- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biliyorum kuzum cok zor ama cooookkk az kaldı hayırlısıyla kavuscaz insallah.. sonra unutup gidicez bu yazdıklarımızı :)evet tatlım çok kotuyum
biliyorum kuzum cok zor ama cooookkk az kaldı hayırlısıyla kavuscaz insallah.. sonra unutup gidicez bu yazdıklarımızı :)
inşallah Cnm
Cnm gecmiyorsa gerçek sancidir
kızlar uyumadim basım ağrıyor midem bulaniyor
karnım ağrıyor
Tansiyonuna baktın mı cnm(
evet Cnm 14 çıkıyor
Yükselmiş yinw(. Limınlu su iç düşürür birax (
Zullucum dikkat et evet limon suyu falan hic sonrada uyumaya calış geçmiş olsun
inşallah Cnm
Cnm gecmiyorsa gerçek sancidir
kızlar uyumadim basım ağrıyor midem bulaniyor
karnım ağrıyor
evet Cnm 14 çıkıyor
İyi geceler hanımlar dualarınıza ihtiyacım var hastanede yatıyoruz oglumla megakolon diye bi hastalık tan şüphelenilio doktorlar tarafından...dogduğundan beri bi kaka yapmama gibi bi problemimiz vardı Rabbim dermansız dert vermesinde kıymetlimi böyle gördükçe mahvoluyorum ameliyat diyolar eger o hastalık varsa dua edin nolur kuzum sag salim atlatsın bu durumu
Arkadaşlar sabah sezeryan doğumla bebeğim dünyaya gelecek inşallah.uyku tutmadı dualarınızı bekliyorum.doğum listesine benide eklersiniz,ayrıntıları yazarım sağ salim çıkabilirsem.kendinize iyi bakın
Gönlünü ferah tut iyi düşün bol bol dua et doktorlar hep en kötüsünü söyler ama eğer varsa böyle bi durum Allah yardım etsin miniğine Rabbim dermansız dert vermesin ..İyi geceler hanımlar dualarınıza ihtiyacım var hastanede yatıyoruz oglumla megakolon diye bi hastalık tan şüphelenilio doktorlar tarafından...dogduğundan beri bi kaka yapmama gibi bi problemimiz vardı Rabbim dermansız dert vermesinde kıymetlimi böyle gördükçe mahvoluyorum ameliyat diyolar eger o hastalık varsa dua edin nolur kuzum sag salim atlatsın bu durumu
Arkadaşlar sabah sezeryan doğumla bebeğim dünyaya gelecek inşallah.uyku tutmadı dualarınızı bekliyorum.doğum listesine benide eklersiniz,ayrıntıları yazarım sağ salim çıkabilirsem.kendinize iyi bakın
İyi geceler hanımlar dualarınıza ihtiyacım var hastanede yatıyoruz oglumla megakolon diye bi hastalık tan şüphelenilio doktorlar tarafından...dogduğundan beri bi kaka yapmama gibi bi problemimiz vardı Rabbim dermansız dert vermesinde kıymetlimi böyle gördükçe mahvoluyorum ameliyat diyolar eger o hastalık varsa dua edin nolur kuzum sag salim atlatsın bu durumu
Geçmiş olsun arkadaşım.rabbim oğluna şifa versin korktuğun gibi deyildir inşallah ameliyata gerek kalmaz.
Gönlünü ferah tut iyi düşün bol bol dua et doktorlar hep en kötüsünü söyler ama eğer varsa böyle bi durum Allah yardım etsin miniğine Rabbim dermansız dert vermesin ..
canım iyi düşün iyi olsun inş.geçmiş olsun.bebişinin allah yanında olsun bol bol dua et.inş ameliyata gerek kalmaz.içini ferah tutmaya çalış cnm bebeğinin sana ihtiyacı var.bizlerde dua ederek yanında olmaya çalışıcaz