede onu içiyodum o da aynıydı
Geçmezse söyle canım, en azından ona göre bişeyler yaparsın..

söyliycem ama inş gçer

hiç sorma canım ya, senin hep sol benim hep sağ :25: hele sabah sağımdan kalktıysam o anki acı kelimelere sığmıyo :) şimdide mide yanması yüzünden yatamıyorum, elma yiyorum 1 2 saat geçiriyo sonra yana yana uyanıyorum :))

Aynı dertlerden muzdaribiz bende biraz ayakta kalınca kaburgam feci oluyor uzanmam lazım geçmesi için mide yanması desen ayrı bazen bende elma yiyorum
ben az kaldı diodum 1 gün daha sabret kendime bilmiyorum nolacak

aman cnm atlatmaya bak acısını bilmiyorum ama hapşurunca dikişler biraz etkilenir diye düşünüyorum.grip olsan neyse ama nezle hep hapşurtur.ayyyy inş atlatırsın cnm yaaaaaaaaa :(((

Cnm hapşurma öksürmede diişler öyle bir acıyor ki önceeden de biioum hatta gülmek bile beni güldürmeyin diyodum önceki sezeryanımda ve ameliyatlarımda :)

Cnm hapşurma öksürmede diişler öyle bir acıyor ki önceeden de biioum hatta gülmek bile beni güldürmeyin diyodum önceki sezeryanımda ve ameliyatlarımda :)[/QUOTEac

ayyy ben işte bu yüzden sezeryan istemiyorum ama kısmet neyse o olucak.dikkat etmeye çalış cnm sonuçta ameliyat geçireceksin :/ anne olmak zor ama sonu güzel :16:

Şu an üstümü görseniz lahna gibi giinmişim iki kat sonra hırka başımı sarmışım bu gece terlemeye niyetliyim....

oluyormuş canım 41dolunca suni sancı veriliyormuş inşallah o zamana kalmayız bi kaç gün içinde alırız kucağımıza sağlıklıca yawrularımızıı..benim 40 bugün doldu.. valla süni sancıyı genelde veriyorlarmış napalım katlanırız artık ben razıyım gibi.. geçikip bebeğe bi zarar gelmesin de..hayırlısı olsun en başta tabi..

doğru söylüyosn.. bebeğe bişey olmasın da suni sancıyı da çekicez..

Aynı dertlerden muzdaribiz bende biraz ayakta kalınca kaburgam feci oluyor uzanmam lazım geçmesi için mide yanması desen ayrı bazen bende elma yiyorum
ben az kaldı diodum 1 gün daha sabret kendime bilmiyorum nolacak
korkma canım, daha öncede yazmıştım kızlardan birine, kışın ortasında doğuran onca insan sapasağlam mı giriyo ki ameliyata.. ;)

Back