2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

gecmıs olsun canım inş cabucak iyilesır amelıyat olmaz içini ferah tut allaha sıgın senıcok ıyı anlıyrm benmde kızımda 10gunlukken sarılıkla cok ugrasmıstk bır turlu düşmüyodu delık desık yapmıslardı bebegımı ama şimdi saglıkı cok sukur allahımıza sıgınalım

ezine canim allah sifa versin ogluna ins korktugun gibi olmaz en kisa zamanda toparlanirda melegin kucagina alirsin rabbim sAbir versin dualarimiz ssninle

aynen canım ya bende hep sola yattıgımdan hep sol yanlarım agrıyo dedıgın gıbı hemen kalbmdemı bişey var dıyom omzuma vuruyo bazen kaygılarla ugrasıym işte artk her seyı göze aldım ya ne olucak sa olsun böyle hergun cekmektense bırgun cekerm bebişime kavusrm gercekten yasamayan bılemez zaten ılacsz buzamana geldm bebegımn saglıgı için ılac almadm savastm kendımle resmen bılıysn panıkatalılarn cogu ılaclı hamılelık gecırıyo ben cok ugrastm sona geldm şimdi pes edemem

Allah şifa versin cnm inş öyle söyledikleri gibi bişi yoktur olsada Mevlam dermansız dert vermesin sen güçlü olki bebişinde senden güç alsın cnm Rabbim yardımcınız olsun en kısa sürede düzelir inş bebişin

Allah yar ve yardımcın olsun cnm sağlıkla kcuakla inş meleğini

gunaydin kizlar nsilsiniz beni uyku tutmAdi bugun gece 2de yattim uyu uyan wcye git derken uyku neyim kalmadi yeni bir haftaya basladik ins bu hafta hayirlisiyla evlatlarimiza kavusuruz

gunaydin kizlar nsilsiniz beni uyku tutmAdi bugun gece 2de yattim uyu uyan wcye git derken uyku neyim kalmadi yeni bir haftaya basladik ins bu hafta hayirlisiyla evlatlarimiza kavusuruz

Gunaydin ben de toplasan 2 saat anca uyudum ama kalitesiz uykudan sersem gibiyim. Geceleri kafa, boyun ve gogus terlemesi yuzunden mahvoluyorum. Arastirdim gece nefese durmasindanmis bu ter. Zaten uykuda zarzor nefes aliyorum. Allah yardimcimiz olsun hepimizin..

kızlar benım yanlarım agrıyo gögüslermn yanları sızdede oluyomu cok kaygılanıyrm baska bişey mı var dıye genelde sola yatıym onun için daha cok sol tarafm agrıyo

evet canım ben de normal doğumu beklicem olursa inşallah

günaydııınnn ben de bugün erkenciyim 7de kalktım bel ağrısı yatırmıyor insanı
şimdi de kahvaltı yapıyoruz sonra evimizi temizlicez kzımla öğleden sonra da doktora gidicez

herkese gunaydınnnnnnn bakalım bugun kımler dogum yapacak allah yardımcımz olsun
inşallah bugün doğuranlar listesinde sen de varsındır

günaydın aynı durumdayız gece wc nöbeti olmasın diye akşamları su içmiyorum ama yine de en az 3 kere kalkmak zorunda kalıyorum bu nasıl iştir anlamadım gitti

günaydııınnn ben de bugün erkenciyim 7de kalktım bel ağrısı yatırmıyor insanı
şimdi de kahvaltı yapıyoruz sonra evimizi temizlicez kzımla öğleden sonra da doktora gidicez

gunaydın canım bızde ögleden sonra gıtcz kızımı servıse verıp öyle gıderm hem evımı toplarm dedım

inş canım hepımız kavusrz bıan önce benmkı bayram sekerı olck bana gercı canımı düşünmekten bayram falan görmuyo gözüm benm bugun kararr vercz yarın dogum olur dıye düşünyrm ama bılmem genede

allah sağ salim kurtarsın inşallah

canım benim umarım korktuğunuz gibi değildir bir an önce iyileşir inşallah kuzum allah şifa versin

kızlar benım yanlarım agrıyo gögüslermn yanları sızdede oluyomu cok kaygılanıyrm baska bişey mı var dıye genelde sola yatıym onun için daha cok sol tarafm agrıyo

Canim o tip agrilar bende de oluyor. Sola yatistan, yan yatistan. Bazen gobegim, gogus, bacak komple cok agriyor. Gerinmek istiyor vucut..

gunaydın canım bızde ögleden sonra gıtcz kızımı servıse verıp öyle gıderm hem evımı toplarm dedım

ben de öyle düşündüm benim doktor çok kalabalık oluyor o yüzden sabah erken gidiyodum ama dün eltimler geldi çocuklar evi baya kirletmiş cips filan evi batırıyor ben de nolur nolmaz doğururum filan ev böyle kalmasın dedim..
hayırlısı canım bakalım belki doktorun yarın doğuma karar verir günün geçti çünkü

yazyağmuru senin suyun mu geldi doğuruyor musun yoksa kız merak ettim

Insallah korkulacak bir sey degildir ve biran once bebisinizi eve goturup emzirmeye baslarsiniz. Her ne olursa olsun hastane sartlarinda, doktor kontrolundesiniz bu da bebis icin iyi bir sey...kalbimiz sizinle, guzel haberlerinizi bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…