Allah razi olsun saolun inşallah o hastalık degildir ameliyat falan olmaz inşallah sütümü bile veremiyorum kıyamıyorum kuzuma mideye hortum attılar burundan damar yolu açtılar her aglayışında mahvoluyorum küvezde kolay kolay kucagıma almamda yasak
Allah razi olsun saolun inşallah o hastalık degildir ameliyat falan olmaz inşallah sütümü bile veremiyorum kıyamıyorum kuzuma mideye hortum attılar burundan damar yolu açtılar her aglayışında mahvoluyorum küvezde kolay kolay kucagıma almamda yasak
hiçbişey anlatmasan bile kendimden yola çıkarak yine senin ne yaşadığını tahmin edebilirim canımcımyanlar malesef bnmde çok ağrıyo. sağa yatsam kaburgam acıyarak kalkıyorum, sola yatsam göğsümün ve kolumun ağrısı. tabi hemen kalp mi diye düşünüyorum istemesemde.. çarpıntı sorunu başlı başına bi mesele zaten.. bak şimdi başımın soluna bi ağrı girdi, aksamda dönüyo gibiydi basım. sanırım migren hafif yokluyo. ama benim içim içimi yiyo bu kadarcık seyde bile..
bu kaygılar insanı çileden çıkarıyo malesef ama Allah büyüktür, sabrını verir cnm sen içini ferah tut ve o kaygılara yenilmemeye çalış, yalnız değilsin :)
dimi yaa :)) yok cnm erken değil gelsede korkma, en zoru 27. haftaya kadar dayanmakta.. sonrasında bebişler daha güçlü oluyolar şükür.. banada her an bekle bundan sonra dedi, zamanını doldurcak diye bişey yok dedi :) hadi hayırlısı ne diyelim :)
İyi geceler hanımlar dualarınıza ihtiyacım var hastanede yatıyoruz oglumla megakolon diye bi hastalık tan şüphelenilio doktorlar tarafından...dogduğundan beri bi kaka yapmama gibi bi problemimiz vardı Rabbim dermansız dert vermesinde kıymetlimi böyle gördükçe mahvoluyorum ameliyat diyolar eger o hastalık varsa dua edin nolur kuzum sag salim atlatsın bu durumu
Arkadaşlar sabah sezeryan doğumla bebeğim dünyaya gelecek inşallah.uyku tutmadı dualarınızı bekliyorum.doğum listesine benide eklersiniz,ayrıntıları yazarım sağ salim çıkabilirsem.kendinize iyi bakın
gunaydin kizlar nsilsiniz beni uyku tutmAdi bugun gece 2de yattim uyu uyan wcye git derken uyku neyim kalmadi yeni bir haftaya basladik ins bu hafta hayirlisiyla evlatlarimiza kavusuruz
Hayırlısı artık canım ne diyelim..Aynen bizim kızlar inatçı çıktı,son güne kadar bekleriz diyolar
Benim çatı muayenesi günümden 7 gün önce olacak,zaten daha evvel son haftada yaparım diyodu..Sen de normal doğumu bekleyeceksin değil mi?
inşallah bugün doğuranlar listesinde sen de varsındırherkese gunaydınnnnnnn bakalım bugun kımler dogum yapacak allah yardımcımz olsun
gunaydin kizlar nsilsiniz beni uyku tutmAdi bugun gece 2de yattim uyu uyan wcye git derken uyku neyim kalmadi yeni bir haftaya basladik ins bu hafta hayirlisiyla evlatlarimiza kavusuruz
günaydııınnnben de bugün erkenciyim 7de kalktım bel ağrısı yatırmıyor insanı
şimdi de kahvaltı yapıyoruz sonra evimizi temizlicez kzımla öğleden sonra da doktora gidicez
inşallah bugün doğuranlar listesinde sen de varsındır
günaydın aynı durumdayız gece wc nöbeti olmasın diye akşamları su içmiyorum ama yine de en az 3 kere kalkmak zorunda kalıyorum bu nasıl iştir anlamadım gitti
allah sağ salim kurtarsın inşallahArkadaşlar sabah sezeryan doğumla bebeğim dünyaya gelecek inşallah.uyku tutmadı dualarınızı bekliyorum.doğum listesine benide eklersiniz,ayrıntıları yazarım sağ salim çıkabilirsem.kendinize iyi bakın
İyi geceler hanımlar dualarınıza ihtiyacım var hastanede yatıyoruz oglumla megakolon diye bi hastalık tan şüphelenilio doktorlar tarafından...dogduğundan beri bi kaka yapmama gibi bi problemimiz vardı Rabbim dermansız dert vermesinde kıymetlimi böyle gördükçe mahvoluyorum ameliyat diyolar eger o hastalık varsa dua edin nolur kuzum sag salim atlatsın bu durumu
kızlar benım yanlarım agrıyo gögüslermn yanları sızdede oluyomu cok kaygılanıyrm baska bişey mı var dıye genelde sola yatıym onun için daha cok sol tarafm agrıyo
gunaydın canım bızde ögleden sonra gıtcz kızımı servıse verıp öyle gıderm hem evımı toplarm dedım
Evet cnm wc de farkettim. Bitti diye çıkıcaktım bi baktım su geliyo2 3 kere sildim duru bi suydu. Sonrası gelmedi. Karnımın alt tarafı aksamdan beri sancıyıp duruyo. Hayırlısı cnm artık :) Herşeyi tamamladık artık hazırım demiştim, bakalım ne olcak :)
ayy süper olur yaaaa
evet cnm haklısın bugün alt tarafa acayip bi yük bindi resmen, bebiş hareket ettikçe canım yandı. wc desen o da öyle.. sabah beri tadım yoktu ama şimdi dünyaları sırtlıcak kadar iyi hissediyorum kendimi. halime şükür :)) ne biçim bişi oldum ben bigünde ya :))
Insallah korkulacak bir sey degildir ve biran once bebisinizi eve goturup emzirmeye baslarsiniz. Her ne olursa olsun hastane sartlarinda, doktor kontrolundesiniz bu da bebis icin iyi bir sey...kalbimiz sizinle, guzel haberlerinizi bekliyoruz...Allah razi olsun saolun inşallah o hastalık degildir ameliyat falan olmaz inşallah sütümü bile veremiyorum kıyamıyorum kuzuma mideye hortum attılar burundan damar yolu açtılar her aglayışında mahvoluyorum küvezde kolay kolay kucagıma almamda yasak
Bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz umarim...iyi haberlerinizi ve dogum hikayenizi bekliyoruz sabirsizlikla :)Allah yar ve yardımcın olsun cnm sağlıkla kcuakla inş meleğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?