Şu an üstümü görseniz lahna gibi giinmişim iki kat sonra hırka başımı sarmışım bu gece terlemeye niyetliyim....[/QUOTE
zaten terlemen lazım cnm.terledikten sonrada sıcak duş al.ıhlamurda iç.bak sabaha nasıl iyi hissedecksn kendini inş.ayrıca nane limonda iyi gelir aklında olsun
Allah analı babalı büyütsün canım.
Bende 39+3 um canım. Bende bekliyorum. Perşembe gel dedi Dr. Bakacak. Ona gore ya suni sancı verecek. Bebiş Çarşamba günü 3600du. Bir haftada 400 gr aldı. Perşembeye 4 olup geçebilir de. Artık neye karar verecek bilmiyorum. Siz hic konuştunuz mu?
Benim açılma da yok sancı da.
korkma canım, daha öncede yazmıştım kızlardan birine, kışın ortasında doğuran onca insan sapasağlam mı giriyo ki ameliyata..
Sağol cnmŞu an üstümü görseniz lahna gibi giinmişim iki kat sonra hırka başımı sarmışım bu gece terlemeye niyetliyim....[/QUOTE
zaten terlemen lazım cnm.terledikten sonrada sıcak duş al.ıhlamurda iç.bak sabaha nasıl iyi hissedecksn kendini inş.ayrıca nane limonda iyi gelir aklında olsun
ayyy ben işte bu yüzden sezeryan istemiyorum ama kısmet neyse o olucak.dikkat etmeye çalış cnm sonuçta ameliyat geçireceksin :/ anne olmak zor ama sonu güzel
ben çıkıyorum kızlar yarın malum erken kalkıcam.kontrol var.öpüldünüz mucccck
ilk sezeyan oldumu ikincisini riske atmıyorlr sezeryan diyorlar.olsun cnm kurtulalımda hayırlısıyla.bazen normalken bile sezeyan olabiliyor kısmet neyse o :) ne güzel cnm sen ilkini tatmışsın bak evcilik bile oynuyor gerçi hepsinin yeri ayrı ben yaşamadığım için merak ediyorum anne olmak herkese kısmet olsun inş
İnş cnm bazen sezeryaa giderkn kızımdan nasıl ayrılacağımı düşünüp ağlıyorum o yüzden düşünmek stemiyoum şimdiide ağlamaya başladım((
iyi geceler cnm güzel haberlerini bekliyoruzzz :)ben çıkıyorum kızlar yarın malum erken kalkıcam.kontrol var.öpüldünüz mucccck
iyi geceler cnm
iyi geceler cnm güzel haberlerini bekliyoruzzz :)
Kızpar bende çıkayım midem de felket zaten iyi gecler
inşallah Cnmsabaha kadar hepbirlikte pırtlayalımbenim gidişat pek sağlam değil zaten bugün iyi geceler kuzum..
cnm zaten duştan sonra daha da çoğaldı yarın kontrol var bakalım ne dicek doktor.inş geliyordur bebişsizlrin durumu nasıl.varmı bir gelişme
bende ondan dolayı yatamıyorum şuanKızpar bende çıkayım midem de felket zaten iyi gecler
dertler derya olmuşşşşşşşşşinşallah Cnm
Cnm gecmiyorsa gerçek sancidir
kızlar uyumadim basım ağrıyor midem bulaniyor
karnım ağrıyor
bende ondan dolayı yatamıyorum şuaniyi geceler canım insallah uyursun..
dertler derya olmuşşşşşşşşşbende midemdeki ateşten ve habire wc ye gitmekten yatamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?